Sa iau postinor 2?
Sunt fete care au ramas insarcinate cu metoda calendarului, sau daca au folosit coitul intrerupt in perioada fertila? De asemenea, sunt sanse sa se ramana insarcinata daca putin lichid seminal a atins organul genital feminin, fara ejaculare inauntru? Mentionez ca raportul sexual neprotejat a avut loc a noua zi dupa prima zi de ciclu. E cazul sa-mi fac griji, si sa iau pastila in primele 48 de ore?
3 comentarii
NU stiu, sigur iti va raspunde cineva.
dar
E CAZUL SA FOLOSESTI ANTICONCEPTIONALE sau sa folositi prezervativul.
cele bune,
NU te-ai gandit sa intrebi, inainte de.??????
dar
E CAZUL SA FOLOSESTI ANTICONCEPTIONALE sau sa folositi prezervativul.
cele bune,
NU te-ai gandit sa intrebi, inainte de.??????
Daca nu a ejaculat inauntru, atunci nu ai motive sa iei pilula de a doua zi, plus ca in a noua zi coitus interruptus e cat se poate de sigur. Nu ai motive de ingrijorare absolut deloc si sa nu iei sub nicio forma pilula de a doua zi.
Eu personal nu cunosc pe nimeni care sa fi ramas insarcinata cu lichid seminal aplicand metoda calendarului si coitus interruptus ( si am multe prietene).
Pilula de a doua zi se ia numai daca actul sexual este in perioada fertila si cu ejaculare in interior, ceea ce nu e cazul tau.
Nu te mai stresa degeaba.
Eu personal nu cunosc pe nimeni care sa fi ramas insarcinata cu lichid seminal aplicand metoda calendarului si coitus interruptus ( si am multe prietene).
Pilula de a doua zi se ia numai daca actul sexual este in perioada fertila si cu ejaculare in interior, ceea ce nu e cazul tau.
Nu te mai stresa degeaba.
Otilia, scuza-ma daca sunt prea directa, dar spui informatii cam, , , , departe de adevar. Stii tu ceva, dar nu este deloc adevarat din punct de vedere stiintific.
1.Faptul ca nu se ejaculeaza inauntru nu garanteaza ca nu exista spermatozoizi in lichidul preejaculator sau chiar in timpul actului propriu-zis.
2. A noua zi nu este deloc cat se poate de sigura. Daca ciclul este mai scurt sau menstruatia nu vine regulat, poate aparea ovulatia si in a noua zi. Personal, am avut si in a 8, dovedit ecografic. Dupa menstruatie si pana in a 17-18 zi, nu e absolut sigura nici o zi. Pentru siguranta, exista acum teste de ovulatie, exact ca cele de sarcina si sunt utile.
Deci nu mai sfatui aproximativ, numai pe baza propriei experiente sau a prietenelor. Intrebati ginecologul sau pe cineva de la planning familial. Netul e plin de prostii.
Valeria, e foarte posbil sa nu fi ramas insarcinata, dar in viitor ia-ti masuri de protectie sigure.
1.Faptul ca nu se ejaculeaza inauntru nu garanteaza ca nu exista spermatozoizi in lichidul preejaculator sau chiar in timpul actului propriu-zis.
2. A noua zi nu este deloc cat se poate de sigura. Daca ciclul este mai scurt sau menstruatia nu vine regulat, poate aparea ovulatia si in a noua zi. Personal, am avut si in a 8, dovedit ecografic. Dupa menstruatie si pana in a 17-18 zi, nu e absolut sigura nici o zi. Pentru siguranta, exista acum teste de ovulatie, exact ca cele de sarcina si sunt utile.
Deci nu mai sfatui aproximativ, numai pe baza propriei experiente sau a prietenelor. Intrebati ginecologul sau pe cineva de la planning familial. Netul e plin de prostii.
Valeria, e foarte posbil sa nu fi ramas insarcinata, dar in viitor ia-ti masuri de protectie sigure.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4postinor si contraceptive!
- 2de cel putin 4 luni iau postinor, 2 pe luna
- 4s-a intamplat neprevazutul si am fost nevoita sa iau Postinor...
- 3cum afecteaza postinor menstruatia?
- 5Am nevoie urgenta de ajutor! Administrarea Postinorului in mod repetat
- 4help...sfat urgent in leg. cu pilula de urgenta postinor 2
- 15mare stres!!!va rog ajutor
- 4postinor plus anticonceptionale diane35
- 4postinor luat de 3 ori intr-o luna
- 4va rog sa imi raspundeti cat mai repede-postinor2
- 3efecte secundare postinor sau sarcina?
- 7postinor si menstruatia
- 9postinor 2 cum functioneaza?
- 5am uitat sa iau pastila si la 3 ore dupa contact am luat postinor 2
- 3postinor la 40 de minute - parerea unui MEDIC va rog
- 6la 4 ore dupa ce s-a rupt prezervativul, am luat Postinor... sunt insarcinata?
- 11Nu vreau sa iau Postinor 2, oare chiar trebuie in cazul meu?
- 11Vizita la ginecologie, sarcina, postinor si anexita, va rog un raspuns
- 0Postinor 2 si menstruatia
- 0Sangerari dupa postinor
Mai multe informații despre: postinor