de cativa ani am probleme cu penisul
De ceva vreme, chiar ani, am probleme cu penisul. La inceput credeam ca asa trebuie sa fie, dar odata cu avansarea in varsta mi-am dat seama, ca totusi ceva am. fie boala de penis, fie ceva legat de metabolismul meu.
Am varsta de 20 ani, peste o luna fac 21, si problema consta in grosimea si forma penisului. Daca la foarte multi penisul e drept sau curbat, cu capul in sus, la mine e exact invers...se curbeaza in jos, in timpul erectiei. De grosime, ce sa mai zic.ori e boala, ori fiindca sunt mai slab ptr varsta de 20 ani.app 60 Kg...e chiar subtire. Plus ca pe penis am acele celebre bubite albe, care am inteles ca nu reprezinta niciun pericol O alta problema la penis, e ca in timpul erectiei, sub pielea capului am o anumita vascozitate alba. Nu stiu ce e., Spuneti-mi si mie ce sa fac, eventual voi face o poza pe care o voi da doar celor care o cer...
Multumesc, o zi buna si sarbatori fericite.
ps: nu am intretinut relatii sexuale pana acum. nici nu prea am cum cu problemele care le am :)
Am varsta de 20 ani, peste o luna fac 21, si problema consta in grosimea si forma penisului. Daca la foarte multi penisul e drept sau curbat, cu capul in sus, la mine e exact invers...se curbeaza in jos, in timpul erectiei. De grosime, ce sa mai zic.ori e boala, ori fiindca sunt mai slab ptr varsta de 20 ani.app 60 Kg...e chiar subtire. Plus ca pe penis am acele celebre bubite albe, care am inteles ca nu reprezinta niciun pericol O alta problema la penis, e ca in timpul erectiei, sub pielea capului am o anumita vascozitate alba. Nu stiu ce e., Spuneti-mi si mie ce sa fac, eventual voi face o poza pe care o voi da doar celor care o cer...
Multumesc, o zi buna si sarbatori fericite.
ps: nu am intretinut relatii sexuale pana acum. nici nu prea am cum cu problemele care le am :)
3 comentarii
du-te si fati ceva teste sunt prea multe pe penisul tau sa zic asa :)
probabil ca secretia de care zici este smegma. du-te la urologie caci iti vor rezolva acolo problema
buna ziua domnule doctor am inteles cu bubitele acelea albe dar mai am si eu o problema. nu pot sa explic dar va dau un link de poza http://en.wikipedia.org/wiki/Fordyce%27s_spot am asa ceva mea aparut de 2 zile si mai am o problema pe capul penisului nam bube albe dar meau aparut niste bubite rosi numar de 3 si arata ca cum ar crapa piele ce pot sa fac ? app am 15 ani
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3cartilagiu in penis?
- 281iritatie pe capul penisului
- 2in zona penisului partea inferioara mi-a aparut o dunga subtire continua
- 12rugaminte: pastile pentru marirea penisului
- 6bube sub pielea penisului
- 3Cred ca am o problema la penis
- 14penisul meu e in erectie nu pot sa ii descopar capu de piele
- 4sangerari ale penisului
- 1Penis stramb
- 5Pete rosii penis si miros urat. VA ROG AJUTOR!!!
- 4Iritatie sau Infectie
- 2Penisul meu miroase urat si ma simt obosit, va rog ajutati-ma...CER SERIOZITATE!!!
- 4preblema cu penisul
- 2Secretie la nivelul penisului
- 1Piele penis uscata
- 0Pielea de pe capul penisului este "crapata"
- 0Piele uscata si crapata pe penis
- 1Probema cu penisul
- 0Vena la nivelul penisului
Mai multe informații despre: Penisul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: