Vaccinare covid 19

10-05-2022
Miki33
Nu este medic/terapeut
Miki33
Daca am 3 doze de vaccin, ce fac in continuare, dupa ce trec 6 luni de la doza 3? Mai are vreun rost vaccinul sau l am facut degeaba?
Echipa ROmedic susține vaccinarea COVID-19.
4 comentarii
2
11-05-2022, ora 01:23
360
Nu este medic/terapeut
360
eu zic sa ma faci unul, ca sa nu fie degeaba celalalte 3. glumesc bineinteles.
ideea celor 3 a fost sa te protejeze la momentul plandemiei. acum ca nu mai e asa groasa buba, nu are rost sa mai faci a 4 a doza
1
21-05-2022, ora 23:55
Miki33
Nu este medic/terapeut
Miki33
Acum mai nou se poate face si doza 4 :))
1
02-06-2022, ora 04:42
Dr. Artenie Claudia
Dermatovenerologie, Iasi
Dr. Artenie Claudia
Buna ziua
Vaccinul va asigura o protectie a bolii o perioada mai lunga de 6 luni, depinde de fiecare persoana. Se poate face si doza 4. Vaccinul antigripal se face anual.
Multa sanatate!
1
02-06-2022, ora 11:03
Miki33
Nu este medic/terapeut
Miki33
Multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Mai puțin de 1,5% dintre decesele cauzate de COVID-19 sunt raportate la persoanele complet vaccinate
  • O nouă strategie de vaccinare COVID-19: poate promova răspunsul imunitar în nas, gură și sânge
  • Vaccinarea în doză dublă împotriva virusului SARS-CoV-2 previne simptomele pe termen lung ale unei eventuale infectări
  • Vaccinul COVID-19: doza a doua de vaccin, necesară persoanelor infectate la scurt timp de la primul vaccin
  • Vaccinarea împotriva COVID reduce semnificativ riscul de spitalizare, inclusiv la pacienții infectați anterior
  • Infectarea cu virusul SARS-CoV-2, urmată de vaccinare, asigură o protecție mai lungă decât simpla vaccinare
  • Vaccinarea împotriva COVID-19 este esențială pentru controlul pandemiei
  • Mai bine de 90% dintre decesele asociate COVID-19 ar putea fi evitate, prin vaccinarea cu o doză suplimentară
  • O doză de rapel împotriva COVID-19 poate proteja împotriva severității crescute a simptomelor
  •