plomba buclucasa
Buna ziua! Acum 4 ani am fost la cabinet si mi-a plombat al doilea molar-sus, stomatologul a incercat sa introduca o folie intre masele, dar nu a reusit si a pus plomba asa.Plomba a fost pusa in lateral, lipindu-se de cealalta masea.
La inceput am simtit o jena, dar nu mi-am dat seama ce este.Intre timp s-a cariat maseaua de langa ea-pe dedesubt, iar in momentul cand caria a macinat interiorul ei, aceasta s-a spart. Acum merg dentist si urmeaza sa imbrac maseaua care s-a spart.Va rog sa-mi dati cateva sfaturi! Multumesc!
La inceput am simtit o jena, dar nu mi-am dat seama ce este.Intre timp s-a cariat maseaua de langa ea-pe dedesubt, iar in momentul cand caria a macinat interiorul ei, aceasta s-a spart. Acum merg dentist si urmeaza sa imbrac maseaua care s-a spart.Va rog sa-mi dati cateva sfaturi! Multumesc!
2 comentarii
Trebuie sa aveti incredere in medicul stomatolog la care a ti fost. Nu avem destule detalii pentru a va recomanda altceva.
Ce sfaturi sa mai dam? Daca maseaua este de imbracat in momentul de fata lucrurile sunt tardive. Sugestia mea ar fi ca data viitoare sa mergeti dupa ce simtiti acea mica jena si sa vi se faca tot ce se poate pentru a se reface punctul de contact intre doua masele. Asa sunt ele lasate sa fie, sa aiba punct de contact intre ele si sa puteti igieniza acolo. Acum ca veti avea coronita, aveti mare grija cu igiena intre ele si controalele periodice, mai frecvent pe la cabinet.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Lista materilale pt. plombe (preturi si calitati)
- 3am granulom?
- 3aseara o plomba mai veche mi-a cazut cu o bucata din dinte
- 6Ma poate fi salvat dintele ?
- 3Masea plombata in urma cu 4 ani s-a infectat
- 82Ma doare o masea plombata ieri
- 4masea, dureri dentare, fata amortita... si dureri de ochi
- 0Plomba pe masea neagra? E posibil?
- 3plomba definitiva portelan care s-a innegrit la scurt timp
- 3problema masea
- 11Lucrare la dinti ! Va rog ajutor !
- 0Infectie masea
- 4durere limba dupa ce am fost la dentist pt o extractie si o plomba