Interpretare rezultat RMN cervical
Buna ziua,
In urma cu sase luni de zile am avut o paralizie faciala periferica dreapta cu zona zoster. Am urmat tratrament cu Betaserc si Neurovert si ameteala nu a disparut si nici nu s-a diminuat. Este o ameteala continua zi si noapte cu care incerc continuu sa ma adaptez ca sa pot muncii in fiecare zi.
Saptamana trecut am facut un RMN cervical pentru a gasi cauza ametelii care nu mai dispare. In ultimul timp tot mai frecvent m-am trezit din somn cu mainile amandoua amortite pana in varful degetelor fara sa dorm pe maini, pur si simplu pe spate, cu fata in sus. La miscarea capului dintr-o parte in alta se aud trosnituri ca si cum s-ar rupe ceva inauntru, iar lasarea capului lateral, fata si spate o fac cu mare greutate.
Rugamintea mea este daca se poate sa imi spuneti care este rezutatul RMN-ului pe intelesul meu ca sa stiu ce pot face.
Concluzie RMN: Rectitudinea coloanei cervicale.
Mici protruzii discale - paramediana stanga la nivel C7-Di, paramediene drepte la nivel C6-C7, C5-C6, C3-C4 si debord discal posterior C4-C5, ce comprima discret sacul dural.
Va multumesc pentru ajutor.
In urma cu sase luni de zile am avut o paralizie faciala periferica dreapta cu zona zoster. Am urmat tratrament cu Betaserc si Neurovert si ameteala nu a disparut si nici nu s-a diminuat. Este o ameteala continua zi si noapte cu care incerc continuu sa ma adaptez ca sa pot muncii in fiecare zi.
Saptamana trecut am facut un RMN cervical pentru a gasi cauza ametelii care nu mai dispare. In ultimul timp tot mai frecvent m-am trezit din somn cu mainile amandoua amortite pana in varful degetelor fara sa dorm pe maini, pur si simplu pe spate, cu fata in sus. La miscarea capului dintr-o parte in alta se aud trosnituri ca si cum s-ar rupe ceva inauntru, iar lasarea capului lateral, fata si spate o fac cu mare greutate.
Rugamintea mea este daca se poate sa imi spuneti care este rezutatul RMN-ului pe intelesul meu ca sa stiu ce pot face.
Concluzie RMN: Rectitudinea coloanei cervicale.
Mici protruzii discale - paramediana stanga la nivel C7-Di, paramediene drepte la nivel C6-C7, C5-C6, C3-C4 si debord discal posterior C4-C5, ce comprima discret sacul dural.
Va multumesc pentru ajutor.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4senzatie de ameteala, lesin
- 2ameteala, cefalee
- 3amorteala mana stanga
- 3lauzie... miros neplacut al scurgerilor + stari de ameteala
- 7endocrinolog sau psiholog?
- 6Dureri de cap de multi ani, ametesc, greata si halucinatii
- 2Ameteli ochi (rog sfatul unui medic)
- 7Ameteli periodice
- 6Ameteli si dureri de cap
- 1durere de cap
- 2Mainile imi amortesc de la cot pana la degete
- 3RMN cervical
- 0Pareri rezultat RMN coloana
- 0Furnicaturi maini
- 4Mana amorțita, amețeală, confuzie...
- 3Tulburare de conversie/somatoforma Tratament va rog?
- 4Urgent Dureri oase brațe picioare
- 6Ureche infundata, stări ameteala
- 0Rezultat RMN
- 1Ameteala in urma consumului unor alimente din comert
Mai multe informații despre: Ameteala amorteala mainilor RMN coloana cervicala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: