Pot fi ramas gravida?
Acum 1 luna de zile am facut un chiuretaj... iar acuma 2 zile am facut sex neprotejat iar partenerul a ejaculat in mine... am luat postinor imediat dupa contactul sexual la 10 minute... iar a doua pastila am luato in 11 ore si 30 minute... acuma ma simt umflata in burta... poate sa fie de la pastila sau am sanse sa fi ramas iaras?
8 comentarii
si daca ai fi ramas insarcinata simptomele nu apar dupa doua zile.
cind ai facut chiuretajul medicul nu ti-a spus ca nu e bine sa faci sex 6 saptamini?
simptomele tale cred ca sunt de la postinor
daca esti activa sexual ar fi bine sa te gindesti la o metoda contraceptiva; sti postinorul luat des provoaca anumite dereglari hormonale(se administreaza cel mult de doua ori pe an) si nici chiuretajele dese nu sunt tocmai indicate.
sanatate!
cind ai facut chiuretajul medicul nu ti-a spus ca nu e bine sa faci sex 6 saptamini?
simptomele tale cred ca sunt de la postinor
daca esti activa sexual ar fi bine sa te gindesti la o metoda contraceptiva; sti postinorul luat des provoaca anumite dereglari hormonale(se administreaza cel mult de doua ori pe an) si nici chiuretajele dese nu sunt tocmai indicate.
sanatate!
nu am mai luat postinor niciodata... si chiuretaj este prima oara cand am facut... de acuma o sa am grija despre acest lucru... insa vreau sa stau linistita...
daca am luat postinor la timp... as avea sanse sa raman iaras?
daca am luat postinor la timp... as avea sanse sa raman iaras?
adaug ca ma simt full mereu de cand am luat postinorul
Buna am nevoie de ajutoru vostru... :( am facut-o cu iubita mea neprotejat dar nu am ejaculat inuntru..iar menstruatia a intarziat deja 3 zile.e posibil sa fi ramas insarcinata sau doar e posibil sa ii intarzaiare a mentruatiei, raspunde-ti va rog?
Buna am nevoie de ajutoru vostru... :( am facut-o cu iubita mea neprotejat dar nu am ejaculat inuntru..iar menstruatia a intarziat deja 3 zile.e posibil sa fi ramas insarcinata sau doar e posibilitate de intarzaiere a mentruatiei, raspunde-ti va rog?Scuze pentru primu post gresit
Cumpara-i de la farmacie un test de sarcina "Sure check" si sa-l faca azi.
Buna tot eu revin... I-a venit menstruatia iar a doua zi a facut test de sarcina si a iesit pozitiv.Cum e posibil? Astept raspuns... pls
buna.ady23-5, e posibil.sunt femei care au menstruatzie peste sarcina.stiu femei care au avut 4 luni menstruatzie peste sarcina.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1e posibil sa fiu insarcinata?
- 5sunt gravida?
- 12Urmatoarea menstra intarzie 20 zile
- 4mi-a intarziat ciclul 11 zile, este posibil sa fiu insarcinata?
- 12exista riscul sa fi ramas gravida ?
- 7oare sunt gravida?
- 3sunt gravida sau nu?
- 28anticonceptionale si menstruatia
- 10dupa menstruatie am avut si am scurgeri ca si cum ar fi in prima sau ultima zi
- 0as putea ramane gravida in situatia asta?
- 14Ce sanse sunt sa fiu insarcinata?
- 1Sunt insarcinata sau nu? Am nevoie de parerea voastra va rog!
- 4anticonceptionale cu antibiotice = sarcina?
- 1Sarcina? As fi cel mai fericit om de pe lume
- 1poate sa ramana insarcinata ?
- 2Exista riscul unei sarcini?
- 8va rog sa imi dati un raspuns exact - sunt sanse sa raman ?
- 3Sex si menstruație
- 1Menstruatie neregulata si sex neprotejat. Posibila sarcina la 48 ani?
- 2Risc de sarcina?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? postinor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: