senzatia de picare din picioare
buna, de cateva luni ma simt ciudat... imi pulseaza tot corpul, am senzatia ca plutesc, si atunci cnd merg sau stau in picioare ma simt foarte grea si simt ca pic din picioare. vad numai dungulite si stelute, ma doare capu pe partea stanga toata partea stanga, mai nou la tampla foarte tare pana la ureche. toate astea in fiecare zi de cand ma trezesc pana ma adorm... dati-mi un sfat va rog sau o parere... am fost la 10 de medici nici unul nu mia dat un raspuns concret...va multumesc !
11 comentarii
CT sau RMN cerebral ai efectat?daca da, care a fost rezultatul?in conditiile in care simptomele nu sunt justificate de existenta unei patologii, iar medicii nu au gasit inca o explicatie, cel mai probabil vorbim de o tulburare de somatizare.Vorbesti despre o hemicranie, dar nu are caracterul migrenei, cat despre senzatiile neplacute resimtite la nivelul intregului corp sunt frecvente in cazul anxietatii.
Rmn cerebral am facut, rezultatele mi-au spus ca sunt bune insa mi-au spus ca ii o ingrosare s mucoasei in partea stanga...
Ingrosarea mucoasei inseamna sinuzita, insa aceasta nu justifica in totalitate celelalte simptome.In conditiile in care analizele sunt bune, iar starea generala este una proasta am putea spune ca se produce un dezechilibru minte-corp, iar somatizarea si anxietate produc astfel de stari.Printre acei zece medici macar unul dintre ei a fost psihiatru?
Am facut doar o sedinta la psiholog, am incercat sa contactez acel psiholog dar nam mai reusit sa dau de el, acea sedinta am facut-o in spital
Nustiu daca am spus in postare de un an ma doare f tare in partea stanga de l coaste pana la san... si cand ma misc brusc sau pur si simplu... am fost la ginecolog si nu am nimic la san
Tulburarea somatoforma se imparte in mai multe categorii printre care si tulburarea algica, consta in durere, nu este simulata, dar factorul psihogen o declanseaza.
Daca nu v-au depistat cu nimic fiziologic, atunci aveti niste somatizari de anxietate sau depresie. Chiar daca nu va confruntati cu stari propriu-zise de anxietate sau depresie.
Faceti cateva sedinte de psihoterapie sustinuta. Unora le trec de la primele sedinte astfel de dureri.
Daca tot nu trec (ceea ce nu cred), mergeti la medicul psihiatru sa va prescrie un medicament pentru aceste dureri (Lyrica).
Faceti cateva sedinte de psihoterapie sustinuta. Unora le trec de la primele sedinte astfel de dureri.
Daca tot nu trec (ceea ce nu cred), mergeti la medicul psihiatru sa va prescrie un medicament pentru aceste dureri (Lyrica).
Va multumesc pentru sfat. Voi merge la un psihiatru.
Intai incercati cateva sedinte la psiholog.
Am o cunostinta care s-a vindecat de astfel de probleme dupa o singura sedinta la psiholog.
Am o cunostinta care s-a vindecat de astfel de probleme dupa o singura sedinta la psiholog.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3probleme psihice?
- 8Ma mananca ingrozitor capul si ma ustura, nu stiu ce sa mai fac!
- 4Dureri de cap si ameteli
- 3am dureri de cap variabile-dinspre cefa, crestetul capului si frunte, dificultati de respiratie
- 6Xanaxul poate deveni o problema?
- 4cap unflat si senzatia de presiune
- 3Durere la atingerea capului
- 4ameteala
- 20Ameteli puternice ca si cum as fi beata
- 5Ameteli, senzatie cadere in gol
- 4Dureri de cap ingrozitoare
- 1Durere ceafa
- 4dureri ceafa, ameteli
- 1Sinuzita, dureri si junghiuri in corp
- 2dureri, usturime in git, febra
- 0dureri de cap
- 0Durere de cap/ ureche infundata/ varsaturi
- 0Durere in spatele capului
- 0Buna ziua. Durerea de cap are vreo legatura cu faptul ca am stat nemancat?
- 4Amețeala - dezechilibru in mers
Mai multe informații despre: Durerea de cap Capul Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: