Crapatura piele penis
De vreo luna am o crapatura pe pielea de langa capul penisului. Am cautat ieri pe net si am crezut ca am un inceput de fimoza. Dar eu pot sa imi decalotez penisul, si cand e in erectie si cand e normal, numai ca pielea e putin taiata, se inroseste si curge foarte putin sange daca ma masturbez.
Daca nu ma masturbez totul pare normal, nu e rosu, taieturile nu le mai vad. Am stat 2 saptamani si m-am masturbat sa vad daca mai apar. Au aparut, de ce revin?
O crema pot sa cumpar de la orice farmacie, fara reteta pentru refacerea pielii, elasticitate etc. ?
Daca nu ma masturbez totul pare normal, nu e rosu, taieturile nu le mai vad. Am stat 2 saptamani si m-am masturbat sa vad daca mai apar. Au aparut, de ce revin?
O crema pot sa cumpar de la orice farmacie, fara reteta pentru refacerea pielii, elasticitate etc. ?
2 comentarii
Salut.In primul rand cati ani ai?, Problema ta este de natura fizica, o posibila suprasolicitare, sau pur si simplu ai o piele mai sensibila.Iti recomand crema aquabelle Regenerating Cream de la Calivita, impreuna cu C - Plus Flavonoid tot de la calivita.
-*
(*modificat de admin)
-*
(*modificat de admin)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3cand incerc sa imi decalotez penisul in erectie nu pot
- 7galma pe sub pielea penisului
- 15bubite rosii pe penis
- 2in zona penisului partea inferioara mi-a aparut o dunga subtire continua
- 11problema urgenta: bubiute rosii pe penis
- 11Textura ciudata la penis
- 6bube sub pielea penisului
- 4probleme crestere
- 14Marirea penisului
- 24Problema grava penis
- 6bila alba pe ata penisului aproape de varful penisului
- 17Vena f tare pe penis, galma sau zgarci?
- 3O intrebare despre penis.
- 8O mica mare problema.. nu stiu?
- 1Problema cu penisul
- 0puncte rosii, iritatii pe pielea ce decaloteaza capul penisului, roseata penis si uscat
- 0Piele uscata si crapata pe penis
- 4Probleme penis?
- 1Mica gaura in ata
Mai multe informații despre: Penisul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: