posibila sarcina?
Salut.acum doua saptamani si ceva am avut un contact sexual neprotejat si a ejaculat in anus, apoi nu am mai continuat.menstruatia mi-a venit peste cateva zile si m-a tinut cam o saptamana.am facut doua teste de sarcina si mi-au iesit negative. acum ma dor putin sanii, alte simptome nu am...e totusi posibil sa fiu insarcinata?
3 comentarii
Deci sa recapitulam : ai facut sex anal ca sa spunem pe romaneste, apoi ti-a venit menstruatia si nu ai nici un fel de simptom decat ca te dor sanii?Ce te face sa te gandesti ca este posibil macar 1% sa fii ramas insarcinata?NU este posibil asa ceva asa ca poti fii linistita.
nu stiu ce ma face sa ma gandesc la asta, probabil am citit o gramada de lucruri pe net care m-au facut sa ma panichez degeaba :(. cred ca ar trebui sa ma mai linistesc...
Ar fi cazul sa te linistesti...daca mai ai astfel de panicari :).poti sa te adresezi chiar unei prietene cu mai multa experienta...succes in continuare... :))
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 14Este posibil sa raman insarcinata doar din lichidul seminal?
- 3sunt speriata.. sarcina?
- 13Triregol si sarcina
- 6exista posibilitatea de a fi gravida?
- 9Jocuri erotice in cada
- 4sunt insarcinata?
- 8sunt oare insarcinata?
- 6Exista posibilitatea sa fi ramas insarcinata?
- 4pot ramine insarcinata daca sunt virgina?
- 18ciclu menstrual
- 1e posibil sa fiu insarcinata? Fac tratament cu urogestan 100 si tavanic
- 10Risc de sarcina?
- 1Credeti ca e sarcina?
- 1Posibila sarcina?
- 0Virgina insarcinata ?
- 3CM peste sarcina?
- 0posibila sarcina?
- 2Pot ramane insarcinata daca sunt virgina???
- 2sunt insarcinata?
- 1Se poate să fiu însărcinată dacă mi-a venit menstruaţia la 18-19 zile după contactul sexual?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: