penisul meu in timpul erectiei nu il pot decalota complet
penisul meu in timpul erectiei nu il pot decalota complet, nu am fimozo, si ma intrebam daca este vro problema in timpul actului sexual cu o virgina, e posibil sa am oarecare disconfort.sau ma gandesc ca din cauza asta sa nu reziste prezervativul in timpul penetrari?
multumesc anticipat.
multumesc anticipat.
5 comentarii
Disconfort vei avea si tu si ea in prima luna, apoi cu timpul nu vor mai fi probleme.te referi la faptul ca, datorita decalotarii incomplete si disconfortului nu vei avea erectie completa si prezervativul poate aluneca?
prezervativul nu sta asa cum as vrea pe penisul meu in tmpul erectiei.si ea nu vrea sa faca sex fara prezervativ.ii e teama sa nu ramana gravida.ma ingrijoreaza faptul ca ea fiind virgina din cauza ca prezervativul nu se asaza bine pe penis, acesta sa se rupa.trebuie sa imi fac griji pentru asta?
Aaaa.si ea fiind virgina pot folosi prezervativul.uni prieteni miau zis ca nu pot folos.dar nu stiu din ce motiv. pot folosi prezervativ la dezvirginare unei fete?
Aaaa.si ea fiind virgina pot folosi prezervativul.uni prieteni miau zis ca nu pot folos.dar nu stiu din ce motiv. pot folosi prezervativ la dezvirginare unei fete?
Nu se va rupe prezervativul, si-l poti folosi dar desvirginarea va fi putin mai dificila, vei fi mai nesigur pe tine si uneori erectia sub prezervativ nu tine atat cat ar trebui pentru a finaliza actul sexual.
ea nu vrea fara prezervativ.dumneavoastra zicetzi ca nu voi avea o erectie completa pana la sperma sau.ca peniisul nu va sta in erectie atat cat trebuie?
Da, ca penisul, pentru inceput, nu va sta in erectie atat cat trebuie, dar e posibil sa nu fie asa cum spun.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 35scurgere alba, urat mirositoare - penis
- 7galma pe sub pielea penisului
- 4boala ciudata la penis
- 36papulele perlate ale penisului si condyline
- 5Miros urat penis dupa spalare
- 8piele crapata pe penis
- 3am niste bubite sa le zic micute foarte micutie albe sub penis
- 3un fel de alunite pe penis
- 6penisul nu se decaloteaza adica iese doar putin
- 4probleme penis
- 6ciuperca sub capul penisului (ca o conopida) de vreo luna
- 14Probleme cu penisul
- 5Mancarimi genitale si miros urat care ulterior s-au transmis catre zona anala...
- 3dul in penis
- 0stopare erectie
- 7Problema penis
- 2Penis nedezvoltat
- 3Ajutor-Trauma fizica penis.
- 0Piele deshidratata penis
- 1Punct negru penis copil 4 ani
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: