Postinorul afecteaza sarcina

Buna ziua, mi-am facut un test de sarcina care a iesit pozitiv, vreau sa pastrez sarcina dar sunt unele probleme:
In data de 03.06.2009 am facut o radiografie pulmonara, dupa doua zile am avut menstruatie, adica in 05.06.2009, pe data de 19.06.2009 am avut un contact neprotejat, pentru care am luat postinor pastila 1 dupa 7 ore de la contact, pastila 2 dupa 12 ore de la contact,
intrebarea mea este daca pastrez sarcina radiografia dinainte si postinorul luat pot afecta fatul?
va multumesc
In data de 03.06.2009 am facut o radiografie pulmonara, dupa doua zile am avut menstruatie, adica in 05.06.2009, pe data de 19.06.2009 am avut un contact neprotejat, pentru care am luat postinor pastila 1 dupa 7 ore de la contact, pastila 2 dupa 12 ore de la contact,
intrebarea mea este daca pastrez sarcina radiografia dinainte si postinorul luat pot afecta fatul?
va multumesc
3 comentarii

Buna.Am, ramas, cu, tot, cu, postinor, insarcinata, urmeaza, sa, nasc, in, noiembrie.Atunci, iti, pot, spune, daca, sunt, probleme, sau, nu.Eu, sper, ca, ai, pastrat, sarcina.Mie, asa, mi, s-a, indicat, pana, acum, totul, pare, sa, fie, ok

iti multumesc pentru raspuns, la fel am fost si eu sfatuita de medicul meu ginecolog sa pastrez sarcina ca nu are cu ce sa o afecteze postinorul, sunt insarcinata in 16 saptamani si ma simt ok pana acum, totul decurge bine, deja l-am simtit pe bebe miscand, sper sa fie bine pana la capat.multa sanatate si nastere usoara, astept sa-mi scrii daca bebe este sanatos, Doamne ajuta asa sa fie.(si al meu la fel)

si eu am ramas insarcinata dupa postinor. asta se intampla cu vreo 8 ani in urma, cand in prospect nu scria daca are sau nu efecte asupra fatului. nu erau suficiente date pana atunci. in principiu mi s-a recomandat sa avortez. asta a fost.acum cred ca se stie ca nu da malformatii.
sa fiti sanatoase si voi si copiii!
sa fiti sanatoase si voi si copiii!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2de cel putin 4 luni iau postinor, 2 pe luna
- 3postinor !!! help!!!
- 4s-a intamplat neprevazutul si am fost nevoita sa iau Postinor...
- 22postinor 2 si menstruatia intarziata
- 6postinor 2 cat de des se ia?
- 3cum imi poate afecta postinor 2 organismul?
- 13Ce e de facut? Sunt disperata...
- 4postinor plus anticonceptionale diane35
- 4postinor 2 si rh negativ
- 3Am nevoie de postinor2?
- 8Pot fi ramas gravida?
- 4Postinor 2 desi el nu a ejaculat
- 4postinor 2 la 59 de ore
- 3Domnule Doctor nu ocoliti va roog!e necesar sa iau postinor?
- 5Pastila de a doua zi si-a facut efectul sau e insarcinata?
- 8sunt oare insarcinata?
- 1POSTINOR 2
- 11Vizita la ginecologie, sarcina, postinor si anexita, va rog un raspuns
- 3Pilula de a doua zi (Postinor 2)
- 0Postinor 1500 și sângerări neregulate
Mai multe informații despre: postinor