Tromboembolism pulmonar - vaccin
Buna ziua,
Am vârsta de 25 de ani, iar în anul 2018 am avut tromboembolism pulmonar din cauza anticoncepționalelor ( luate pe o perioadă de doar 3 luni )
Am urmat tratament cu Sintrom timp de 6 luni, iar ulterior cu Aspenter 75 mg zilnic.
Am efectuat analizele specifice profilului de trombofilie anul acesta, dar totul pare a fi în regulă. Analizele au ieșit în limite ceea a însemnat că nu e este o boala genetica.
In acest timp, mi s-a recomandat sa continui tratamentul cu Aspenter toată viața.
Întrebarea mea este daca as putea sa fac vaccinul având în vedere istoricul meu.
Vă mulțumesc!
Am vârsta de 25 de ani, iar în anul 2018 am avut tromboembolism pulmonar din cauza anticoncepționalelor ( luate pe o perioadă de doar 3 luni )
Am urmat tratament cu Sintrom timp de 6 luni, iar ulterior cu Aspenter 75 mg zilnic.
Am efectuat analizele specifice profilului de trombofilie anul acesta, dar totul pare a fi în regulă. Analizele au ieșit în limite ceea a însemnat că nu e este o boala genetica.
In acest timp, mi s-a recomandat sa continui tratamentul cu Aspenter toată viața.
Întrebarea mea este daca as putea sa fac vaccinul având în vedere istoricul meu.
Vă mulțumesc!
Echipa ROmedic susține vaccinarea COVID-19.
3 comentarii
Doar medicul de familie sau medicul de la pneumo poate să-ți raspunda
Contează foarte mult.. Câte kg ai..
Ce probleme mai ai pe digestie, ficat
Contează dacă te hidratezi corect
Contează dacă cunoști Alimentele care îngroașă sangele si favorizează trombozele
Contează foarte mult.. Câte kg ai..
Ce probleme mai ai pe digestie, ficat
Contează dacă te hidratezi corect
Contează dacă cunoști Alimentele care îngroașă sangele si favorizează trombozele
Va puteti vaccina. Vaccinurile mARN nu au ca si reactie adversa trombozele, in schimb, daca faceti COVID aveti risc de tromboza, risc pe care vaccinul vi-l reduce.
Categoric nu !!! Dr.Baciu D. Pediatrie-Vaccinologie
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4tromboembolism pulmonar
- 40Embolie dupa artroscopie menisc
- 1Reactii adverse la prima doza de vaccin anti Covid-19, Moderna
- 3Ce titru de anticorpi e considerat bun (imunizare eficientă) după vaccinarea anti-COVID?
- 6Hipertensiune ( tensiune intercraniana)
- 4Congestie nasala
- 8Trombofilie si vaccin anticovid
- 0Astm bronșic + alergie respiratorie și efectele vaccinului Pfizer anti Covid-19
- 3Vaccin covid - anxietate
- 2Vaccin COVID în caz de betatalasemie minoră şi probleme endocrinologice
- 2Vaccin anticovid in hemispasm facial- dl. dr.V. Flueraru
- 4Sunteti de acord cu vaccinul ?
- 1Buna seara! aș dori și eu sa știu cât de sigur este vaccinul Pfizer?
- 18Alergie la medicamente
- 0Analiza D-dmeri
Mai multe informații despre: tromboembolismul pulmonar riscul de tromboza vaccin anti COVID
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: