AC cu intarziere-sarcina?
buna ziua! iau artizia de trei luni, la recomandarea unui medic de planning iar la a treia folie am luat a 5-a pastila cu o intarziere de 6 ore iar in ziua respectiva am avut si contact sexual cu ejaculare inauntru(inaintea orei la care trebuia sa iau pastila in mod normal) iar dupa 3 zile alt contact sexual cu ejaculare inauntru... cand am terminat folia am avut menstruatie dar parca mai putin decat inainte... Ar trebui sa imi fac griji? sunt sanse sa fi ramas insarcinata? multumesc anticipat.
2 comentarii
Nu, nu trebuie să-ţi faci griji deocamdată.Este vorba de o uşoară dereglare hormonală. Recomandarea mea este să vă îngrijiţi mai mult de sănătatea personală -renunţând la anticonceptionale şi să educaţi partenerul către o ejaculare exterioară.
buna ziua am si eu o intrebare luna trecuta am luat pastile anticonceptionale si in data de 27 am luat ultima pastila intre timp am inceput si pastile pt slabit cu cafea verde in timp ce luam anticonceptionale cand le-am intrerupt am asteptam sa imi vina menstruatia cam a patra zi dupa intrerupere imi vine si menstruatia nu aparut mentionez ca am ajut contacte sexuale dar protejate nu a ejaculat in mine deloc am avut grija ne-am protejat poate fi o dereglare de la capsulele cu cafea verde? nu am semne de sarcina, dar sunt ingrijorata.am incetat sa iau capsulele cu cafea verde cateva zile si mi-a aparut secretia aceea ca si cand as fi la ovulatie credeti ca urmeaza sa imi vina si menstruatia sa inceput sa iau anticonceptionalele in continuare? anghinarea afecteaza iau anghirol pt bila? astept raspuns urgent multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 13administrare logest
- 7se poate ramane insarcinata cu anticonceptionale?
- 8raspuns va rog frumos: cum sa administreaza anticoceptionalele
- 5de ce imi intarzia menstruatia atat de mult?
- 6sunt insarcinata sau e o infectie?
- 4a cata pastila?
- 3protectie la anticonceptionale
- 4poate fi vorba de sarcina
- 0stari de greata, cauza?
- 6mi-am facut 4 teste de sarcina si toate mi-au iesit negative
- 10Sarcina sau nu?
- 2Este bun anticonceptionalul Artiza?
- 3Sarcina?
- 4sunt insarcinata?
- 4ce sanse sunt sa fiu totusi insarcinata??
- 7AS PUTEA FI INSARCINATA ?? URGENT VA ROG
- 4Poate exista o sarcina?
- 0Sunt însărcinată?
- 1E vreo posibilitate sa raman însărcinată? Help
- 0Posibil avort spontan?
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: