Pastila de a doua zi, POSTINOR 2
Buna ziua ! Pe data de 16 august 2012 mi a venit ciclul menstrual.In data de 28 august am avut contact sexual si a trebuit sa iau pastila de a doua zi.Am luat POSTINOR 2, in mai putin de 12 ore de la actul sexual una din cele doua...iar a doua la 12 ore diferenta fata de prima.La ceva timp, incepand cu 5 septembrie am avut niste scurgeri maronii rosiatice, care nu au fost in cantitate mare.Acestea pot fi din cauza pastilei de a doua zi?sau altceva?Pe data de 12 septembrie ar fi trebuit sa mi vina ciclu, dar inca nu a mi a venit, precizez ca inca mai apar din cand in cand acele scurgeri maroni rosiatice.Este posibil sa fiu insarcinata?sau e o simpla dereglare intervina din cauza luari pastilei de a doua zi?Va multumesc, anticipat!
4 comentarii
Nu esti insarcinata, sunt dereglari datorita celor doua pilule de Postinor.
buna ! care sunt consecintele daca timt de 3 luni sa folosit 3 pastile aticontraceptive? care sunt sansele sa nu mai ramii insarcinata dupa asa ceva?
buna, am luat aseara pe la ora 12 juma o pastila postinor si dupa azi la 12 juma a doua pastila! cand se vor vedea reactiile, dupa cate ore? mentionez ca nu am avut azi dim decat o usoara ameteala cand m-am trezit! astept raspuns multumesc
cat timp traiesc spermatozoizii in prezervativ? multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4abuz de postinor
- 2postinor de 2 ori in acelasi an?pot?
- 2nelamurire postinor:((
- 8postinor 2 + menstruatie
- 4menstruatie dupa postinor
- 4Am nevoie urgent de parerea unui medic in legatura cu administrarea de postinor 2
- 3menstruatia dupa postinor 2
- 5prezervativ rupt si postinor, apoi iar prezervativ rupt si iar postinor
- 6sarcina cu anticonceptionale?:(((
- 4Postinor 2 desi el nu a ejaculat
- 5Efectele secundare ale Postonorului 2
- 3Postinor 2
- 10Postinor! Pastila iadului.
- 5sangerari dupa postinor
- 8Postinor, sangerare dupa act sexual, ce sa fac? mai iau postinor?
- 3postinor
- 3Pilula de a doua zi (Postinor 2)
- 17Prezervativ rupt. Sa iau pastila de a 2-a zi?
- 3Postinor 2, test negativ
- 10Sarcina dupa postinor 2 si test de sarcina negativ ?
Mai multe informații despre: postinor