Postinorul afecteaza sarcina
Buna ziua, mi-am facut un test de sarcina care a iesit pozitiv, vreau sa pastrez sarcina dar sunt unele probleme:
In data de 03.06.2009 am facut o radiografie pulmonara, dupa doua zile am avut menstruatie, adica in 05.06.2009, pe data de 19.06.2009 am avut un contact neprotejat, pentru care am luat postinor pastila 1 dupa 7 ore de la contact, pastila 2 dupa 12 ore de la contact,
intrebarea mea este daca pastrez sarcina radiografia dinainte si postinorul luat pot afecta fatul?
va multumesc
In data de 03.06.2009 am facut o radiografie pulmonara, dupa doua zile am avut menstruatie, adica in 05.06.2009, pe data de 19.06.2009 am avut un contact neprotejat, pentru care am luat postinor pastila 1 dupa 7 ore de la contact, pastila 2 dupa 12 ore de la contact,
intrebarea mea este daca pastrez sarcina radiografia dinainte si postinorul luat pot afecta fatul?
va multumesc
3 comentarii
Buna.Am, ramas, cu, tot, cu, postinor, insarcinata, urmeaza, sa, nasc, in, noiembrie.Atunci, iti, pot, spune, daca, sunt, probleme, sau, nu.Eu, sper, ca, ai, pastrat, sarcina.Mie, asa, mi, s-a, indicat, pana, acum, totul, pare, sa, fie, ok
iti multumesc pentru raspuns, la fel am fost si eu sfatuita de medicul meu ginecolog sa pastrez sarcina ca nu are cu ce sa o afecteze postinorul, sunt insarcinata in 16 saptamani si ma simt ok pana acum, totul decurge bine, deja l-am simtit pe bebe miscand, sper sa fie bine pana la capat.multa sanatate si nastere usoara, astept sa-mi scrii daca bebe este sanatos, Doamne ajuta asa sa fie.(si al meu la fel)
si eu am ramas insarcinata dupa postinor. asta se intampla cu vreo 8 ani in urma, cand in prospect nu scria daca are sau nu efecte asupra fatului. nu erau suficiente date pana atunci. in principiu mi s-a recomandat sa avortez. asta a fost.acum cred ca se stie ca nu da malformatii.
sa fiti sanatoase si voi si copiii!
sa fiti sanatoase si voi si copiii!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4am luat postinor, fara sa mi dau seama ca in urma unui alt contact ramasesem deja insarcinata
- 22postinor 2 si menstruatia intarziata
- 3Postinorul da ciclul menstrual peste cap?
- 11sex fara prezervativ... dar fara ejaculare
- 3intarzierea menstruatiei si postinor
- 3mi-au curs cateva picaturi... spuneti-mi va rog este in regula?
- 6am luat pilula la 21 de ore dupa actul sexual... exista vreun risc?
- 6contraceptie de urgenta si sarcina
- 5postinor 2 - mai mult decat ingrijorata
- 5cat de des se poate lua postinor?
- 8sarcina?ajutati-ma si pe mine va rog
- 3E nevoie de postinor ?
- 16help! pilula de a 2-a zi
- 8pot lua postinor dak am luat luna trecuta
- 6Efect Postinor = menstruatie intarziata?
- 8postinor 2... cat este de eficient?
- 4postinor si menstratia?
- 4Nidatie sau sangerare postinor?
- 0Postinor 2 si menstruatia
Mai multe informații despre: postinor