Obrazul umflat
Buna ziua.Cu vreo 3 luni in urma am fost la un stomotolog care mi-a plombat dintele 4 de sus.Era foarte aproape de nerv si dumneaei, dorind sa-l salveze mi-a intrudus calciu ca sa-mi lecuiasca dintele si l-a plombat.Primele zile ma durea dar credeam ca e ceva normal.Apoi mi-a trecut, dar cind an apasam gingia ma durea, insa nu foarte tare.Cu vreo saptamina in urma am observat ca pe gingie pe deasupra dintelui mi-a iesit o inflatura care era parca moale dar parca si tare.Am fost si am facut renghen dar pe el nu se vedea nimic, apoi medicul chirurg a zis ca pentru ca a plombat prea aproape de nerv mi-a aparut aceasta.Mi-a zis ca trebuie de scos nervul pentru ca nu s-a lecuit si sa taie inflatura data.Dupa ce mi-o scos nervul, mi-a astupat canalele medicul a taiat, desigur cu anestezie, si acolo era puroi, iar pedeasupra sfirc.Osul era deformat, de asta mi-a sfredelit si osul.In timpul operatiei nu ma durea, iar apoi a inceput sa ma doara peste vreo 10 minute.Medicul mi-a prescris medicamentul Chetanov.Eu am baut una si durerea mi-a trecut.Apoi clateam gura de vreo 5 ori pe zi cu apa, putina sare si 2 picaturi de ioda.La fel dupa cuvintele medicului, faceam compres cu vodca vreo 2 ore.Operatia a avut loc simbata aceasta, si in ziua operatiei totul era bine si nimic nu era inflat, iar cind m-am trezit dimineata am observat ca obrazul e destul de tare inflat.Am consumat augumentin, dar tot nu s-a desimflat.Astazi dimineatsa cind m-am trezit vad ca obrazul este mai inflat, inclusiv si ochiul si nasul din partea dreapta, a operatiei.Ajutati-ma va rog!Ce pot face ca sa se desimfle obrazul ?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Obrajii rosii - din ce cauza?
- 9Obraji rosii...Ajutor!
- 4Roseala in obraji
- 3proeminenta la nivelul obrazului
- 6Masele cariate... durere
- 6Masea umflata dupa plombare
- 5pete si leziuni rosii pe fata (obraji)
- 6De vreo 2-3 luni am o umflatura la obrazul stang
- 3masea umflata dupa ce a fost plombata
- 2plomba pe canin
- 6Imbracarea dintilor, o decizie corecta sau nu?
- 0Umflatura a obrazului
- 1miros urat de la plombe?
- 1Durere de masea plombata
- 0Retratament de canal.
- 3Antiseptic perioada maxima
- 1Imi ard obrajii si capul seara
- 1Plombe care s-au înverzit și nu știu care e cauza
Mai multe informații despre: Plombele dentare Obrajii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: