posibilitate vaccinare cu doza lll dupa tomografie toracica si inainte de dexa
Azi, 6 noiembrie a.c, am efectuat o tomografie toracica fara substanta contrast( istoric cu alergie la iod) pentru masurarea mai exacta a dilatatiei aortei ascedente ( anevrism mediu), existand monitorizare permanenta prin ecografie doppler transtoracica. Pe 8 decembrie sunt programata si pentru dexa. Rog daca pot efectua peste cateva zile doza a lll-a de vaccin pfaizer avand in vedere ca nu mi s-a adminstrat substanta de contrast la TC? Am citit ca pentru Dexa trebuie sa treaca 3 saptamani dela o tomografie sau RMN cu substanta de contrast.( nu este cazul meu ) Intrucat la primele doze de vaccin am avut mici neplaceri, (durere toracica, tahicardie, care au cedat la medicatie) pot sa merg cu inima deschisa sa fac cea de a lll a doza.Nu cred ca ar putea exista o contradictie dar as primi cu bucurie o opinie medicala.Un mare multumesc.
Echipa ROmedic susține vaccinarea COVID-19.
2 comentarii
Doamna eu zic sa consultati mai multi medici inainte sa luatino decizie. Daca un medic v.a dat in sfat nu inseamna neaparat ca are si dreptate. Nu va mai uitati la.medici ca la niste autoritati de care trebuie neaparat sa ascultati ca ei intotdeanu au dreptate. Pentru ca se pot insela, credeti.ma.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Vaccinare anti Covid-19, pacient cu boli cronice
- 1Reactii adverse la prima doza de vaccin anti Covid-19, Moderna
- 2AVC- vaccinare
- 1Evaluare eficienta vaccin covid
- 3Ce titru de anticorpi e considerat bun (imunizare eficientă) după vaccinarea anti-COVID?
- 0Vaccin inaintea anesteziei la stomatolog?
- 3Vaccin covid - anxietate
- 1Întrebare vaccin covid și infecție urinară
- 2Vaccinarea anticovid facuta in doua țări
- 2Vaccin anticovid in hemispasm facial- dl. dr.V. Flueraru
- 2Vaccin Pfizer
- 7Gangllioni gat
- 2Păreri PRO Vaccinare - să mă vaccinez anti covid?
- 7Pericardita si vaccin covid
- 19Mi-e frica sa mă vaccinez.
- 3Vaccin anticovid
- 0Vaccinul Pfizer în menstruație.
- 1Vaccin anticovid
Mai multe informații despre: vaccin anti COVID vaccinarea anti-COVID
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: