Sfarcuri dureroase
Acum 7 sapatamani am luat Postinor 2, din cauza ca am avut 3 scaune in penultima zi din ultima folie de anticonceptionale. De atunci mi-a venit de doua ori ciclul, dar ma dor sfarcurile foarte tare la atingere, dar nu tot timpul, au mai fost si zile in care nu am avut nimic, dar sanii nu dor deloc. Mentionez ca am inceput sa fac si fitness. Acum o saptamana am facut si Beta HCG cu valoarea 1.2 si teste de sarcina, toate negative. Care ar putea fi cauza?
4 comentarii
In primul rand, ai luat postinor degeaba.Cel mai probabil ai dureri tot din cauza acestui medicament.
Nu stiu, dar daca e o dereglare hormonala imi trece asa de greu?
Postinorul nu se administreaza decat in situatii exceptionale, iar efectele secundare nu-s deloc de neglijat si se pot mentine intervale mari de timp.Oricum, nu mai lua aiurea acest medicament.In primul rand erai in siguranta, fiind vorba de ultimele pastile din folie(ca idee, scrie si in prospectul postinorului ca se ia in cazul omiterii administrarii regulate a contraceptivelor orale timp de 3 zile sau mai mult, intr-un ciclu) si in al doilea rand trebuia sa fi avut diaree la mai putin de o ora - doua de la luarea anticonceptionalelor.Va jucati aiurea cu pastile si dupa aceea va mirati de transformarile prin care trece organismul!!!E util sa intrebi mai intai un medic/farmacist inainte sa iei pastila de a doua zi.
Nu o voi mai lua niciodata, oricum am mai luat o singira data acum vreo 2 ani, dar atunci nu am avut nimic. Acum am intrerupt si anticonceptionalele, vreau sa fac o pauza.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 16probleme ale sanilor
- 22postinor 2 si menstruatia intarziata
- 50Nodul la san
- 5dupa 24 de ore am luat prima pastila de postinor 2 si a doua cu 12 ore... exista vreun risc?
- 11secretie albicioasa dupa POSTINOR
- 3Vreau sa stiu. sangerare vaginala dupa postinor
- 8sarcina?ajutati-ma si pe mine va rog
- 5Se poate sa fiu insarcinata?
- 3Probleme la san!
- 9Noduli la sani
- 6sanii mei nu au aceeasi marime: unul e mai mic decat celalalt
- 12exista riscul sa fi ramas gravida ?
- 20Cancer la san
- 1implant mamar - recomandari
- 2Postinor 2 + menstruatie neregulata
- 2Mastoza chistica
- 0Postinor 2 si menstruatia. Putin ajutor va rog!
- 0Sangerari dupa postinor
- 1Marire si ridicare de sani
- 0Areole iritate, rosii! Ajutor!
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: