pot ramane insarcinata?
am un ciclu regulat de 25 de zile
ultima menstruarie 21.01.2009
am avut contact sexual neprotejat pe 26.01.09, partenerul a ejaculat
e posibil sa raman insarcinata?
ultima menstruarie 21.01.2009
am avut contact sexual neprotejat pe 26.01.09, partenerul a ejaculat
e posibil sa raman insarcinata?
5 comentarii
Da e posibil.Asteapta cel putin doua saptamani si fa-ti un test de sarcina.
mai eu stiu ca in primele zile dupa mestruatie nu e pericol sa ramai insarcinata. eu timp de aproximativ 3 ani m-am bazat pe asta si nu m-am protejat in nici un fel si nu am ramas niciodata. acum depinde de organismul fiecaruia...dupa parerea mea nu cred ca ramai insarcinata. oricum sa fii sigura fa-ti un test de sarcina cum a zis si Roxyca.
Scuza-ma roxanika dar te contrazic aici, ca nu ramai in anumite zile dupa menstruatie. Ai dreptate insa la un lucru deloc de neglijat- metoda calendarului difera de la femeie la femeie pt k nu toate avem acelasi organism si ovulatia la femei apare mai devreme sau mai tarziu in functie si de durata ciclului.
Poti sa-mi spui ca o femeie care are 3 zile ciclu apoi face 5 zile sex neprotejat, nu poate ramane gravida, avand in vedere durata de viata destul de mare a spermatozoizilor?
Poti sa-mi spui ca o femeie care are 3 zile ciclu apoi face 5 zile sex neprotejat, nu poate ramane gravida, avand in vedere durata de viata destul de mare a spermatozoizilor?
am shi yo o intrebare...de luna asta am inceput sa iau pastile, am inceput s le iau dupa terminarea ciclului!am inteles k in prima saptamana dak fac sex neprotejat pot ramane gravida...e adevarat?deci iau pastile de o saptamana shi in saptamana asta am facut sex neprotejat...:)sper s ma intzelegetzi shi ashtept un raspuns..multzumesc!
avand in vedere ca tu nu ai luat pastilele din prima zi de ciclu nu dupa terminarea cm ar fi trebuit sa te protejez suplimentar in prima saptamana fati un test dupa 2 saptamani. numai bine
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3sunt insarcinata?
- 2pot fi gravida?
- 2Sunt gravida?
- 5este posibila o sarcina?
- 4Cam ce sanse sunt sa nu fiu insarcinata?
- 3exista sanse sa fiu insarcinata?
- 3sunt sanse sa fiu insarcinata?
- 6Am luat Yasmine si la cateva ore am vomitat
- 4sanii umflati si frica de sarcina
- 28anticonceptionale si menstruatia
- 6Sex protejat in ultima zi de menstruatie = sarcina?
- 7Diane 35 si sarcina
- 5sarcina sau dereglare
- 0am ramas insarcinata?
- 8mai este posibil sa fi ramas insarcinata ?
- 0Sunt sau nu gravida ? vreau pareri !! va multumesc !
- 1dezvirginarea si sarcina
- 4Pot fi insarcinata ?
- 2Este gravida?
- 0Cand are loc ovulatia?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? ciclul menstrual
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: