Sfarcuri dureroase
Acum 7 sapatamani am luat Postinor 2, din cauza ca am avut 3 scaune in penultima zi din ultima folie de anticonceptionale. De atunci mi-a venit de doua ori ciclul, dar ma dor sfarcurile foarte tare la atingere, dar nu tot timpul, au mai fost si zile in care nu am avut nimic, dar sanii nu dor deloc. Mentionez ca am inceput sa fac si fitness. Acum o saptamana am facut si Beta HCG cu valoarea 1.2 si teste de sarcina, toate negative. Care ar putea fi cauza?
4 comentarii
In primul rand, ai luat postinor degeaba.Cel mai probabil ai dureri tot din cauza acestui medicament.
Nu stiu, dar daca e o dereglare hormonala imi trece asa de greu?
Postinorul nu se administreaza decat in situatii exceptionale, iar efectele secundare nu-s deloc de neglijat si se pot mentine intervale mari de timp.Oricum, nu mai lua aiurea acest medicament.In primul rand erai in siguranta, fiind vorba de ultimele pastile din folie(ca idee, scrie si in prospectul postinorului ca se ia in cazul omiterii administrarii regulate a contraceptivelor orale timp de 3 zile sau mai mult, intr-un ciclu) si in al doilea rand trebuia sa fi avut diaree la mai putin de o ora - doua de la luarea anticonceptionalelor.Va jucati aiurea cu pastile si dupa aceea va mirati de transformarile prin care trece organismul!!!E util sa intrebi mai intai un medic/farmacist inainte sa iei pastila de a doua zi.
Nu o voi mai lua niciodata, oricum am mai luat o singira data acum vreo 2 ani, dar atunci nu am avut nimic. Acum am intrerupt si anticonceptionalele, vreau sa fac o pauza.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8dezvoltarea sanilor
- 7procedez corect?
- 9fff ingrijorata-urgent
- 15mare stres!!!va rog ajutor
- 3efecte postinor sau o posibila sarcina?
- 5cat de des se poate lua postinor?
- 5am uitat sa iau pastila si la 3 ore dupa contact am luat postinor 2
- 10chimioterapie
- 12exista riscul sa fi ramas gravida ?
- 8pot lua postinor dak am luat luna trecuta
- 4Afectiuni ale sanilor de patru ani
- 7semn de sarcina?
- 11Cancer la san
- 3m-am lovit la sanul stang si ma doare, iar cand il ating simt ceva tare
- 7cancer am aflat ieri
- 9Chimioterapie sau Tratament hormonal
- 7Prezervativ rupt + postinor URGENT