Plomba

Buna Seara!
Am si eu o problema la o masea cu o carie profunda care a fost plombata de 4 ori si urmeaza sa pice plomba iarasi.a fost plombata de doi stomatologi diferiti ultima data spunandu-mi ca mi-o armeaza(nu stiu diferenta intre una normala si una armata) si nu stiu ce sa mai fac ca parca vad ca o plombeaza iarasi si in 2 saptamani pica.sunt eu de vina cu ceva?sau ce as putea face sa nu imi mai cada ca m-am saturat sa ma tot plimb la doctor
Am si eu o problema la o masea cu o carie profunda care a fost plombata de 4 ori si urmeaza sa pice plomba iarasi.a fost plombata de doi stomatologi diferiti ultima data spunandu-mi ca mi-o armeaza(nu stiu diferenta intre una normala si una armata) si nu stiu ce sa mai fac ca parca vad ca o plombeaza iarasi si in 2 saptamani pica.sunt eu de vina cu ceva?sau ce as putea face sa nu imi mai cada ca m-am saturat sa ma tot plimb la doctor
1 comentarii

Este posibil ca distructia maselei sa fie prea mare si atunci o simpla plomba nu rezista. Incercati cu o coronita. Sau daca nervul este scos un pivot pe canal pe care sa se reconstruiasca maseaua.
Daca distructia nu este mare este posibil ca antagonistul sa aiba un cuspid prea ascutit care sa sparga plomba.
Sau sa suferiti de o afectiune numita bruxism (scrasnitul din dinti in timpul noptii) si asta sa fie cauza pentru care plomba sa nu reziste.
Vorbiti cu medicul dvs. despre aceste aspecte
Daca distructia nu este mare este posibil ca antagonistul sa aiba un cuspid prea ascutit care sa sparga plomba.
Sau sa suferiti de o afectiune numita bruxism (scrasnitul din dinti in timpul noptii) si asta sa fie cauza pentru care plomba sa nu reziste.
Vorbiti cu medicul dvs. despre aceste aspecte

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 25Toti dintii mi se cariaza la radacina
- 4probleme cu giniga... cred!
- 7durere la masea plombata - un sfat, va rog
- 4este oare normal sa simt o asemenea durere dupa plomabre?
- 64Durere dupa plombarea dintilor
- 6Am probleme foarte mari cu dantura si cu dintii in general
- 3Durere masea aflata in tratament dupa infectie
- 10radiografie curata, dureri insuportabile. cauza?
- 1Plomba sparta si pusa iar
- 6Masea umflata dupa plombare
- 0Plomba pe masea neagra? E posibil?
- 5Infectie masea?
- 9Scoatere nerv + curatare + plomba + radiografii = 500+ RON ??
- 1problema dentara duce la pareza faciala?
- 2Cat costa o plomba?
- 1Problema masea cariata
- 3Umflatura sub masea dupa plombare temporala
- 2Durere de dinti la plombe interdentare
- 3Plomba dentara.
- 1Plombe care s-au înverzit și nu știu care e cauza
Mai multe informații despre: Plombele dentare
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: