probleme psihice?

nu stiu ce sa cred. cind intru in magazinele mari unde este agitatie si lumina puternica ma ia ameteala si merg de parca as fi baut, ma clatin. ce ar putea fi oare? multumesc tuturor celor care ma ajuta si macar cu un sfat.
3 comentarii

incearca sa gasesti un psiholog in orasul tau. Sigur te poate ajuta.Si te rog sa ai incredere ca te poate ajuta.

Este bine sa te adresezi uni psiholog pt ca te poate ajuta dar primordial este sa consulti un medic neurolog pentru a elimina o cauza organica a acestor ameteli.Sa fii anxioasa in aglomeratie este un aspect dar sa ai ameteli de sa mergi ca un om beat, este deja o boala, care pt moment depaseste sfera psihologului.

seamana cu agorafobia insa cei care sufera de aceasta boala nu au simptomele doar in magazine, ci in spatii deschise, cu multa lume si lumina (adica e posibil sa fie si pe strazi). mergi la un psiholog sa-ti faci o evaluare psihica si daca se dovedeste a fi mai mult decat o simpla spaima, tratabila cu terapie, el ar putea sa te recomande unui psihiatru.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3dureri de maini si picioare + oboseala, ameteala
- 4simt la baza craniului senzatii de arsura, usturime
- 6frica de calatorii, desi imi place sa calatoresc prin lume
- 8Vertiji, ameteli - tratamente pe cale de disparitie
- 7simptome la care nu gasesc explicatii!
- 8Un posibil cancer?
- 1dureri de cap cu ameteli
- 13dureri de cap, ameteli, apasare in crestetul capului
- 3ameteli, stari de greata, epuizare
- 2din decembrie am si eu ameteli si stare generala de rau, nod in gat...
- 120Confuzie tratament hipovitaminoza D
- 0Intrebare
- 1Stari de ameteala si oboseala
- 9Vajait în ureche
- 5Ameteala, slabiciune in corp si furnicaturi fata si cap
- 22Ameteala, Vedere incetosata, Probleme concentrare si atentie, Epuizat, Depresie, Anxietate
- 3Ameteala continua; tulburari vedere, memorie, concentrare, vorbire etc
- 10Amețeli, arsura și înțepături ale feței pe partea stângă
- 3Nu gasesc linistea interioara
- 3Ameteli si presiune in urechi.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: