e sarcina?

e sarcina la 5 teste negative si al 6 dupa 12 minute a aparut a 2 liniutza slaba la echo la 5 saptamani a zis ca nu sunt.ce sa cred? tinand cont ca m-a sarit menstra 2 luni deja
8 comentarii

nu cred că sunteţi însărcinată, mai degrabă aveţi o problemă hormonală. consultaţi întâi ginecologul, apoi duceţi vă la endocrin

Daca lasi testul mai mult de 10 minunte nu mai sunt adevarate rezultatele scrie si pe prospect, nu ai cum sa fii stai linistita:*

buna!!!va rog sa ma ajutati!am facut sex neprotejat cu prietenu meu si eu eram pe stop a2a zi, dar nu si-a dat drumu in mine pt k nu a fost ceva de durata...se poate sa fiu insarcinata???doar pentru faptul k eram pe stop???astept raspuns...

In perioada menstruatiei, riscul de a ramane insarcinata este foarte mic. Daca ai un ciclu regulat (sangerari care se succed la intervale absolut regulate (sa zicem 28 de zile), riscu ete practic nul.Dupa ce iti trece menstruatia exista un risc sa ramai insarcinata.Dar atentie la boli venerice si infectii, in timpul menstruatiei esti mai expusa.

daca fac dragoste neprotejata insa el nu elimina in interior.pot ramane gravida?

mda e un risc intre 5 si 30% pare ai noroc si nu ai ramas

Buna ziuna, problema mea este urmatoarea, pe data de 2 iunie am avut menstruatie iar pe 7 si 8 am intretinut relatii sexuale neprotejate.. Menstruatie am avut pana luna aceasta mereu am facut 3 teste cu toate ca aveam cm si am facut si 2 ecografii una pe 15 iulie si una pe 11 august unde doamna dr mi-a spus ca totul e inregula si nu sunt însărcinată, doar ca pe 27 august trebuia sa apara menstruatia si nimic, am avut o perioada de cam o saptamana in care nu am mâncat mai nimic se poate sa fie din aceasta cauza sau sa nu se fi vazut la ecograf ?? Mentionez ca din data de 8 iunie nu am mai avut nici un contact sexual si am mai facut un test shure check ieri pe 4 septembrie care a iesit negativ. Va multumesc

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6sunt insarcinata?
- 20probleme dupa administarea postinor 2
- 5Este posibila o sarcina?!
- 4test de sarcina negativ si menstruatia intarziata
- 2Se poate ramane insarcinata?
- 1am facut un test de sarcina dar a iesit negativ
- 1posibila sarcina?
- 6Pot ramane insarcinata daca...
- 9sunt gravida?
- 11As vrea sa stiu daca poate ramine prietena mea insarcinata, daca e virgina?
- 5Sunt oare insarcinata?:((
- 4Insarcinata?
- 6menstruatie intarziata sau sarcina?
- 2Sunt insarcinata ? va rog un raspuns !
- 7am nevoie de un sfat! as putea sa raman insarcinata?
- 4chist ovarian sau sarcina
- 5Risc de sarcina sau dereglare hormonala?
- 3Sunt insarcinata ?
- 6Ar fi o posibila sarcina cu toate ca nu prea cred ca e posibil?
- 2Durere pelvina asemanatoare menstruatiei
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? testul de sarcina