sunt sau nu insarcinata?
buna ziua am si eu o nedumerire.miercuri am fost la u ncontrol de rutina la un ginecolog care mi.a facut o ecografie intraviginla, dupa ecografie a zis ca sunt insarcinata ma trimis sa fac un test de sarcina care a iesit negativ.de atunci am niste scurgeri maroni precizez ca intre data de 5/10 a luni trebuia sa imi vina ciclul.nu am dureri ma simt bn am sani mariti si sensibili la atingere, oare sunt sau nu insarcinata?doctorul era foarte singur inainte de test ca sunt insarcinata
3 comentarii
Sa mai faci un test de sarcina peste o saptamana.
Testele mai ies si negativ.
Sunt si femei care au mici sangerari in primele luni de sarcina la momentul la care trebuia sa aiba loc menstruatia.
Testele mai ies si negativ.
Sunt si femei care au mici sangerari in primele luni de sarcina la momentul la care trebuia sa aiba loc menstruatia.
Buna ziua,
In situatia prezentata de dumneavoastra, va recomandam sa faceti un test de sarcina din sange. Acest mod de testare poarta denumirea de BETA HCG si este o modalitata sigura de a afla daca sunteti sau nu insarcinata.
O zi buna!
In situatia prezentata de dumneavoastra, va recomandam sa faceti un test de sarcina din sange. Acest mod de testare poarta denumirea de BETA HCG si este o modalitata sigura de a afla daca sunteti sau nu insarcinata.
O zi buna!
buna seara!
va rog sa ma ajutati cu niste pareri..pe data de 27 ian 2015 am avut cm, iar pe data de 10 si 16 febr am avut contacte neprotejate, urmand ca pe 26 febr sa-mi vina cm(spun asta pt ca imi monitorizez cm printr-o aplicatie pe tel pt ca nu am un cm tocmai regulat stabilit la un interval de 30 zile in functie de cum mi-a venit pina acum)dar inca nu a venit.
incepand din 17 febr am urmat tratam cu antibiotic 5 zile pt infectie urinara.precizez ca nu am simptome evidente de sarcina doar ca exact in prima zi cand trebuia sa vina am avut simptome de cm in sensul ca ma durea burta si mi-a curs putina secretie ca si cum ar incepe sa vina dar s-a oprit.am facut 2 teste dar au iesit negative.sa fie oare prea devreme de mi-au iesit negative? mi-e teama sa nu fiu insarcinata!! v-as fi recunoscatoare daca m-ati putea ajuta cu o parere..multumesc!
va rog sa ma ajutati cu niste pareri..pe data de 27 ian 2015 am avut cm, iar pe data de 10 si 16 febr am avut contacte neprotejate, urmand ca pe 26 febr sa-mi vina cm(spun asta pt ca imi monitorizez cm printr-o aplicatie pe tel pt ca nu am un cm tocmai regulat stabilit la un interval de 30 zile in functie de cum mi-a venit pina acum)dar inca nu a venit.
incepand din 17 febr am urmat tratam cu antibiotic 5 zile pt infectie urinara.precizez ca nu am simptome evidente de sarcina doar ca exact in prima zi cand trebuia sa vina am avut simptome de cm in sensul ca ma durea burta si mi-a curs putina secretie ca si cum ar incepe sa vina dar s-a oprit.am facut 2 teste dar au iesit negative.sa fie oare prea devreme de mi-au iesit negative? mi-e teama sa nu fiu insarcinata!! v-as fi recunoscatoare daca m-ati putea ajuta cu o parere..multumesc!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3sunt gravida daca crezand ca este ciclu desi a fost o scurgere ce a durat 3 zile
- 3pot fi insarcinata? urgent va rog
- 7duphaston sa fie problema?
- 5ii posibil sa raman insarcinata asa?
- 7am si eu o nelamurire: sunt insarcinata?
- 6e posibila sarcina?
- 3pot ramane insarcinata? pilula uitata; secretie san
- 30insarcinata? astept un raspuns va rog!
- 3Imi e teama sa nu fiu gravida..
- 4contact sexual neprotejat in ultima zi de menstruatie
- 7sunt insarcinata?
- 0vreau sa stiu daca sunt insarcinata
- 3Insarcinata oare?
- 1sarcina sau nu?
- 2Am o intrebare... sunt insarcinata?
- 2Poate sa ramana insarcinata?
- 1Credeti ca e sarcina?
- 3Am ramas insarcinata daca prietenul meu a ejaculat in preajma vaginului?
- 5oare sunt gravida
- 1sunt gravida ? ajutati-ma va rog !
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: