Plomba
Buna Seara!
Am si eu o problema la o masea cu o carie profunda care a fost plombata de 4 ori si urmeaza sa pice plomba iarasi.a fost plombata de doi stomatologi diferiti ultima data spunandu-mi ca mi-o armeaza(nu stiu diferenta intre una normala si una armata) si nu stiu ce sa mai fac ca parca vad ca o plombeaza iarasi si in 2 saptamani pica.sunt eu de vina cu ceva?sau ce as putea face sa nu imi mai cada ca m-am saturat sa ma tot plimb la doctor
Am si eu o problema la o masea cu o carie profunda care a fost plombata de 4 ori si urmeaza sa pice plomba iarasi.a fost plombata de doi stomatologi diferiti ultima data spunandu-mi ca mi-o armeaza(nu stiu diferenta intre una normala si una armata) si nu stiu ce sa mai fac ca parca vad ca o plombeaza iarasi si in 2 saptamani pica.sunt eu de vina cu ceva?sau ce as putea face sa nu imi mai cada ca m-am saturat sa ma tot plimb la doctor
1 comentarii
Este posibil ca distructia maselei sa fie prea mare si atunci o simpla plomba nu rezista. Incercati cu o coronita. Sau daca nervul este scos un pivot pe canal pe care sa se reconstruiasca maseaua.
Daca distructia nu este mare este posibil ca antagonistul sa aiba un cuspid prea ascutit care sa sparga plomba.
Sau sa suferiti de o afectiune numita bruxism (scrasnitul din dinti in timpul noptii) si asta sa fie cauza pentru care plomba sa nu reziste.
Vorbiti cu medicul dvs. despre aceste aspecte
Daca distructia nu este mare este posibil ca antagonistul sa aiba un cuspid prea ascutit care sa sparga plomba.
Sau sa suferiti de o afectiune numita bruxism (scrasnitul din dinti in timpul noptii) si asta sa fie cauza pentru care plomba sa nu reziste.
Vorbiti cu medicul dvs. despre aceste aspecte
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 25Toti dintii mi se cariaza la radacina
- 3am granulom?
- 6Ma poate fi salvat dintele ?
- 3replombare masea dupa 20 ani
- 4infectie dinte
- 1Mici probleme la un incisiv plombat
- 1dinti plombati
- 1Tratament pentru o plomba cazuta
- 3Plombare masea
- 1problema dentara duce la pareza faciala?
- 1Durere de masea plombata
- 4Plomba provizorie, dureri ingrozitoare
- 1Despre plombele fotopolimerizabile
- 2plomba buclucasa
- 3Umflatura sub masea dupa plombare temporala
- 2Durere de dinti la plombe interdentare
- 2Plomba rupta
- 3Plombă ruptă puțin
Mai multe informații despre: Plombele dentare
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: