In timpul actului prezervativul s-a rupt, am decis sa iau Postinor. Sunt șanse sa ramân gravida?

Pe data de 9 Iunie am întreținut relații sexuale cu prietenul meu (pentru prima data). In timpul actului prezervativul s-a rupt, am încetat orice act in momentul in care el si-a dat seama. Fiind prima data m-am speriat si am decis sa iau Postinor (l-am luat dupa 12h de la act), iar cea de a doua pastila am luat-o exact dupa 12h. Sunt șanse sa ramân gravida? Tin sa Menționez faptul ca eram cu o zi înainte de menstruație...si de cand am luat pilula mi-a întârziat stopul 9 zile. (Sa fie de la pastila, stres...?)
4 comentarii

Stați liniștită șansele sunt fff mici daca nu erați la ovulație.Ovulatia reprezintă a 14 zi a ciclului menstrual daca am.inteles bine 24 iunie ziua de fertilitate maxima.
Postinor il puteți lua în primele 72 de ore de la incident.
Daca nu aveți menstruație e posibil de la postinor sa întârzie sau pe fond de stres.Faceti și un test de sarcina
Sanatate
Postinor il puteți lua în primele 72 de ore de la incident.
Daca nu aveți menstruație e posibil de la postinor sa întârzie sau pe fond de stres.Faceti și un test de sarcina
Sanatate

Menstruația poate întârzia din cauza medicamentului, dar și din alte cauze. Pentru liniștea ta sufletească poți cumpăra de la farmacie un test de sarcină.
Efectul Postinor ar fi putut fi diminuat dacă în acea perioadă luai și alte medicamente. Uită-te în prospect și vezi ce medicamente pot influența efectul și dacă ai luat ceva din acelea.
Efectul Postinor ar fi putut fi diminuat dacă în acea perioadă luai și alte medicamente. Uită-te în prospect și vezi ce medicamente pot influența efectul și dacă ai luat ceva din acelea.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Daca se rupe prezervativul..
- 7Pot rămâne însărcinată astfel?
- 4Prezervativul s-a rupt, trebuie sa iau pilula de a doua zi?
- 2Prezervativ rupt
- 3Lichid preejaculator... sarcina?
- 0Prezervativ rupt!
- 11scurgerea unui lichid incolor din canalul penisului, mancarimi in zona ausului
- 2Prezervativ gaurit si Escapelle... ar trebui sa fac un test de sarcina sau sa mai astept?
- 0Pot ramane insarcinata?
- 1Prezervativ rupt! Menstruația întîrzie!
- 0Escapelle Urgent
- 1Dacă s-a rupt prezervativul in timpul actului ramii insarcinata ?
- 0Pastila de urgenta are efect ??
- 0Care este tatal copilului?
- 0Prezervativ spart
- 0Boli cu transmitere sexuala
- 0Dereglare ?
- 0Pastila de a doua zi de doua ori intr-o luna
- 1Puțin ajutor va rog - menstruația a ajuns sa dureze pana la 15 zile
Mai multe informații despre: prezervativul rupt pilula de a doua zi ruperea prezervativului pastila de a doua zi
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: