Grosimea penisului prea mare
Am o problema legata de partenera mea. Suntem un cuplu de aproape 4 ani de zile si avem o problema din cauza grosimii (nu a lungimii) penisului meu (15 cm) si anume dupa actul sexual ea are dureri, in sensul ca ii apare ca o ruptura (iritatie) mica care o ustura dupa ce urineaza. Acest lucru insa nu se intampla intotdeauna si este fustrant. Din pacate isi pierde dorinta de a mai face dragoste si simt si eu acest lucru. Am incercat pozitii diverse, am folosit lubrifiant, preludiul l-am prelungit, folosim prezervativ, de lubrifiere nu se pune problema insa toate aceste lucruri nu au avut un rezultat. Mi-e teama ca din aceasta cauza ne vom desparti si nu-mi doresc acest lucru.
Din pacate am reusit sa vorbim deschis doar acum despre aceasta problema deoarece n-a avut curajul sa-mi spuna. Credeti ca ma puteti ajuta cu un sfat?
Din pacate am reusit sa vorbim deschis doar acum despre aceasta problema deoarece n-a avut curajul sa-mi spuna. Credeti ca ma puteti ajuta cu un sfat?
3 comentarii
Nu este domeniul meu, poate un sexolog v-ar lumina.
Dar eu ma gandesc ca are dreptate si Kama Sutra in legatura cu incompatibilitatea fizica, :)))))))) si cred ca asta inseamna de fapt incompatibilitatea partenerilor invocata la divort.
V-as recomanda o carte, 'Kama, kama' de Vatsayana.
Eu cred ca oamenii care se indragostesc profund unul de altul, sunt si compatibili din punct de vedere sexual; sunt semnale pe care nu le putem explica, feromoni, senzatia de ' deja vu', predestinare care apropie persoanele compatibile atat din punct de vedere sexual, cat si psihic, sufletesc, restul e bla, bla ( siguranta materiala, diverse interese obscure...), atunci sa nu ne mai miram de ce sunt atat de frustrati si nefericiti, unii care se grabesc...
Si cum ar zice Kama Sutra, nu prea cred ca un elefant se indragosteste de o caprioara...
Dar eu ma gandesc ca are dreptate si Kama Sutra in legatura cu incompatibilitatea fizica, :)))))))) si cred ca asta inseamna de fapt incompatibilitatea partenerilor invocata la divort.
V-as recomanda o carte, 'Kama, kama' de Vatsayana.
Eu cred ca oamenii care se indragostesc profund unul de altul, sunt si compatibili din punct de vedere sexual; sunt semnale pe care nu le putem explica, feromoni, senzatia de ' deja vu', predestinare care apropie persoanele compatibile atat din punct de vedere sexual, cat si psihic, sufletesc, restul e bla, bla ( siguranta materiala, diverse interese obscure...), atunci sa nu ne mai miram de ce sunt atat de frustrati si nefericiti, unii care se grabesc...
Si cum ar zice Kama Sutra, nu prea cred ca un elefant se indragosteste de o caprioara...
O rog sa ma lase pe la spate are bucile sexi dar ea are dureri de ce eu o am de 18cm
Mergeti la doctor! Cu rusinea ajungi la spital si regrete.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3am o senzatie de jena in momentul in care penisul imi intra in erectie
- 12rugaminte: pastile pentru marirea penisului
- 5Capul penisului uscat - sensibilitate extrem de redusa
- 6probleme cu penisul
- 8sculament
- 2Probleme penis
- 7mancarimi si frecatei pe capul penisului
- 4Preput crapat, pete rosii pe capul penisului, scurgere galbuie
- 12rana deschisa pe penis
- 7Problema sexuala, despre penis...
- 8Problema majora! Penis
- 4Am o problema cu penisul ! :(
- 2Un fel de 'ciuperca' pe penis.
- 2Probleme cu penisul-decalotarea
- 7Problema de natura sexuala
- 1Pot provoca orgasm cu penisul de 10 cm?
- 1dureri ale penisului
- 24Probleme cu Penisul
- 1Posibil chist pe penis la băiețelul meu de 18 luni
- 0Un fel de zgârci în pielea penisului
Mai multe informații despre: Penisul marimea penisului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: