Simptome de urmarire???!!!!

30-01-2025
Identity
Nu este medic/terapeut
Identity
Bună ziua. Am simptome de urmarire psihologică de câtre unii oameni care se cred superiori si ma urmaresc, mă monitorizează si manipuleaza psihic. Am dg de schizo parănoida. Va rog sa mă ajutați cumva daca este posibil. Există simptome de urmărire? Ce boala e? Multimesc.
10 comentarii
0
30-01-2025, ora 12:00
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Buna.
E schizo.
Ia-ti tratamentul fara sa intrerupi si daca tu consideri ca nu merge, cere medicului sa ti-l schimbe.
0
30-01-2025, ora 12:13
Identity
Nu este medic/terapeut
Identity
Bun, o fi de la schizofrenie, dar pentru permis de port arma pt. auto aparare pot sa fac cursuri? Imi iau tratament zilnic cu medicamente. Va mulțumesc pentru indicații. Trebuie să-i spun si dr la care merg eu pt reteta ca numai rezist.
0
30-01-2025, ora 13:01
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Sa te aperi de cine? Te ataca cineva? Asta e alt simptom. Spune-i doctorului.
0
30-01-2025, ora 13:57
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Si oricum nu e legal permisul de port arma in schizofrenie.
Muta-ti gandul de la asa ceva!
0
30-01-2025, ora 14:19
Identity
Nu este medic/terapeut
Identity
Nu m-au atacat pana acum. Da' eu cum sa mă apăr in cazul in care ei vor deveni violeți/agresivi cu mine? Nu stiu sincer cui sa mai zic, doctorii la care merg le-am spus, am mai scris aici despre problema mea pe forum Romedic etc. Data viitoare sun la telefon daca ma mai streseaza ei de urgenta să-i duca la inchisoare.
0
30-01-2025, ora 14:43
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Ia-ti tratamentul si stai linistit ca nu te ataca nimeni.
Sa iti faci pensie si indemnizatie de handicap!
0
31-01-2025, ora 06:03
Identity
Nu este medic/terapeut
Identity
Revin cu scuze. Am cam exagerat ieri.

Dr meu mi-a mai spus in trecut ca nu sunt singurul. Doar că pe mine mă ia panica, pulsul sare de 150 bpm și mă ține 1-2 ore cand mi se pare că sunt urmărit. In cazul meu e mai mult panica.

Am pensie medicala si de handicap. O zi buna.
0
31-01-2025, ora 16:24
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Sa iti iei pulsul in stare de repaus, la 30 de minute de masa sau de orice efort.
Puls de 100 necesita tratament.
Depinde cat il ai tu.
Unora le creste pulsul de la neuroleptic si necesita tratament.
0
31-01-2025, ora 17:46
Identity
Nu este medic/terapeut
Identity
Pulsul măsurat pe tensiometru in casă arată cam 100. Cand merg la spital psihiatric peste 120. Cel mai mult am avut 160 bpm la fel cand ma simteam urmarit. doar în anumite situații de frică mi se declanșează pulsul anormal. Eu sunt mai fricos ma panichez ușor.

Va mulțumesc mult doamna @clara_p că m-ați mai liniștit ieri.
0
31-01-2025, ora 17:55
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Pulsul 100 necesita tratament.
Toti care au facut pulsul 100 din cauza neurolepticului iau tratament.
Mergeti la un cardiolog sa va prescrie ceva.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: