Ameteala, stare de lesin Cine ma poate ajuta?

Bună tuturor as dori sa ma ajutaţi cu câteva sfaturi dacă puteti. Am vârsta de 18 ani şi de două săptămâni mă confrunt cu o stare de ameţeală, dacă mă întorc brusc ameţesc. Ma dor ochii foarte tare se inrosesc şi mă simt mereu obosita. Am o stare de leşin. Şi la şcoală ma stresez din aceasta cauză, nu pot sta la ore ma doare capul, şi simt că îmi bate inima foarte repede si mi se incetoseaza ochii. Ma simt tot timpu ca beată şi ameţesc. Am fost la doctor pentru ca m-am speriat foarte tare, crezând că mor. M-a consultat şi diagnosticul e acesta : SINDROM PSEUDO – VERTIGINOS PERIFERIC. Ameţeala continuă şi pierderea de echilibru. Doctorul mi-a prescris vitamine, calciu, cavit + Vimovo, Betaserc, Neuromultivit si Nootropil. Nu stiu cat ma ajuta aceste medicamente. Le-am luat nu am nici un rezultat tot asa sunt. Ce as putea sa mai fac? Va rog sa îmi spuneţi cum sa scap de acestă stare de rău, vreau sa ma simt ca inainte foarte bine si sa nu ma mai izolez de cei din jur din acesta cauza, deja e un chin pentru mine Mulţumesc astept raspunsul dumneavoastra
1 comentarii

Edti ca si mine anxios cauta pe net net despre anxietate si ai sa vezi ce sintome ai asta ti se intampla si tie si dute al pshiatru ai facut si atacuri de panica asa am facut si eu cauta pe net si vei vedea

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3dureri puternice de cap, ameteli, dezechilibru
- 5tensiunea mare, ameteli si uneori dureri de tample
- 4tratament pt otita timp de zece zile si de atunci am probleme: voma, ameteli, arsuri, lesin
- 3greata, ameteata, stare de anxietate
- 7Ce analize sa mai fac?!
- 2Ameteli, vajaituri in cap, sunet de clopotei, fiare in cap.
- 2stari de ameteala, dureri de burta, tremur
- 3Ameteala, cazut jos din picioare?
- 3Ameţeală şi amorţeală cap, alertă, ţiuit urechi, vedere neclara
- 6Ameteli si dureri de cap
- 2Dureri in ureche si ameteli puternice.
- 4Ameteli, muschi incordati
- 4Nu stiu ce am
- 0Ameteli, tensiune mare, puls mare
- 4Amețeli și stări de leșin. Simt că nu pot merge singură
- 0Nevoie sa incordez maxilarul.
- 1Ameteala profunda
- 1Simptome complexe, inexplicabil
- 3De ce amețeli la anxietate??
- 1M-am lovit la cap - durere in tampla se duce spre ureche, ameteli
Mai multe informații despre: Ameteala Sindromul vertiginos
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: