Pierderea echilibrului pe strada ameteala poate fi de la Alzheimer?
Buna ziua
Mama matusii mele are Alzheimer si acum o luna a cazut pe strada, au adus-o cu salvarea acasa. La fel, mama unei prietene are Alzheimer si a ametit si a cazut pe strada, si-a rupt o mana.
Aceasta ameteala poate fi de la Alzheimer?
Multumesc mult pentru orice raspuns,
Elena
Mama matusii mele are Alzheimer si acum o luna a cazut pe strada, au adus-o cu salvarea acasa. La fel, mama unei prietene are Alzheimer si a ametit si a cazut pe strada, si-a rupt o mana.
Aceasta ameteala poate fi de la Alzheimer?
Multumesc mult pentru orice raspuns,
Elena
2 comentarii
Eu nu sunt doctor dar am vazut multi bolnavi de aceasta maladie a batranilor si din cate cunosc neuronii mor si de aici si problemele de memorie vorbit, amintiri personalitate si pot fi si de mers.La aceste persoane creierul nu mai functioneaza normal de exemplu pe unii batrani (este boala batranetii dar mai sunt si tineri care o au)plecau in camasa de noapte afara, altii erau in fata blocului si nu stiau cine sunt si unde stau, altii nusi recunosteau copii, altii mergeau kilometrii intregi si ziceau ca deabia au iesit din casa, altii nusi recunosteau geanta, si multi dintre ei aveau urme de cadere la fata palme genunchi, si ziceau ca nu stiu nusi amintesc daca au cazut.
Poate sa fie o afectare grava a coloanei cervicale cu oxigenare scăzută a creierului. Acest lucru duce la ameţeli şi căderi. Este forma grava de ICVB
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10leucemia sau nu?
- 3instabilitate, dezechilibru si incoerenta in pronuntarea cuvintelor
- 4Ameteli si dureri de cap in urma expunerii la temperaturi joase
- 9Senzatii ciudate cu greata si ameteli. Help!
- 4simptome ciudate: stari grave de ameteala, scaun galben deschis, dureri in zona ficatului
- 4de fiecare data cand ma ridic de pe scaun sau din pat ma ia ameteala
- 7durere de cap si ameteala
- 0dureri de cap si ameteli
- 2Ameteli, membre superioare amortite, analize perfecte. HELP!
- 3parca se misca pamantul precum apa
- 1nu puteam ridica capul
- 2Fumatul!! e urgent si nu e vorba ca vreau sa ma las
- 0ameteli dureri de cap
- 2Cefalee tensionala
- 5Ajutor va rog !! ameteala
- 1Tiuit in urechi urmate de ameteli
- 0Ameteala
- 0Intrebare vertij
- 1Stari de amețeală
- 1Buna seara! As aprecia o parere despre starea mea - ametit, cu senzatie de lesin
Mai multe informații despre: Ameteala Pierderea echilibrului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: