Posibil chist pe penis la băiețelul meu de 18 luni
![3ly](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua.
Am o întrebar, as dori sa știu dacă cineva ma poate lămuri in situația de fata. Obijnuiam sa fac decalotatre la penisul băiețelului meu încă de la nastere dar nu foarte regulat ptr a evita fimoza. In urma cu 3 luni am observat ceva neobijnuit pe capul penisului, părea mai degrabă, ca, creste un surplus de carne de culoare alb / gălbui. Nu părea destul de mare încât sa ma îngrijorez, ptr moment am crezut ca este ceva normal. Seara trecută i-am făcut baie si am încercat iar sa ii fac decalotare la penis, sa spăl si zona respectiva, am rămas socata când am văzut, ca, ceia ce văzusem in urma cu 3 luni a crescut cam 3 milimetri.
Am fost la doctorul de familie si mi s-a spus ca este posibil sa fie un chist.
Imi puteți spune la ce fel de doctor ar trebui sa merg pentru o investigație mai amănunțită. As dori sa știu pentru ca doctorul de familie mi-a spus sa merg la un pediatru pentru ca el nu este specializat pentru așa ceva. Va Multumesc frumos si scz de roman.
Am o întrebar, as dori sa știu dacă cineva ma poate lămuri in situația de fata. Obijnuiam sa fac decalotatre la penisul băiețelului meu încă de la nastere dar nu foarte regulat ptr a evita fimoza. In urma cu 3 luni am observat ceva neobijnuit pe capul penisului, părea mai degrabă, ca, creste un surplus de carne de culoare alb / gălbui. Nu părea destul de mare încât sa ma îngrijorez, ptr moment am crezut ca este ceva normal. Seara trecută i-am făcut baie si am încercat iar sa ii fac decalotare la penis, sa spăl si zona respectiva, am rămas socata când am văzut, ca, ceia ce văzusem in urma cu 3 luni a crescut cam 3 milimetri.
Am fost la doctorul de familie si mi s-a spus ca este posibil sa fie un chist.
Imi puteți spune la ce fel de doctor ar trebui sa merg pentru o investigație mai amănunțită. As dori sa știu pentru ca doctorul de familie mi-a spus sa merg la un pediatru pentru ca el nu este specializat pentru așa ceva. Va Multumesc frumos si scz de roman.
1 comentarii
![Dr. Eugenia Vitan](/arata_img.php?img=cont_182648.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna ziua
Va puteti adresa, pt consult de specialitate, unui medic urolog. Sanatate !
Va puteti adresa, pt consult de specialitate, unui medic urolog. Sanatate !
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3un fel de saculeti in jurul glandului penisului
- 4scoarta a penisului
- 7galma pe sub pielea penisului
- 4un fel de cosuri pe pielea penisului
- 10Mancarimi penis
- 9bubite micute in jurul capului penisului
- 6Urgent: Rani pe penis care se vindeca greu
- 5Miros urat penis dupa spalare
- 7Pot folosi Wartec in urmatorul caz?
- 4Negi genitali
- 4am durere de penis de o saptamana, in timpul unui act sexual
- 0Disconfort - prurit in interiorul penisului la copil
- 6Bubite albe undeva pe partea interioara a penisului
- 3Operatie Penis | urmari
- 4Problema penis 15 ani
- 6cred ca am ceva grav: mi-au aparut niste bubite ca niste alunite...
- 16Un penis subtire?
- 1Frenulum scurt?
- 1Probema cu penisul
- 5Piatra la Nivelul glandului- Penis
Mai multe informații despre: Penisul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: