scaun moale dupa postinor

am avut diaree dupa o ora de la administrarea primei pastile de postinor. exista riscul ca aceasta sa nu-si mai faca efectul?
2 comentarii

Nu, isi va face efectul.Ai si varsat? Dar dupa a doua nu s-a intamplat nimic?

URGENT!!!!VA ROG!!
Am si eu nevoie de un raspuns urgent. Am avut contact sexual neprotejat in a 5 a zi de luat anticonceptionale Mercilon.In a 8-a zi (la 2 zile dupa contact) am avut diaree la 6 ore dupa ce luasem pastila. Acum ma aflu in a 13a zi de luat pastile si am o sangerare ca inainte de ciclu si ma si dor putin ovarele. Poate fi cumva vorba de o sarcina de la acea diaree? Va rog sa imi raspundeti urgent. Am facut azi un test de sarcina si a iesit negativ, dar a trecut doar o saptamana de la contactul acela si nu este concludent. Va multumesc!
Am si eu nevoie de un raspuns urgent. Am avut contact sexual neprotejat in a 5 a zi de luat anticonceptionale Mercilon.In a 8-a zi (la 2 zile dupa contact) am avut diaree la 6 ore dupa ce luasem pastila. Acum ma aflu in a 13a zi de luat pastile si am o sangerare ca inainte de ciclu si ma si dor putin ovarele. Poate fi cumva vorba de o sarcina de la acea diaree? Va rog sa imi raspundeti urgent. Am facut azi un test de sarcina si a iesit negativ, dar a trecut doar o saptamana de la contactul acela si nu este concludent. Va multumesc!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Contraceptie de urgenta - postinor
- 27postinor 2 pls help...
- 7nelamurire postinor, rog un sfat
- 3am luat doar o sg pastila de Postinor... isi face efectul?
- 7fetita de 8 luni in spital de la febra si acuma altceva!
- 4POSTINOR si intarzierea menstratiei
- 4Colon iritabil - diaree
- 4diareea continua.. mi s-a recomandat Colon Help
- 0Diaree de la medicamente
- 0Diaree copil - Rog raspuns urgent daca se poate
- 1Postinor luat dupa 48 ore e posibila o sarcina
- 6Au toate o legatura sau nu?
- 11Vizita la ginecologie, sarcina, postinor si anexita, va rog un raspuns
- 4administrare postinor2 la o sapt dupa de la ultima administrare tot cu postinor 2
- 2Prostinor si ovulatia. Sunt sanse sa fi ramas insarcinata?
- 0Anticonceptionale in cazul diareei
- 10Sarcina dupa postinor 2 si test de sarcina negativ ?
- 27am febra in continuu cu frisoane, nas infundat, mi s-a umflat gatul si diaree
- 2postinor 2
- 1Diaree după administrare essentiale forte
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: