posibila sarcina?

Salut.acum doua saptamani si ceva am avut un contact sexual neprotejat si a ejaculat in anus, apoi nu am mai continuat.menstruatia mi-a venit peste cateva zile si m-a tinut cam o saptamana.am facut doua teste de sarcina si mi-au iesit negative. acum ma dor putin sanii, alte simptome nu am...e totusi posibil sa fiu insarcinata?
3 comentarii

Deci sa recapitulam : ai facut sex anal ca sa spunem pe romaneste, apoi ti-a venit menstruatia si nu ai nici un fel de simptom decat ca te dor sanii?Ce te face sa te gandesti ca este posibil macar 1% sa fii ramas insarcinata?NU este posibil asa ceva asa ca poti fii linistita.

nu stiu ce ma face sa ma gandesc la asta, probabil am citit o gramada de lucruri pe net care m-au facut sa ma panichez degeaba :(. cred ca ar trebui sa ma mai linistesc...

Ar fi cazul sa te linistesti...daca mai ai astfel de panicari :).poti sa te adresezi chiar unei prietene cu mai multa experienta...succes in continuare... :))

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Sa fie oare insarcinata?
- 2sex in prima zi dupa terminarea menstruatiei
- 3oare pot fi insarcinata daca... acum 2-3 saptamani am luat Postinor?
- 4prezevativ rupt, menstruatie intarziata... e insarcinata?
- 3riscuri de a ramane insarcinata?
- 6pot fi sunt insarcinata?
- 7dilema: rezultat test de sarcina
- 3anticonceptionale si extract de marar = sarcina?
- 3gravida? va rog raspundeti-mi
- 12exista riscul sa fi ramas gravida ?
- 10Insarcinata sau nu?
- 8Se poate ramane insarcinata virgina?
- 4Sunt insarcinata daca?
- 9cred ca sunt insarcinata
- 1Sunt insarcinata?
- 2posibila sarcina, sau.?
- 0Insarcinata?
- 0Sunt gravida? ajutati ma
- 2Sex oral
- 0Ajutor dragi mămici, eu sunt Intr.o stare dubioasă de câteva zile! săculeț gestațional
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: