postinor 2 si efectele sale
Buna ziua Am mai trimis un mesaj in legatura cu pb mea Am luat de 2 ori postinor la o luna diferenta si dupa ce am luat a 2 a oara am avut menstruatie la 5 zile dupa Acum am o intarziere de 3 zile mi am facut testul de sarcina si a iesit negativ Am mai fost insarcinata si nu am acele simptome Este posibil sa fiu gravida?Sau intarzierea este cauzata de pastile?Am calculat in functie de menstruatia pe care am avut o dupa ce am luat postinor
6 comentarii
Buna...astazi am luat pentru prima data postinor-2 la prescriptia farmacistului si nu stiu daca isi face efectul sau nu!!!!! am avut contact sexual azi noapte iar cand a scos penisul era ud pe el si pe mine dar cred k a ramas si inauntru!!! vreau sa striu cum poate sa faca aceste pastile sa inlature spermatozoizii care sunt acolo?????...lam luat pastilele prea tarziu?????
Isi face efectul dak il iei in timp de 72 de ore de la contactul neprotejat.Si dak au ramas acolo spematozoizi, de aia il iei ca sa-i omoare! Pt mai multe informatii, cauta pe google!
Pt. Marcela. Eu stiu ca nu prea e bine sa iei postinor la un interval asa de mic intre prima doza si a doua. Macar de treceau cateva luni.
Poate e o dereglare de la postinor asa zic eu, de iti intarzie.
Dar la cat timp l-ai luat dupa contact, ca nu spui aici?
Pt. Marcela. Eu stiu ca nu prea e bine sa iei postinor la un interval asa de mic intre prima doza si a doua. Macar de treceau cateva luni.
Poate e o dereglare de la postinor asa zic eu, de iti intarzie.
Dar la cat timp l-ai luat dupa contact, ca nu spui aici?
stiu ca nu e bn dar asta e.L am luat la timp a doua zi dupa
am folosit si prezervativ cand s a intamplat dar tot imi era frica si mai ales acum cu intarzierea
in niciun caz, mai ales si cu prezervativ! N-ai cum sa fii, intarzierea este o reactie adversa a postinorului luat prea des. Am o colega, la fel i s-a intamplat.
Pup, Alis
Pup, Alis
va rog sa imi raspundeti cat de poate de repede..sunt ingrijorata...vineri..adik in data de 10.10..am avut contact sexual neprotejat, desi el sustine k nu a lasat in mine...ziua urmatoare adik dupa 24 de ore am luat prima pastila de postinor2 shi normal a doua cu 12 ore...exista vreun risc sa fiu insarcinata?.mentionez k desi am doar 15 ani am luat postinorul...ulterior am citit instructiunile shi scrie acolo k nu prea e recomandat femeilor sub 16 ani..de ce?.e vreo problema grava k lam luat?pot patzi ceva?.va multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3intarzierea ciclului menstrual din cauza anticonceptionalelor, pete maronii...o posibila sarcina?!
- 3As vrea sa imi intarzii ciclul cu cateva zile cu ajutorul anticonceptionale
- 3Intarziere menstruatie
- 9care sunt sansele sa fiu insarcinata?
- 19eficienta postinorului
- 5pentru prima data am luat postinor 2 si menstruatia nu imi mai trece..
- 4ajutati-ma!!!nu mai stiu ce sa cred
- 3intarzierea menstruatiei
- 3am nevoie de o parere.. mi-a intarziat mentruatia
- 0Postinor 2 si menstruatia. Putin ajutor va rog!
- 1Menstra intarziata
- 0intarziere menstruatie
- 0intarziere ciclu
- 2Menstruatie intarziata. Ajutor !
- 1Intarziere CM
- 0Intarziere menstruatie mai mult de 7 zile si test negativ de sarcina
- 2Intarziere menstruatie
- 1Menstruatie intarziata 2 luni
- 0Buna, ajutor - menstruatia n-a venit
- 0Reluare anticonceptionale
Mai multe informații despre: postinor intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: