Pastila de a doua zi, POSTINOR 2

Buna ziua ! Pe data de 16 august 2012 mi a venit ciclul menstrual.In data de 28 august am avut contact sexual si a trebuit sa iau pastila de a doua zi.Am luat POSTINOR 2, in mai putin de 12 ore de la actul sexual una din cele doua...iar a doua la 12 ore diferenta fata de prima.La ceva timp, incepand cu 5 septembrie am avut niste scurgeri maronii rosiatice, care nu au fost in cantitate mare.Acestea pot fi din cauza pastilei de a doua zi?sau altceva?Pe data de 12 septembrie ar fi trebuit sa mi vina ciclu, dar inca nu a mi a venit, precizez ca inca mai apar din cand in cand acele scurgeri maroni rosiatice.Este posibil sa fiu insarcinata?sau e o simpla dereglare intervina din cauza luari pastilei de a doua zi?Va multumesc, anticipat!
4 comentarii

Nu esti insarcinata, sunt dereglari datorita celor doua pilule de Postinor.

buna ! care sunt consecintele daca timt de 3 luni sa folosit 3 pastile aticontraceptive? care sunt sansele sa nu mai ramii insarcinata dupa asa ceva?

buna, am luat aseara pe la ora 12 juma o pastila postinor si dupa azi la 12 juma a doua pastila! cand se vor vedea reactiile, dupa cate ore? mentionez ca nu am avut azi dim decat o usoara ameteala cand m-am trezit! astept raspuns multumesc

cat timp traiesc spermatozoizii in prezervativ? multumesc

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6tot timpul am avut ciclul f scurt 3-4 zile si f. neregulat
- 7procedez corect?
- 7dupa chiuretaj sex neprotejat, apoi am luat Postinor. sunt insarcinata?
- 4am luat postinor, fara sa mi dau seama ca in urma unui alt contact ramasesem deja insarcinata
- 3cum imi poate afecta postinor 2 organismul?
- 4menstruatie dupa postinor
- 3mi-au curs cateva picaturi... spuneti-mi va rog este in regula?
- 2Am luat postinor si mi-a venit ciclul destul de abundent
- 20probleme dupa administarea postinor 2
- 4postinor 2 si rh negativ
- 3menstruatia dupa postinor 2
- 8sarcina?ajutati-ma si pe mine va rog
- 7fff urgent: pilula luata mai tarziu cu o ora
- 5Postinor, menstruatie dereglata = sarcina?
- 5sangerari dupa postinor
- 4mai exista risc de sarcina?
- 4Sfarcuri dureroase
- 4administrare postinor2 la o sapt dupa de la ultima administrare tot cu postinor 2
- 3postinor
- 4prezervativ rupt, Postinor 2, scurgeri maronii
Mai multe informații despre: postinor