cat de des se poate lua postinor?

am luat postinor 2 in urma cu 3 saptamani, intre timp am avut si o menstruatie (in urma cu aprox o saptamana), iar azi am fost nevoita sa mai iau inca o data postinor. exista riscul sa nu-si faca efectul postinorul pe care l-am luat azi, avand in vedere ca au trecut doar 3 saptamani de la ultimul postinor pe care l-am luat?
va multumesc frumos.
va multumesc frumos.
5 comentarii

Din cate stiu eu, postinorul se poate lua maxim de 2 ori pe an la interval de 6 luni intre ele!

da, recomandat este sa fie folosit cat mai rar posibil. dar in cazul in care totusi, se foloseste mai des ( in cazul meu, la un interval de 3 saptamani), exista riscul sa nu-si faca efectul?

Isi face efectul, dar cred ca stii ca se produc mari dereglari hormonale.

in ce consta dereglarile astea hormonale? mai exact, ce reactii adverse voi avea din cauza ca am luat postinor de 2 ori intr-un interval atat de scurt?

Nu mai lua Postinor la trei saptamani, nu-s bomboane, poti face grave complicatii cardio-vasculare.Doar de doua ori pe an, si atunci doar daca este absoluta nevoie.Foloseste o metoda contraceptiva obisnuita, ai grija de sanatatea ta.Numai bine!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1contraceptie de urgenta
- 13Am motive sa ma ingrijorez?
- 16Mai am sanse sa fiu fertila?
- 6postinor 2 si efectele sale
- 4postinor 2 urgent!
- 3Vreau sa stiu. sangerare vaginala dupa postinor
- 5Se poate sa fiu insarcinata?
- 3Postinor2
- 3Poate fi de vina Postinorul?
- 12exista riscul sa fi ramas gravida ?
- 5prezervativul rupt, postinor 2, menstruatie intarziata = sarcina?
- 8pot lua postinor dak am luat luna trecuta
- 4in urma cu 2-3 luni am luat postinor, acum nu mi-a mai venit menstruatia
- 4postinor si menstratia?
- 6la 4 ore dupa ce s-a rupt prezervativul, am luat Postinor... sunt insarcinata?
- 0postinor
- 0Menstruatie slaba dupa Postinor
- 5Pastila de a doua zi
Mai multe informații despre: Contraceptia de urgenta postinor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: