posibila sarcina?

Salut.acum doua saptamani si ceva am avut un contact sexual neprotejat si a ejaculat in anus, apoi nu am mai continuat.menstruatia mi-a venit peste cateva zile si m-a tinut cam o saptamana.am facut doua teste de sarcina si mi-au iesit negative. acum ma dor putin sanii, alte simptome nu am...e totusi posibil sa fiu insarcinata?
3 comentarii

Deci sa recapitulam : ai facut sex anal ca sa spunem pe romaneste, apoi ti-a venit menstruatia si nu ai nici un fel de simptom decat ca te dor sanii?Ce te face sa te gandesti ca este posibil macar 1% sa fii ramas insarcinata?NU este posibil asa ceva asa ca poti fii linistita.

nu stiu ce ma face sa ma gandesc la asta, probabil am citit o gramada de lucruri pe net care m-au facut sa ma panichez degeaba :(. cred ca ar trebui sa ma mai linistesc...

Ar fi cazul sa te linistesti...daca mai ai astfel de panicari :).poti sa te adresezi chiar unei prietene cu mai multa experienta...succes in continuare... :))

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4pot sa fiu insarcinata ?!
- 4sunt insarcinata? urgenta
- 2am facut sex neprotejat cu prietenul meu si mi-a intarziat mestruatia cu 5 zile
- 3oare pot ramane insarcinata? mi-e frica sa fac testul!
- 2sunt intr-adevar insarcinata?
- 6exista posibilitatea de a fi gravida?
- 5menstruatie intarziata, senzatie usoara de greata... sunt insarcinata?
- 6am renuntat la anticonceptionale = sarcina?
- 7oare sunt gravida?
- 3e posibil sa fi ramas insarcinata?
- 5am 26 de zile intarziere.. sunt insarcinata?
- 7Pot fi insarcinata?
- 8Va rog sa ma ajutati, cred ca sunt insarcinata!
- 1ajutor: am sanse sa fiu insarcinata?
- 0Sunt insarcinata? Intarzierea menstruatiei.
- 6Ma poate ajuta cineva? Am avut contact sexual neprotejat
- 3sarcina sau nu?
- 3sex in ultima zi de menstruatie...
- 0posibila sarcina?
- 3Posibila sarcina?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: