Plomba sparta si pusa iar
![catalin94](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua, ma numesc Catalin. Am avut o plomba pusa de vreo 5 ani care s-a spart
Toate bune, am fost la stomatolog mi-a curatat plomba veche si mi-a pus ceva alb (ciment i-a zis) sa vada daca ma simt bine iar dupa o saptamana mi-a curatat chestia aia alba si mi-a pus plomba tot alba.
La cateva zile a inceput sa ma doara iar (nu asa tare ca atunci cand aveam plomba sparta). Pe maseaua respectiva am vazut ca am in lateral un punct negru care seamana cu o carie dar pe care cred ca stomatologul nu a observat-o. Ce ma sfatuiti sa fac sa merg iar la stomatolog sau sa mai astept?
Toate bune, am fost la stomatolog mi-a curatat plomba veche si mi-a pus ceva alb (ciment i-a zis) sa vada daca ma simt bine iar dupa o saptamana mi-a curatat chestia aia alba si mi-a pus plomba tot alba.
La cateva zile a inceput sa ma doara iar (nu asa tare ca atunci cand aveam plomba sparta). Pe maseaua respectiva am vazut ca am in lateral un punct negru care seamana cu o carie dar pe care cred ca stomatologul nu a observat-o. Ce ma sfatuiti sa fac sa merg iar la stomatolog sau sa mai astept?
1 comentarii
![Dr. Sas Adina](/arata_img.php?img=cont_67402.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Bineinteles ca trebuie sa mergeti, mai ales ca spuneti ca va doare. De ce sa asteptati pana ce lucrurile se complica?
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Lista materilale pt. plombe (preturi si calitati)
- 3am granulom?
- 4probleme cu giniga... cred!
- 4este oare normal sa simt o asemenea durere dupa plomabre?
- 3chist dentar infectat
- 3aseara o plomba mai veche mi-a cazut cu o bucata din dinte
- 7plomba dureroasa
- 3Durere masea aflata in tratament dupa infectie
- 6Masele cariate... durere
- 10radiografie curata, dureri insuportabile. cauza?
- 7problema cu o masea
- 9Scoatere nerv + curatare + plomba + radiografii = 500+ RON ??
- 1Plomba
- 1Tratament pentru o plomba cazuta
- 1Canin plombat, durerea rezista...
- 1Plomba masea
- 3Despre material de plombe dentare
- 2plomba buclucasa
- 1Plombe innegrite
Mai multe informații despre: Plombele dentare
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: