pot ramane insarcinata?

31-01-2009
elena_r
Nu este medic/terapeut
elena_r
am un ciclu regulat de 25 de zile
ultima menstruarie 21.01.2009
am avut contact sexual neprotejat pe 26.01.09, partenerul a ejaculat
e posibil sa raman insarcinata?
5 comentarii
0
31-01-2009, ora 19:21
Roxyca
Nu este medic/terapeut
Roxyca
Da e posibil.Asteapta cel putin doua saptamani si fa-ti un test de sarcina.
0
31-01-2009, ora 21:45
roxanik88
Nu este medic/terapeut
roxanik88
mai eu stiu ca in primele zile dupa mestruatie nu e pericol sa ramai insarcinata. eu timp de aproximativ 3 ani m-am bazat pe asta si nu m-am protejat in nici un fel si nu am ramas niciodata. acum depinde de organismul fiecaruia...dupa parerea mea nu cred ca ramai insarcinata. oricum sa fii sigura fa-ti un test de sarcina cum a zis si Roxyca.
0
31-01-2009, ora 22:12
ali39
Nu este medic/terapeut
ali39
Scuza-ma roxanika dar te contrazic aici, ca nu ramai in anumite zile dupa menstruatie. Ai dreptate insa la un lucru deloc de neglijat- metoda calendarului difera de la femeie la femeie pt k nu toate avem acelasi organism si ovulatia la femei apare mai devreme sau mai tarziu in functie si de durata ciclului.
Poti sa-mi spui ca o femeie care are 3 zile ciclu apoi face 5 zile sex neprotejat, nu poate ramane gravida, avand in vedere durata de viata destul de mare a spermatozoizilor?
0
26-04-2009, ora 00:08
Bugsy
Nu este medic/terapeut
Bugsy
am shi yo o intrebare...de luna asta am inceput sa iau pastile, am inceput s le iau dupa terminarea ciclului!am inteles k in prima saptamana dak fac sex neprotejat pot ramane gravida...e adevarat?deci iau pastile de o saptamana shi in saptamana asta am facut sex neprotejat...:)sper s ma intzelegetzi shi ashtept un raspuns..multzumesc!
0
27-04-2009, ora 07:35
anonim06
Nu este medic/terapeut
anonim06
avand in vedere ca tu nu ai luat pastilele din prima zi de ciclu nu dupa terminarea cm ar fi trebuit sa te protejez suplimentar in prima saptamana fati un test dupa 2 saptamani. numai bine
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Dismenoreea - durerea în timpul scurgerilor menstruale
  • Întârzierea ciclului menstrual
  • Ce este ciclul menstrual normal?
  • Fiziologia aparatului genital feminin - ciclul reproductiv
  • Criterii de excludere a sarcinii
  • Calmează durerile menstruale acasă
  • Menstruația peste sarcină
  • Manifestările comportamentale „dictate” de ciclul menstrual
  • Sunt însărcinată?
  •