POSTINOR 2
Buna ziua! Am luat postinor 2 cu 4 zile inainte de menstruatie. Menstruatia mi-a intarziat cu 2 zile apoi avenit aproape 4 zile. Acum la aproape 2 saptamani de cand am luat postinor simt usoare junghiuri in sani, care tin cateva secunde, dar la palpare nu sunt nici tari, nici mariti in volum. Ar putea fi efectele postinorului sau poate fi sarcina peste menstruatie? (am luat postinor pentru ca la penultima pilula contraceptiva din folie am avut trei scaune foarte moi in acea zi la intervale de 4 ore).
1 comentarii
In primul rand nu era nevoie sa iei postinor absolut deloc, chiar daca uiti ultima ori penultima pilula din folia de contraceptive nu afecteaza eficacitatea tratamentului... Ai luat Postinor total aiurea. Numai daca uiti una din primele 14 pilulele iti poti face griji, altfel nu...
Intepaturile la nivelul sanilor nu sunt un semn de sarcina, ci sunt datorate dereglarilor hormonale ce ti le-ai cauzat.
Mare greseala ai facut administrandu-ti Postinor, mai ales ca iei si anticonceptionale..
Intepaturile la nivelul sanilor nu sunt un semn de sarcina, ci sunt datorate dereglarilor hormonale ce ti le-ai cauzat.
Mare greseala ai facut administrandu-ti Postinor, mai ales ca iei si anticonceptionale..
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Postinor-ul
- 5Postinor... eficient sau nu?
- 4abuz de postinor
- 24postinor 2?
- 373postinor2
- 4s-a intamplat neprevazutul si am fost nevoita sa iau Postinor...
- 4menstruatie dupa postinor
- 4postinor plus anticonceptionale diane35
- 2postinor de cate ori pe an se ia?
- 3am luat doar o sg pastila de Postinor... isi face efectul?
- 9prezervativ ramas in vagin!!
- 8Contraceptia de urgenta, postinor 2
- 10pilula de a doua zi
- 4Postinor 2 desi el nu a ejaculat
- 3Poate fi de vina Postinorul?
- 16help! pilula de a 2-a zi
- 4postinor si menstratia?
- 11Nu vreau sa iau Postinor 2, oare chiar trebuie in cazul meu?
- 3postinor
- 1ce efecte secundare are postinor?
Mai multe informații despre: postinor