cat de des se poate lua postinor?

08-02-2009
alina02
Nu este medic/terapeut
alina02
am luat postinor 2 in urma cu 3 saptamani, intre timp am avut si o menstruatie (in urma cu aprox o saptamana), iar azi am fost nevoita sa mai iau inca o data postinor. exista riscul sa nu-si faca efectul postinorul pe care l-am luat azi, avand in vedere ca au trecut doar 3 saptamani de la ultimul postinor pe care l-am luat?
va multumesc frumos.
5 comentarii
0
08-02-2009, ora 17:17
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Din cate stiu eu, postinorul se poate lua maxim de 2 ori pe an la interval de 6 luni intre ele!
0
08-02-2009, ora 17:21
alina02
Nu este medic/terapeut
alina02
da, recomandat este sa fie folosit cat mai rar posibil. dar in cazul in care totusi, se foloseste mai des ( in cazul meu, la un interval de 3 saptamani), exista riscul sa nu-si faca efectul?
0
08-02-2009, ora 17:29
sim1973
Nu este medic/terapeut
sim1973
Isi face efectul, dar cred ca stii ca se produc mari dereglari hormonale.
0
08-02-2009, ora 17:44
alina02
Nu este medic/terapeut
alina02
in ce consta dereglarile astea hormonale? mai exact, ce reactii adverse voi avea din cauza ca am luat postinor de 2 ori intr-un interval atat de scurt?
0
08-02-2009, ora 17:45
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Nu mai lua Postinor la trei saptamani, nu-s bomboane, poti face grave complicatii cardio-vasculare.Doar de doua ori pe an, si atunci doar daca este absoluta nevoie.Foloseste o metoda contraceptiva obisnuita, ai grija de sanatatea ta.Numai bine!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul