Penis vanat bubite mici albe
Am niste bubite mici albe pe penis care nu se storc(unele grupate), nu provoaca mancarimi, dar sunt foarte inestetice si imi provoaca un disconfort psihic. (Singurul lucru de mentionat este faptul ca am o sensibilitate foarte ridicata in zona respectiva.)
Deasupra frenulului(atei), coroana este invinetita, doar partea inferioara nu tot capul penisului, iar cand intra in erectie se invineteste tot mai tare. Un lucru de mentionat ar mai fi ca penisul(capul) este un pic umflat in partea stanga, dar nu foarte mult, abia se distinge cu ochiul liber.
Aveti idee ce ar putea fi?
Un mic sfat, o parere, ceva... sunt destul de nelinistit, pentru ca nu prea gasesc un motiv pentru care am inceput sa am astfel de probleme.
O sa ajung si la medic, dar as vrea sa-mi fac o idee cam ce ar putea fi.
Deasupra frenulului(atei), coroana este invinetita, doar partea inferioara nu tot capul penisului, iar cand intra in erectie se invineteste tot mai tare. Un lucru de mentionat ar mai fi ca penisul(capul) este un pic umflat in partea stanga, dar nu foarte mult, abia se distinge cu ochiul liber.
Aveti idee ce ar putea fi?
Un mic sfat, o parere, ceva... sunt destul de nelinistit, pentru ca nu prea gasesc un motiv pentru care am inceput sa am astfel de probleme.
O sa ajung si la medic, dar as vrea sa-mi fac o idee cam ce ar putea fi.
1 comentarii
Salutare. Am aceasi problema cu capul penisului vanat, am urmat un tratament cu antibiotice si unguent si nu mai este inflamat dar vineteala tot a rămas si daca apas partea acea ustura puțin, la fel si la urinare.
Spunemi te rog daca ai gasit o remediere. Mulțumesc anticipat
Spunemi te rog daca ai gasit o remediere. Mulțumesc anticipat
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5am pe partea stanga a penisului un nodul mic de vreo 2-3 luni
- 6Sunt nemultumit - marimea penisului
- 5Am penisul de aproximativ 10 cm in erectie
- 3Umflatura Penis
- 5Am un cos pe penis... rosu
- 5Miros urat penis dupa spalare
- 40Nu - se rupe ata - HELP!
- 4va rog mult, astept un sfat
- 6piele uscata pe penis si durere la erectie
- 0Penis nedezvoltat(sunt disperat).
- 3Mici ulceratii pe pielea penisului
- 0Segma si taieturi pe pielea penisului!
- 1Scurgere penis
- 2Un fel de 'ciuperca' pe penis.
- 4Pete rosii pe capul penisului
- 2Probleme penis ?
- 2Papule peniene pe cap
- 0Ruptura tesut meatul uretral si gland
- 5Piatra la Nivelul glandului- Penis
Mai multe informații despre: Penisul penis inflamat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: