Penis vanat bubite mici albe
Am niste bubite mici albe pe penis care nu se storc(unele grupate), nu provoaca mancarimi, dar sunt foarte inestetice si imi provoaca un disconfort psihic. (Singurul lucru de mentionat este faptul ca am o sensibilitate foarte ridicata in zona respectiva.)
Deasupra frenulului(atei), coroana este invinetita, doar partea inferioara nu tot capul penisului, iar cand intra in erectie se invineteste tot mai tare. Un lucru de mentionat ar mai fi ca penisul(capul) este un pic umflat in partea stanga, dar nu foarte mult, abia se distinge cu ochiul liber.
Aveti idee ce ar putea fi?
Un mic sfat, o parere, ceva... sunt destul de nelinistit, pentru ca nu prea gasesc un motiv pentru care am inceput sa am astfel de probleme.
O sa ajung si la medic, dar as vrea sa-mi fac o idee cam ce ar putea fi.
Deasupra frenulului(atei), coroana este invinetita, doar partea inferioara nu tot capul penisului, iar cand intra in erectie se invineteste tot mai tare. Un lucru de mentionat ar mai fi ca penisul(capul) este un pic umflat in partea stanga, dar nu foarte mult, abia se distinge cu ochiul liber.
Aveti idee ce ar putea fi?
Un mic sfat, o parere, ceva... sunt destul de nelinistit, pentru ca nu prea gasesc un motiv pentru care am inceput sa am astfel de probleme.
O sa ajung si la medic, dar as vrea sa-mi fac o idee cam ce ar putea fi.
1 comentarii
Salutare. Am aceasi problema cu capul penisului vanat, am urmat un tratament cu antibiotice si unguent si nu mai este inflamat dar vineteala tot a rămas si daca apas partea acea ustura puțin, la fel si la urinare.
Spunemi te rog daca ai gasit o remediere. Mulțumesc anticipat
Spunemi te rog daca ai gasit o remediere. Mulțumesc anticipat
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Inflamare a preputului impreuna cu usturimi!
- 14scurgere sange din penis!!!
- 10bubite albe la baza capului
- 5am niste alunite albe pe interiorul pelii penisului, nu ma deranjeaza
- 3pete micute rosii pe capul penisului
- 5Capul penisului uscat - sensibilitate extrem de redusa
- 4Preput crapat, pete rosii pe capul penisului, scurgere galbuie
- 4Probleme Cu Pielea Penisului
- 8O mica problema.
- 9Bubite sub capul penisului
- 5umflatura in zona organului genital, doar la efort
- 3Pielea penisului crapata, incretita
- 2Secretie branzoasa pe capul penisului
- 2iritatie
- 6Luarea pielii de pe capul penisului
- 2penis rosu
- 0Umflarea penisului
- 1Prezint usturimi ale penisului
- 0Puncte pe pielea penisului
- 7Preput inflamat, rosu pe interior și sub gland rosu. Acele ulcerații ustura la apă caldă
Mai multe informații despre: Penisul penis inflamat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: