scaun moale dupa postinor
am avut diaree dupa o ora de la administrarea primei pastile de postinor. exista riscul ca aceasta sa nu-si mai faca efectul?
2 comentarii
Nu, isi va face efectul.Ai si varsat? Dar dupa a doua nu s-a intamplat nimic?
URGENT!!!!VA ROG!!
Am si eu nevoie de un raspuns urgent. Am avut contact sexual neprotejat in a 5 a zi de luat anticonceptionale Mercilon.In a 8-a zi (la 2 zile dupa contact) am avut diaree la 6 ore dupa ce luasem pastila. Acum ma aflu in a 13a zi de luat pastile si am o sangerare ca inainte de ciclu si ma si dor putin ovarele. Poate fi cumva vorba de o sarcina de la acea diaree? Va rog sa imi raspundeti urgent. Am facut azi un test de sarcina si a iesit negativ, dar a trecut doar o saptamana de la contactul acela si nu este concludent. Va multumesc!
Am si eu nevoie de un raspuns urgent. Am avut contact sexual neprotejat in a 5 a zi de luat anticonceptionale Mercilon.In a 8-a zi (la 2 zile dupa contact) am avut diaree la 6 ore dupa ce luasem pastila. Acum ma aflu in a 13a zi de luat pastile si am o sangerare ca inainte de ciclu si ma si dor putin ovarele. Poate fi cumva vorba de o sarcina de la acea diaree? Va rog sa imi raspundeti urgent. Am facut azi un test de sarcina si a iesit negativ, dar a trecut doar o saptamana de la contactul acela si nu este concludent. Va multumesc!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1diaree care revine des
- 5de cateva zile am frisoane, dureri de stomac, diaree si voma
- 16Mai am sanse sa fiu fertila?
- 4postinor 2 si rh negativ
- 4va rog sa imi raspundeti cat mai repede-postinor2
- 5dupa o perioada cu diaree apoasa, ma simt balonat
- 3Ciclu dupa Postinor2
- 13Umflatura a abdomenului in partea dreata jos
- 3E nevoie de postinor ?
- 16help! pilula de a 2-a zi
- 5Un bebelus cu mai multe probleme