Am simptome de sarcina... sunt insarcinata ?
Mi-am inceput viata sexuala de mai putin de un an, este foarte activa, dar in ultimele 5 luni nu am mai avut nici un contact.De 9 zile mi'am reinceput acea viata activa !Se poate ca din aceasta cauza ca ciclul menstrual sa mi se deregleze ?Consider ca mi-a intarziat vreo 5-6 zile.Mentionez ca prima data dupa 5 luni de pauza am facut sex protejat de vreo 3 ori apoi neprotejat si ultimul contact a fost protejat.NICIODATA nu si-a dat drumul in mine, chiar daca am facut-o protejat sau nu.Mai mentionez si ca de vreo 3 zile am greturi si pofte mai ales o pofta de somn incredibila...spuneti'mi sincer si cat mai clar daca pot fi insarcinata !!Oricum o sa fac un test peste o saptamana sa ma conving si eu... !
5 comentarii
parerea mea e ca esti insarcinata
tu zici ca te-a protejat ca nu si-a dat drumul in tine(ca te-a ferit)
multe femei au ramas gravide din fereala
prezervativul e cea mai buna solutie in caz ca nu vrei copii sau boli cu transmitere sexuala
tu zici ca te-a protejat ca nu si-a dat drumul in tine(ca te-a ferit)
multe femei au ramas gravide din fereala
prezervativul e cea mai buna solutie in caz ca nu vrei copii sau boli cu transmitere sexuala
Poti fi insarcinata! Greata, pofta crescuta de mancare si somnul sunt printre primele semne ale unei sarcini.Chiar daca nu si-a dat drumul exista sanse sa ramai insarcinata.Cel mai bine este sa faci un test de sarcina ca sa te convingi.
Parerea mea e ca poti ramane insarcinata daca ai facut sex neprotejat deoarece nu e neaparat sa ejaculeze in tine. Inainte de ejaculare exista o picatura numita picatura placerii la barbati, iar aceasta contine numerosi spermatozoizi din cate stiu. dupa cum ai spus si tu fa un test si verifica;). Si fa sex protejat pentru ca te scapa de multe;).
UPDATE!
Menstruatia mi-a intarziat 17 zile si consider ca din cauza pauzei de 5 luni.Mi-a venit pe 22 si mi sa terminat pe 28, dupa ce m-am gandit ca as putea fii insarcinata, nu am mai avut nici un contact sexual si astazi sau maine imi voi face testul.Sper sa iasa negativ !
Menstruatia mi-a intarziat 17 zile si consider ca din cauza pauzei de 5 luni.Mi-a venit pe 22 si mi sa terminat pe 28, dupa ce m-am gandit ca as putea fii insarcinata, nu am mai avut nici un contact sexual si astazi sau maine imi voi face testul.Sper sa iasa negativ !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2sunt sau nu gravida??
- 4am treminat prima folie de 2 zile dar ciclul nu mi-a venit inca, am doar niste scurgeri maronii
- 2pot avea un bebet?
- 3menstruatie intarziata de 3 saptamani
- 6sper ca e mica problema mea.. o fi vreo infectie sau vreo sarcina?
- 3Mi a intarziat 2 luni
- 10posibila sarcina
- 0Sint insarcinatà ?
- 4sunt insarcinata?
- 7Pot fi insarcinata?
- 4durere abdominala, posibila sarcina?
- 4Sarcina?
- 2Insarcinata sau nu?
- 7Sunt insarcinata ?! Ce pot lua ca sa previn asta.!?
- 1menstruatie intarzista
- 0Sunt insarcinata?
- 0As putea fii insarcinata ?
- 0Posibila sarcina?
- 2Dureri menstruale fara menstruatie
- 0Reluare anticonceptionale
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? simptomele de sarcina intarzierea menstruatiei