Vaccin COVID în caz de betatalasemie minoră şi probleme endocrinologice
Bună ziua!
Aş avea nevoie de un sfat, dacă se poate, în legătură cu administrarea vaccinului COVID în cazul în care sufăr de betatalasemie minoră pentru care fac tratament de 2 ori pe an cu acid folic (60 zile pe an) şi probleme endocrinologice (ultim diagnostic - amenoree primară) pe care o tratez cu Lenzetto şi Duphaston (Lenzetto - 5 puf/zi/mâină alternativ, Duphaston - 12 zile/lună).
Aş dori să ştiu, vă rog, dacă ar trebui să mă vaccinez cât de curând sau dacă este contraindicat acest vaccin în cazul meu.
Menţionez că am 23 ani.
Mulţumesc aniticpat şi o zi frumoasă! :)
Aş avea nevoie de un sfat, dacă se poate, în legătură cu administrarea vaccinului COVID în cazul în care sufăr de betatalasemie minoră pentru care fac tratament de 2 ori pe an cu acid folic (60 zile pe an) şi probleme endocrinologice (ultim diagnostic - amenoree primară) pe care o tratez cu Lenzetto şi Duphaston (Lenzetto - 5 puf/zi/mâină alternativ, Duphaston - 12 zile/lună).
Aş dori să ştiu, vă rog, dacă ar trebui să mă vaccinez cât de curând sau dacă este contraindicat acest vaccin în cazul meu.
Menţionez că am 23 ani.
Mulţumesc aniticpat şi o zi frumoasă! :)
Echipa ROmedic susține vaccinarea COVID-19.
2 comentarii
Bună seara! Intrați pe Rovaccinare ca ei detin toate informatiile cu privire la vaccin
Țineți cont că ceea ce se face nu este un vaccin și că participați, până la sfârșitul anului 2023 la o testare, la un experiment ! Sfatul meu este să vă abțineți, având probleme de fond.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Vaccinul covid daca vreau sa raman gravida
- 4E bine sa ma vaccinez anti covid -19 daca sunt alergic la penicilina
- 1Evaluare eficienta vaccin covid
- 3Ce titru de anticorpi e considerat bun (imunizare eficientă) după vaccinarea anti-COVID?
- 3Astrazeneca si istoric de infarct, stenturi si insuficienta cardiaca
- 7Trombocite crescute
- 4Vaccin anti-covid la tromboza venoasa profunda?
- 0Astm bronșic + alergie respiratorie și efectele vaccinului Pfizer anti Covid-19
- 1Întrebare vaccin covid și infecție urinară
- 2Vaccinarea anticovid facuta in doua țări
- 1Covid și menstruația
- 1Buna seara! aș dori și eu sa știu cât de sigur este vaccinul Pfizer?
- 3Tromboembolism pulmonar - vaccin
- 2Păreri PRO Vaccinare - să mă vaccinez anti covid?
- 19Mi-e frica sa mă vaccinez.
- 3Vaccin anticovid
- 1Vaccin anticovid
Mai multe informații despre: beta talasemia vaccin anti COVID
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: