ameteli va rog un sfat
Buna ziua, de ceva timp am niste ameteli ciudate la care nu pot sa atribui un motiv. de exemplu ma scol dimineata si am aceste senzatii de ameteala ( ca si cum as fi baut alcool - senzatii de rotire in partea dreapta ), alt episod am avut cand conduceam si a aparut pur si simplu cand am ridicat capul sa ma uit la antenele de pe un bloc, altadata cand am mirosit mai multe mostre de parfum, uneori cand imi vine sa stranut si nu pot, cand m am aplecat sa mi leg pantofii..etc. vreau sa precizez ca nu sant de lunga durata, frecventa fiind de la cateva secunde la maxim un minut. Vreau sa mai adaug nu stiu daca are relevanta pt diagnostic si faptul ca la frig imi curge nasul ( picaturi ca de apa mai ales cand stau cu capul usor aplecat in jos) am facut un rmn ( tot pt un episod de ameteala ) la care sa verificat de fistula sau alte probleme si nu a aparut asa ceva, doctorul spunand ca a fost un atac de panica. precizez ca nu am secretii anormale din nas sau gat adica sant transparente fara culori specifice unei infectii.
Va multumesc!
Va multumesc!
4 comentarii
in Oras universitar, in clinicile ORL..exista posibilitatea de a face probele vestibulare care stabilesc cauza vertijului
buna ziua, ma numesc Mariana am 27 de ani.De cind ma tin minte am probleme cu hemoragii nazale, si nu inteleg cauza..anul trecut am facut tratament de o luna de la neurolog mi sa depistat tensione intercraniana mare, medicul a zis ca de asta am hemoragie.. si cit a durat tratamentul era ok.si peurma iarasi..in ultima perioada i am trecut prin multe stresuri..problema mea este...am dureri de cap, ametesc, da cel mai des hemoragii de 2.3 ori pe saptamina..ma trezesc dimineata cu nasul infundat cu cheaguri de singe..care e cauza va rog frumos ajutatima.chiar azi dimineata am ametit, aveam o stare ciudata stateam mai mult asezata ca sa nu cad, am baut o pastila de nurofen si mi-am revenit...de la ce sa fie..ce trebuie sa fac.va rog frumos.
problemele descrise...sigur nu tin numai de ORL
nu ai specificat daca ai facut consult la orl...si tratament de specialitatw pentru sangerari nazale ????
cat priveste ameteala si altevsimptome... poate sa aiba ca origine problemele digestive, hormonale, de rinichi..s.a
fara investigatii serioase, complexe...nu o sa stiti cauza
conteaza kg, alimentatia, hidratarea corecta si multi alti factori
nu ai specificat daca ai facut consult la orl...si tratament de specialitatw pentru sangerari nazale ????
cat priveste ameteala si altevsimptome... poate sa aiba ca origine problemele digestive, hormonale, de rinichi..s.a
fara investigatii serioase, complexe...nu o sa stiti cauza
conteaza kg, alimentatia, hidratarea corecta si multi alti factori
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Dureri de cap si ameteli
- 7anxietate, frica nejustificata si ameteli
- 4Simptome ciudate de aproape o saptamana
- 3stari de ameteli si somnolenta
- 10durere constanta in ambele picioare
- 1Ameteli si amorteala in partea dreapta a spatelui respectiv dureri de spate
- 6trebuie neaparat sa urmez o operatie? mai inatai... mucocel maxilar sau deviatie de sept?
- 4Intepaturi intre gat si ureche
- 0Spasme usoare pe corp, cefalee, ameteli
- 7Ameteli periodice
- 1Ameteala si durere de cap
- 2Durere cap continua si stare de ameteala
- 2Dureri in ureche si ameteli puternice.
- 25Dureri de cap, ameteala, vedere neclara, slabiciune
- 7Ameteala non-stop
- 4Vertij cand beau apa repede sau cand ma inec
- 0Amețeala continuua
- 3Anxietate /panica?
- 2Sa fie cauza organică sau psihica?
- 1Ameteli ciudate
Mai multe informații despre: Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: