Grosimea penisului prea mare
Am o problema legata de partenera mea. Suntem un cuplu de aproape 4 ani de zile si avem o problema din cauza grosimii (nu a lungimii) penisului meu (15 cm) si anume dupa actul sexual ea are dureri, in sensul ca ii apare ca o ruptura (iritatie) mica care o ustura dupa ce urineaza. Acest lucru insa nu se intampla intotdeauna si este fustrant. Din pacate isi pierde dorinta de a mai face dragoste si simt si eu acest lucru. Am incercat pozitii diverse, am folosit lubrifiant, preludiul l-am prelungit, folosim prezervativ, de lubrifiere nu se pune problema insa toate aceste lucruri nu au avut un rezultat. Mi-e teama ca din aceasta cauza ne vom desparti si nu-mi doresc acest lucru.
Din pacate am reusit sa vorbim deschis doar acum despre aceasta problema deoarece n-a avut curajul sa-mi spuna. Credeti ca ma puteti ajuta cu un sfat?
Din pacate am reusit sa vorbim deschis doar acum despre aceasta problema deoarece n-a avut curajul sa-mi spuna. Credeti ca ma puteti ajuta cu un sfat?
3 comentarii
Nu este domeniul meu, poate un sexolog v-ar lumina.
Dar eu ma gandesc ca are dreptate si Kama Sutra in legatura cu incompatibilitatea fizica, :)))))))) si cred ca asta inseamna de fapt incompatibilitatea partenerilor invocata la divort.
V-as recomanda o carte, 'Kama, kama' de Vatsayana.
Eu cred ca oamenii care se indragostesc profund unul de altul, sunt si compatibili din punct de vedere sexual; sunt semnale pe care nu le putem explica, feromoni, senzatia de ' deja vu', predestinare care apropie persoanele compatibile atat din punct de vedere sexual, cat si psihic, sufletesc, restul e bla, bla ( siguranta materiala, diverse interese obscure...), atunci sa nu ne mai miram de ce sunt atat de frustrati si nefericiti, unii care se grabesc...
Si cum ar zice Kama Sutra, nu prea cred ca un elefant se indragosteste de o caprioara...
Dar eu ma gandesc ca are dreptate si Kama Sutra in legatura cu incompatibilitatea fizica, :)))))))) si cred ca asta inseamna de fapt incompatibilitatea partenerilor invocata la divort.
V-as recomanda o carte, 'Kama, kama' de Vatsayana.
Eu cred ca oamenii care se indragostesc profund unul de altul, sunt si compatibili din punct de vedere sexual; sunt semnale pe care nu le putem explica, feromoni, senzatia de ' deja vu', predestinare care apropie persoanele compatibile atat din punct de vedere sexual, cat si psihic, sufletesc, restul e bla, bla ( siguranta materiala, diverse interese obscure...), atunci sa nu ne mai miram de ce sunt atat de frustrati si nefericiti, unii care se grabesc...
Si cum ar zice Kama Sutra, nu prea cred ca un elefant se indragosteste de o caprioara...
O rog sa ma lase pe la spate are bucile sexi dar ea are dureri de ce eu o am de 18cm
Mergeti la doctor! Cu rusinea ajungi la spital si regrete.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7marire de penis
- 22am o mare problema
- 9615 cm la 18 ani?
- 6Implant bilute pe penis
- 3pete micute rosii pe capul penisului
- 3priapism fara tratament... va mai putea avea ejaculare?
- 3Dureri de-a lungul penisului
- 4Pielea penis fara elasticitate-crapa la contact sexual
- 4Penis cu probleme si putin straniu
- 1ingrosarea penisului
- 0pana la ce varsta creste penisul.. ??
- 5Bubite alte pe penis (Fordyce's Spot) - exista tratament?
- 1Problema penis
- 0Segma si taieturi pe pielea penisului!
- 2Probleme Penis
- 0acum 2-3 luni pe capul penisului mi-a aparut o substanta alba si urat mirositoare
- 24Probleme cu Penisul
- 1penis nush daca am fimoza sau cum e
- 1Marime penis
- 1Buna ziua. am si eu o problema cu penisul - tăietură
Mai multe informații despre: Penisul marimea penisului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: