penis cu mult preput
![Lg4](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Am 19 ani, am prea mult preput pe penis. Penisul meu (glandul) este acoperit cu preput, tot glandul e acoperit, si atunci cand este in erectie, el seamana cu un penis cum ar fie in stare fleasca numai ca mai mare (pot cu usurinta cu mina sa dau preputul in jos la gitul penisului) asta e fimoza?sau ce ?
3 comentarii
![anonim2011](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
buna dimineata !ma numesc Paul Adrian si am o problema cu care ma "bat" de vreo 2 ani de zile! mi-a aparut pe capul penisului niste pete rosii care la inceput evident le-am ignorat, , , , dupa cateva luni am mers totusi la un medic dermatolog care mi-a prescris nidoflor unguent si spalaturi cu apa si bicarbonat de sodiu ( din farmacie ), toate bune si frumoase..mi-au disparut petele.dar dupa un timp...au reaparut ! Stiind deja "reteta"...am dat iar cu nidoflor cateva zile.si iar au disparut !
in timp..revenind la aceeasi problema am schimbat doctorul...mi-a luat "lama".si mi-a spus sa iau tinidazol. la fel mi-au disparut..putin mai greu ( cam 2 sapt) dar au disparut ! evident ca nu puteam sa sa ma culc linistit in timp...pt ca iar in timp..dupa 1-2-3 sapt..apare cate o pata...peste 2 zile mai 2...si in 1-2 sapt..."fara numar"...in caz ca nu aplic cu nimic! problema mea este.daca dau cu nidoflor..in 3-4-5 zile...capul este ca nou ! si dupa 1-2 sapt.iar apar !:(((
de ce? ( mentionez ca nu ma doare, nu am scurgeri, nu ustura la urinare doar.."decor insuportabil"..( ahh da...parca petele sunt conturare de un cerculetz alb
ajutor???
in timp..revenind la aceeasi problema am schimbat doctorul...mi-a luat "lama".si mi-a spus sa iau tinidazol. la fel mi-au disparut..putin mai greu ( cam 2 sapt) dar au disparut ! evident ca nu puteam sa sa ma culc linistit in timp...pt ca iar in timp..dupa 1-2-3 sapt..apare cate o pata...peste 2 zile mai 2...si in 1-2 sapt..."fara numar"...in caz ca nu aplic cu nimic! problema mea este.daca dau cu nidoflor..in 3-4-5 zile...capul este ca nou ! si dupa 1-2 sapt.iar apar !:(((
de ce? ( mentionez ca nu ma doare, nu am scurgeri, nu ustura la urinare doar.."decor insuportabil"..( ahh da...parca petele sunt conturare de un cerculetz alb
ajutor???
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 235Crapaturi piele penis
- 11Textura ciudata la penis
- 3Usturimi si uscaturi
- 27probleme la penis, caut raspunsuri
- 7Pot folosi Wartec in urmatorul caz?
- 5penisul meu in timpul erectiei nu il pot decalota complet
- 3de cativa ani am probleme cu penisul
- 0Dureri ale penisului la atingere
- 9din inconstienta mi-am injectat sub pielea penisului 3 tuburi de canamicina
- 9Usturimi si inflamatii pe capul penisului
- 2Crapatura piele penis
- 20Nu pot decalota penisul cand este in ERECTIE. Ce sa fac?
- 0Problema penis
- 2Pana la ce varsta poate sa creasca penisul!!!!! Si daca e posibil acest lucru!!!!
- 3Grosimea penisului prea mare
- 6de 6 luni am fost operat de varicocel la testicolul stang
- 1Penis vanat bubite mici albe
- 2Penis nedezvoltat
- 4Probleme penis?
- 1Posibil chist pe penis la băiețelul meu de 18 luni
Mai multe informații despre: Penisul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: