Pastila de a doua zi, POSTINOR 2
Buna ziua ! Pe data de 16 august 2012 mi a venit ciclul menstrual.In data de 28 august am avut contact sexual si a trebuit sa iau pastila de a doua zi.Am luat POSTINOR 2, in mai putin de 12 ore de la actul sexual una din cele doua...iar a doua la 12 ore diferenta fata de prima.La ceva timp, incepand cu 5 septembrie am avut niste scurgeri maronii rosiatice, care nu au fost in cantitate mare.Acestea pot fi din cauza pastilei de a doua zi?sau altceva?Pe data de 12 septembrie ar fi trebuit sa mi vina ciclu, dar inca nu a mi a venit, precizez ca inca mai apar din cand in cand acele scurgeri maroni rosiatice.Este posibil sa fiu insarcinata?sau e o simpla dereglare intervina din cauza luari pastilei de a doua zi?Va multumesc, anticipat!
4 comentarii
Nu esti insarcinata, sunt dereglari datorita celor doua pilule de Postinor.
buna ! care sunt consecintele daca timt de 3 luni sa folosit 3 pastile aticontraceptive? care sunt sansele sa nu mai ramii insarcinata dupa asa ceva?
buna, am luat aseara pe la ora 12 juma o pastila postinor si dupa azi la 12 juma a doua pastila! cand se vor vedea reactiile, dupa cate ore? mentionez ca nu am avut azi dim decat o usoara ameteala cand m-am trezit! astept raspuns multumesc
cat timp traiesc spermatozoizii in prezervativ? multumesc
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6tot timpul am avut ciclul f scurt 3-4 zile si f. neregulat
- 7procedez corect?
- 7dupa chiuretaj sex neprotejat, apoi am luat Postinor. sunt insarcinata?
- 2la cateva zile dupa terminarea menstruatiei am luat postinor pt ca am fost nesigura
- 3postinor !!! help!!!
- 2postinor de 2 ori in acelasi an?pot?
- 3postinor si alcool
- 2O alta intrebare despre Postinor :(
- 2postinor de cate ori pe an se ia?
- 5prezervativ rupt si postinor, apoi iar prezervativ rupt si iar postinor
- 5cat de des se poate lua postinor?
- 3este cumva de la postinor? chiar am nevoie de un raspuns
- 3Postinorul afecteaza sarcina
- 16help! pilula de a 2-a zi
- 5Pastila de a doua zi si-a facut efectul sau e insarcinata?
- 60e prietena mea gravida?
- 11postinor - va rog din tot sufletul sa ma ajutati!
- 2Postinor 2 + menstruatie neregulata
- 0Postinor 2 si menstruatia
- 4prezervativ rupt, Postinor 2, scurgeri maronii
Mai multe informații despre: postinor