Plomba dentara.
Buna seara,
Medicul dentist mi-a pus ieri o plomba dupa ce a scapat de carie.Medicul dentist este priceput si mi-a pus si mai demult plombe.Problema este ca atunci cand ating cu limba plomba parca are o altfel de atingere si materie, ca cealalta plomba care mi-a pus-o tot ea.Plomba parca nu se aseamana cu materia unui dinte adevarat.
Materialul este dupa idee destul de bun, cum clinica este una din cele mai bune din oras si pretul materialului este de circa 200 roni doar pentru o plomba.Vreau sa stiu daca trebuie sa astept ca sa apara aceea senzatie la atingere ca la un dinte normal(sau plomba veche) sau a facut ceva gresit dentistul?
Multumesc anticipat pentru ajutor.
Medicul dentist mi-a pus ieri o plomba dupa ce a scapat de carie.Medicul dentist este priceput si mi-a pus si mai demult plombe.Problema este ca atunci cand ating cu limba plomba parca are o altfel de atingere si materie, ca cealalta plomba care mi-a pus-o tot ea.Plomba parca nu se aseamana cu materia unui dinte adevarat.
Materialul este dupa idee destul de bun, cum clinica este una din cele mai bune din oras si pretul materialului este de circa 200 roni doar pentru o plomba.Vreau sa stiu daca trebuie sa astept ca sa apara aceea senzatie la atingere ca la un dinte normal(sau plomba veche) sau a facut ceva gresit dentistul?
Multumesc anticipat pentru ajutor.
3 comentarii
Buna dimineata,
Exista materiale compozite care au un aspect uscat si nevoie de o saptamana pentru a se hidrata. Dupa aceasta perioada vor deveni lucioase la fel ca dintele.
Exista materiale compozite care au un aspect uscat si nevoie de o saptamana pentru a se hidrata. Dupa aceasta perioada vor deveni lucioase la fel ca dintele.
Buna ziua,
si de asemenea daca tot nu simtiti bine mergeti inapoi la clinica sa va mai lustruiasca plomba cu ce au acolo pentru finisat materiale compozite.
O zi buna!
si de asemenea daca tot nu simtiti bine mergeti inapoi la clinica sa va mai lustruiasca plomba cu ce au acolo pentru finisat materiale compozite.
O zi buna!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Lista materilale pt. plombe (preturi si calitati)
- 3am granulom?
- 7Am o problema cu o masea plombata anul trecut
- 6De ieri ma doare unul din dintii din fata! pls! ce fac?
- 6Ma poate fi salvat dintele ?
- 5Lucrare dentara nereusita
- 1Plomba sparta si pusa iar
- 4tratament canal
- 4Plomba, durere de dinti
- 9Scoatere nerv + curatare + plomba + radiografii = 500+ RON ??
- 1Plomba
- 4durere limba dupa ce am fost la dentist pt o extractie si o plomba
- 2Cat costa o plomba?
- 8ma doare maseaua plombata acum 2 luni
- 2plomba buclucasa
- 7Sinusul spart la o măsea :(
- 1Care sunt cele mai rezistente plombe?
- 2Plomba rupta
- 1Plomba de argint
- 1Plombe care s-au înverzit și nu știu care e cauza
Mai multe informații despre: Plombele dentare obturatia dentara
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: