Posibil chist pe penis la băiețelul meu de 18 luni
Buna ziua.
Am o întrebar, as dori sa știu dacă cineva ma poate lămuri in situația de fata. Obijnuiam sa fac decalotatre la penisul băiețelului meu încă de la nastere dar nu foarte regulat ptr a evita fimoza. In urma cu 3 luni am observat ceva neobijnuit pe capul penisului, părea mai degrabă, ca, creste un surplus de carne de culoare alb / gălbui. Nu părea destul de mare încât sa ma îngrijorez, ptr moment am crezut ca este ceva normal. Seara trecută i-am făcut baie si am încercat iar sa ii fac decalotare la penis, sa spăl si zona respectiva, am rămas socata când am văzut, ca, ceia ce văzusem in urma cu 3 luni a crescut cam 3 milimetri.
Am fost la doctorul de familie si mi s-a spus ca este posibil sa fie un chist.
Imi puteți spune la ce fel de doctor ar trebui sa merg pentru o investigație mai amănunțită. As dori sa știu pentru ca doctorul de familie mi-a spus sa merg la un pediatru pentru ca el nu este specializat pentru așa ceva. Va Multumesc frumos si scz de roman.
Am o întrebar, as dori sa știu dacă cineva ma poate lămuri in situația de fata. Obijnuiam sa fac decalotatre la penisul băiețelului meu încă de la nastere dar nu foarte regulat ptr a evita fimoza. In urma cu 3 luni am observat ceva neobijnuit pe capul penisului, părea mai degrabă, ca, creste un surplus de carne de culoare alb / gălbui. Nu părea destul de mare încât sa ma îngrijorez, ptr moment am crezut ca este ceva normal. Seara trecută i-am făcut baie si am încercat iar sa ii fac decalotare la penis, sa spăl si zona respectiva, am rămas socata când am văzut, ca, ceia ce văzusem in urma cu 3 luni a crescut cam 3 milimetri.
Am fost la doctorul de familie si mi s-a spus ca este posibil sa fie un chist.
Imi puteți spune la ce fel de doctor ar trebui sa merg pentru o investigație mai amănunțită. As dori sa știu pentru ca doctorul de familie mi-a spus sa merg la un pediatru pentru ca el nu este specializat pentru așa ceva. Va Multumesc frumos si scz de roman.
1 comentarii
Buna ziua
Va puteti adresa, pt consult de specialitate, unui medic urolog. Sanatate !
Va puteti adresa, pt consult de specialitate, unui medic urolog. Sanatate !
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Bubitele mici si albe de pe penis
- 4bubite albe pe pielea penisului
- 2problema penis
- 3De ce pielea din varful penisului se decojeste si se face rosie?
- 4Basicute si cojirea pielii de pe capul penisului
- 14penisul meu e in erectie nu pot sa ii descopar capu de piele
- 17Cresterea penisului
- 3(condilomatoza genitala) negi sau ciupercute pe penis
- 4probleme crestere
- 4probleme penis
- 4complex in legatura cu penisul meu
- 8O mica problema.
- 8Pata rosie pe preput vizibila
- 0Probleme cu pielea organului genital
- 2fungi
- 0Problema la penis.