Pensie de boala

Bună ziua!Pe lingă referatul de la pshiatri cu scizo paranoice depresie recurenta grava mai am și alte bolitiroidectomie totala gonoartroza bilaterala operata insuficienta mitrala aritmie sinusala bradicardie sinusala spondiloza cervila și lombara.vreau sa întreb dacă mai am nevoie și de alte referate.menționează di august mau siponilizat de la locul de munca deci nu am c medical nici ptr operația la genunchi nici ptr socola.am vechime 17 anifara sporuri.ce șanse sunt sa ma pensiona de boala?pot sa iau pensie și de la dgasc.multumesc ptr eventualele răspunsuri.
1 comentarii

Puteti sa va pensionati cu schizofrenie paranoida. Va trebuie referat de la psihiatru si referat de la psiholog.
Certificat de handicap puteti obtine daca aveti vreo internare cu schizofrenia de dinainte de 35 de ani. Mergeti la handicap sa intrebati pentru celelalte boli. Dar internarea de dinainte de 35 de ani si referatele sunt suficiente si pentru handicap.
Certificat de handicap puteti obtine daca aveti vreo internare cu schizofrenia de dinainte de 35 de ani. Mergeti la handicap sa intrebati pentru celelalte boli. Dar internarea de dinainte de 35 de ani si referatele sunt suficiente si pentru handicap.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12dificultate de a face orice, izolare si lipsa de rabdare
- 7Toti cei care au tulburare bipolara se pensioneaza pe caz de boala ?
- 7Atacuri de panică și atitudinea familiei
- 3Diagnostic Tulburare depresiva recurenta, episod actual sever fara simptome psihotice
- 2Am schizofrenie
- 0Pensionare
- 9Pensie de boala
- 0Reajustare Tratament pentru remisie scizofrenie paranoida
- 15Schizofrenie Paranoida
- 5Encefalită Subacută cu Sindrom Epileptic
- 1Buna seara cum pot scapa de voci
- 6Pensionare pe caz de boala
- 42Nu-mi găsesc un grup de prieteni și ma simt foarte singura
- 29Invega (PALIPERIDONUM) nu se mai compenseaza?
- 1Întrebare pensie de invaliditate
- 0Cardiopatie hipertrofica
- 2Pensie schizofrenie reziduala
- 2Cum poti sa faci față unui bolnav psihic periculos?
Mai multe informații despre: schizofrenia paranoida pensia de boala depresia recurenta
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: