postinor

04-05-2013
mariapopa2013
Nu este medic/terapeut
mariapopa2013
Buna seara! Am si eu o problema. in 23.04 am facut sex neprotejat cu prietenul meu, dupa 30 minute am luat prima pastila de postinor iar la 12 ore cea de a doua. ar fi trebui sa imi vina ciclul astazi 04.05 dar inca nu s-a intamplat si nici simptome nu am. dupa o saptamana de cand am luat postinor am baut ceai de sunatoare.mai influenteaza efectul postinorului? se poate sa fi ramas insarcinata?cat de sigure sunt postinor? e prima data cand folosesc! Va multumesc!
3 comentarii
0
04-05-2013, ora 20:02
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Postinor este sigur, nu ai ramas cu sarcina, dar datorita concentratiei mare de hormoni iti deregleaza orarul ciclului, nu te astepta ca menstruatia sa-ti vina zilele astea, va mai intarzia...ai rabdare.ceaiul nu are nici un efect asupra pilulelor luate.
0
04-05-2013, ora 20:45
mariapopa2013
Nu este medic/terapeut
mariapopa2013
Va multumesc!m-a mai linistit raspunsul dvs. cam cat o sa imi intarzie ciclul? este cazul sa fac si test de sarcina si daca da dupa cat timp de la contactul sexual?
0
05-05-2013, ora 20:16
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Poate intarzia si o saptamana, doua.Testul de sarcina il poti face dupa saptamana viitoare, dar cu siguranta va fi negativ.Rabdare!!!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul