am toate simptomele.. oare sunt insarcinata?
de 2 sapatamani am toate simptomele de sarcina, si anume:menstruatie doar o zi, ameteli, greata, durere de mijloc si foarte putin in zona abdominala, o mica usturime la sani, oboseala, tensiune mica, am slabit cateva kg pentru ca nu pot sa mananc..am fost la medic acum o saptamana, unde am facut o ecografie abdominala si mi-a spus ca pare a fi un sac gestational dar e foarte mic si nu e 100 % sigur ca e sac gestational, si sa revin peste 3 saptamani la un control.in aceste 2 sapatamani am facut 5 teste de sarcina care au iesit negative, nu le-am facut pe toate dimineata, dar toate au fost negative.toata lumea imi spune ca sunt insarcinata, chiar si medicul de familie, dar eu nu stiu ce sa mai cred, deoarece toate testele de sarcina sunt negative.mentionez ca am un ciclu menstrual regulat, am avut pe 25 martie, apoi pe 22 aprilie doar o zi, si in cantitati mici, apoi dupa 4 zile am avut din nou o sangerare, doar cateva picaturi.credeti ca sunt insarcinata, iar testele nu imi arata?
5 comentarii
daca toate testele ti-au iesit negative, du-te la un laborator si fa-ti analize la sange se cheama beta-HCG, sunt singurele care iti pot spune adevarul,
si eu am avut sintome de sarcina acum vreo 2 saptamani, am facut test negativ, dupa care mi-au disparut toate sintomele, era doar o autosugestie
si eu am avut sintome de sarcina acum vreo 2 saptamani, am facut test negativ, dupa care mi-au disparut toate sintomele, era doar o autosugestie
buna..am 21 ani, si am si eu o problema care ma km nelinisteste.in februarie am avut ultimul contact sexual,...am ciclu menstrual regulat, si am facut 3 teste da sarcina care au iesit negative...intrebarea mea ar fi, dk exista menstruatie peste sarcina??am impresia k park mi-ar fi crescut putin burtik si sunt putin speriata, sa nu fie vorba de o sarcina, pt k problema ar fi k ar fi si cam marisoara sarcina...astept raspuns.va pup..multumesc frumos
ciao!
scusa, dar daca ai facut test, ti-a venit si ciclu, cum vrei sa fii insarcinata?
in afara de burtica ce alte sintome ai??
doar daca ai sanii crescuti peste masura sau ai avut menstruatii in cantitate mica, etc
daca tot crezi ca ai pute fi insarcinata, fa-ti si tu analizele de sange, dar eu sunt sigura ca nu ai nimic
scusa, dar daca ai facut test, ti-a venit si ciclu, cum vrei sa fii insarcinata?
in afara de burtica ce alte sintome ai??
doar daca ai sanii crescuti peste masura sau ai avut menstruatii in cantitate mica, etc
daca tot crezi ca ai pute fi insarcinata, fa-ti si tu analizele de sange, dar eu sunt sigura ca nu ai nimic
buna am o intrebare... acum o luna am avut un contact sexual neprotejat primele 2 min cred dupa care si-a pus prezervativul... crede-ti ca as fi putut ramane insarcinata mi-am facut 2 teste de sarcina acum 2 sapt si au iesit negative... dar acum merg des la baie si am avut si usturimi la urinare.. oare sunt insarcinata va rog sa ami rasp...
buna.vroiam sa intreb si eu ceva asemanator dar vad ca nu raspunde nimeni.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2sunt insarcinata?
- 2buna ziua, pot fi insarcinata?
- 6sunt insarcinata?
- 2sarcina sau menopauza?
- 3pot fi insarcinata? urgent va rog
- 8ajutati-ma si pe me.plssss
- 2Pot fi insarcinata?
- 3sunt sau nu insarcinata
- 7sunt ingrijorata, poate fi vorba despre o sarcina?
- 6la 4 ore dupa ce s-a rupt prezervativul, am luat Postinor... sunt insarcinata?
- 8sunt posibilitati sa fiu insarcinata ?
- 1sunt însărcinată?
- 2sarcina sau dereglare hormonala?
- 4pot ramane insarcinata fara penetrare?
- 2Posibila sarcina?
- 2posibila sarcina?
- 2Poate rămâne însărcinată fiind virgina?
- 7Help.. sarcina?
- 4Pot fi insarcinata ?
- 4Sex si sarcina
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? simptomele de sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: