postinor

Buna seara! Am si eu o problema. in 23.04 am facut sex neprotejat cu prietenul meu, dupa 30 minute am luat prima pastila de postinor iar la 12 ore cea de a doua. ar fi trebui sa imi vina ciclul astazi 04.05 dar inca nu s-a intamplat si nici simptome nu am. dupa o saptamana de cand am luat postinor am baut ceai de sunatoare.mai influenteaza efectul postinorului? se poate sa fi ramas insarcinata?cat de sigure sunt postinor? e prima data cand folosesc! Va multumesc!
3 comentarii

Postinor este sigur, nu ai ramas cu sarcina, dar datorita concentratiei mare de hormoni iti deregleaza orarul ciclului, nu te astepta ca menstruatia sa-ti vina zilele astea, va mai intarzia...ai rabdare.ceaiul nu are nici un efect asupra pilulelor luate.

Va multumesc!m-a mai linistit raspunsul dvs. cam cat o sa imi intarzie ciclul? este cazul sa fac si test de sarcina si daca da dupa cat timp de la contactul sexual?

Poate intarzia si o saptamana, doua.Testul de sarcina il poti face dupa saptamana viitoare, dar cu siguranta va fi negativ.Rabdare!!!!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7contraceptia de urgenta
- 373postinor2
- 2postinor - posibila sarcina?
- 3cum afecteaza postinor menstruatia?
- 7Am luat postinor, sunt sanse sa raman insarcinata?
- 27postinor 2 pls help...
- 4sangerare postinor...necesara?
- 6postinor 2 si efectele sale
- 4de cate ori se ia postinor?
- 9postinor 2 cum functioneaza?
- 3Am nevoie de postinor2?
- 5Se poate sa fiu insarcinata?
- 3Ciclu dupa Postinor2
- 3Postinorul afecteaza sarcina
- 5am uitat sa iau pastila si la 3 ore dupa contact am luat postinor 2
- 3E nevoie de postinor ?
- 3Efecte secundare postinor
- 60e prietena mea gravida?
- 5prezervativul rupt, postinor 2.. sarcina?
- 4Sfarcuri dureroase
Mai multe informații despre: postinor