Am simptome de sarcina... sunt insarcinata ?
Mi-am inceput viata sexuala de mai putin de un an, este foarte activa, dar in ultimele 5 luni nu am mai avut nici un contact.De 9 zile mi'am reinceput acea viata activa !Se poate ca din aceasta cauza ca ciclul menstrual sa mi se deregleze ?Consider ca mi-a intarziat vreo 5-6 zile.Mentionez ca prima data dupa 5 luni de pauza am facut sex protejat de vreo 3 ori apoi neprotejat si ultimul contact a fost protejat.NICIODATA nu si-a dat drumul in mine, chiar daca am facut-o protejat sau nu.Mai mentionez si ca de vreo 3 zile am greturi si pofte mai ales o pofta de somn incredibila...spuneti'mi sincer si cat mai clar daca pot fi insarcinata !!Oricum o sa fac un test peste o saptamana sa ma conving si eu... !
5 comentarii
parerea mea e ca esti insarcinata
tu zici ca te-a protejat ca nu si-a dat drumul in tine(ca te-a ferit)
multe femei au ramas gravide din fereala
prezervativul e cea mai buna solutie in caz ca nu vrei copii sau boli cu transmitere sexuala
tu zici ca te-a protejat ca nu si-a dat drumul in tine(ca te-a ferit)
multe femei au ramas gravide din fereala
prezervativul e cea mai buna solutie in caz ca nu vrei copii sau boli cu transmitere sexuala
Poti fi insarcinata! Greata, pofta crescuta de mancare si somnul sunt printre primele semne ale unei sarcini.Chiar daca nu si-a dat drumul exista sanse sa ramai insarcinata.Cel mai bine este sa faci un test de sarcina ca sa te convingi.
Parerea mea e ca poti ramane insarcinata daca ai facut sex neprotejat deoarece nu e neaparat sa ejaculeze in tine. Inainte de ejaculare exista o picatura numita picatura placerii la barbati, iar aceasta contine numerosi spermatozoizi din cate stiu. dupa cum ai spus si tu fa un test si verifica;). Si fa sex protejat pentru ca te scapa de multe;).
UPDATE!
Menstruatia mi-a intarziat 17 zile si consider ca din cauza pauzei de 5 luni.Mi-a venit pe 22 si mi sa terminat pe 28, dupa ce m-am gandit ca as putea fii insarcinata, nu am mai avut nici un contact sexual si astazi sau maine imi voi face testul.Sper sa iasa negativ !
Menstruatia mi-a intarziat 17 zile si consider ca din cauza pauzei de 5 luni.Mi-a venit pe 22 si mi sa terminat pe 28, dupa ce m-am gandit ca as putea fii insarcinata, nu am mai avut nici un contact sexual si astazi sau maine imi voi face testul.Sper sa iasa negativ !
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9Trebuia sa-mi vina menstruatia.. sunt insarcinata?
- 7influenteaza antibioticele menstruatia?Ajutor!
- 2se poate sa fiu insarcinata?:((
- 2sunt sau nu insarcinata?
- 7despre o intrerupere de sarcina
- 34Insarcinta dupa cateva luni de la nastere prin cezariana?
- 8Oare am ramas insarcinata?
- 4Nu mai stiu sunt insarcinata sau nu !
- 4Ar putea fi sarcina?
- 3Imi intarzie ciclul.
- 4chist ovarian sau sarcina
- 0sarcina se poate sa fie fara penetrare
- 0De ce imi intarzie
- 1Dureri de ovare
- 3imi intarzie menstruatia, helpp
- 0Sarcina sau tulburare hormonala?
- 1Întrerupere sarcină
- 2Antiobiotice și menstruație
- 1Am rămas gravidă?
- 2Posibila sarcina? Testul facut prea repede?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? simptomele de sarcina intarzierea menstruatiei