ameteli va rog un sfat

Buna ziua, de ceva timp am niste ameteli ciudate la care nu pot sa atribui un motiv. de exemplu ma scol dimineata si am aceste senzatii de ameteala ( ca si cum as fi baut alcool - senzatii de rotire in partea dreapta ), alt episod am avut cand conduceam si a aparut pur si simplu cand am ridicat capul sa ma uit la antenele de pe un bloc, altadata cand am mirosit mai multe mostre de parfum, uneori cand imi vine sa stranut si nu pot, cand m am aplecat sa mi leg pantofii..etc. vreau sa precizez ca nu sant de lunga durata, frecventa fiind de la cateva secunde la maxim un minut. Vreau sa mai adaug nu stiu daca are relevanta pt diagnostic si faptul ca la frig imi curge nasul ( picaturi ca de apa mai ales cand stau cu capul usor aplecat in jos) am facut un rmn ( tot pt un episod de ameteala ) la care sa verificat de fistula sau alte probleme si nu a aparut asa ceva, doctorul spunand ca a fost un atac de panica. precizez ca nu am secretii anormale din nas sau gat adica sant transparente fara culori specifice unei infectii.
Va multumesc!
Va multumesc!
4 comentarii

in Oras universitar, in clinicile ORL..exista posibilitatea de a face probele vestibulare care stabilesc cauza vertijului

buna ziua, ma numesc Mariana am 27 de ani.De cind ma tin minte am probleme cu hemoragii nazale, si nu inteleg cauza..anul trecut am facut tratament de o luna de la neurolog mi sa depistat tensione intercraniana mare, medicul a zis ca de asta am hemoragie.. si cit a durat tratamentul era ok.si peurma iarasi..in ultima perioada i am trecut prin multe stresuri..problema mea este...am dureri de cap, ametesc, da cel mai des hemoragii de 2.3 ori pe saptamina..ma trezesc dimineata cu nasul infundat cu cheaguri de singe..care e cauza va rog frumos ajutatima.chiar azi dimineata am ametit, aveam o stare ciudata stateam mai mult asezata ca sa nu cad, am baut o pastila de nurofen si mi-am revenit...de la ce sa fie..ce trebuie sa fac.va rog frumos.

problemele descrise...sigur nu tin numai de ORL
nu ai specificat daca ai facut consult la orl...si tratament de specialitatw pentru sangerari nazale ????
cat priveste ameteala si altevsimptome... poate sa aiba ca origine problemele digestive, hormonale, de rinichi..s.a
fara investigatii serioase, complexe...nu o sa stiti cauza
conteaza kg, alimentatia, hidratarea corecta si multi alti factori
nu ai specificat daca ai facut consult la orl...si tratament de specialitatw pentru sangerari nazale ????
cat priveste ameteala si altevsimptome... poate sa aiba ca origine problemele digestive, hormonale, de rinichi..s.a
fara investigatii serioase, complexe...nu o sa stiti cauza
conteaza kg, alimentatia, hidratarea corecta si multi alti factori

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Ameteli si dureri in zona inimii
- 8Prozac (Fluoxetina) - parca nu mai sunt eu
- 24Ametesc foarte rau!
- 1ameteala puternica
- 47ameteli insotite cu dureri in crestetul capului
- 13cum va simtiti in timpul unui atac de panica?
- 1de ceva vreme ametesc
- 10Ameteli, greturi etc
- 2ametesc cand mi-e foame
- 3Dezechilibru sau stare de plutire
- 13corzi vocale
- 12Durere cap, ameteala! iara anxietate ?
- 3Ameteli, tulburari de vorbire, de gandire, dureri de cap
- 1Ameteala, scaun ciudat, sete excesiva, balonare, tahicardie.
- 4Ameteala, ajutor!
- 1Rog interpretare de catre un neurolog
- 7Stare de moleseala, ameteli si presiune in urechi
- 2Interpretare RMN
- 9Vajait în ureche
- 9Pentru cei cu ameteala ramasa dupa vertij puternic
Mai multe informații despre: Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: