Pentru cei cu schizofrenie/paranoia

06-09-2020
Cristi1999
Nu este medic/terapeut
Cristi1999
Ati incercat spitomin? Ati intrebat medicul pana acum
De sputomin/buspirona?
Este un anxiolitic f bun, nu sedeaza, nu da dependenta dar isi face efectul complet in 2-3 saptamani nu ca benzos
E bun daca ai fobie sociala de la schizo paranoida sau daca ai mania persecutiei cum e in paranoia de obicei
3 comentarii
0
06-09-2020, ora 17:01
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Nu faceți experiențe pe dumneavoastră. Vorbiți cu medicul care vă tratează și dacă el consideră necesar vă dă. A încerca un medicament numai că ați auzit că face bine la cineva, v-ați face mai mult rău.
0
07-09-2020, ora 08:03
CatincaR
Nu este medic/terapeut
CatincaR
N-au cum sa incerce de capul lor un medicament psihiatric, ca nu le da nimeni fara reteta decat cateva usoare, gen apa chioara cu buruieni. Iar de vorbit cu medicul cum spune Cristi1999 pot, pot sa spuna ca au auzit de Spitomin si ar vrea sa-l incerce, apoi medicul decide.

Spitomin a luat si fiica-mea pe la inceputurile cu primul psihiatru, nu mai tin minte daca inainte sau dupa Anxiar si nu i-a placut, a renuntat -nu mai tin minte daca a luat macar 3 saptamani. La si dupa internare n-a mai luat insa niciun anxiolitic.
1
07-09-2020, ora 17:30
david90
Nu este medic/terapeut
david90
Eu am luat Elontril (Bupropiona) din farmacia Sensiblu cu reteta falsa. E nevoie de o imprimanta si de putina imaginatie (si scris de doctor). Modele de reteta si parafe de medici se gasesc cu usurinta pe google images. :))
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul