din inconstienta mi-am injectat sub pielea penisului 3 tuburi de canamicina
sunt intr-o situatie disperata si va rog sa ma ajutati cu un sfat.ieri din inconstienta mi-am injectat sub pielea penisului 3 tuburi de canamicina pentru al ingrosa.azi mi sa umflat foarte rau dar nu ma doare.eu sunt in state dar nu am asigurare medicala, ce sa fac sa revin la normal fara interventie chirurgicala.va rog sa ma ajutati cu un sfat.va multumesc.
8 comentarii
Nu te speria si nu sta asa..nu te va opera nimeni.mergi imediat la Emergency Room a oricarui spital si vei fi vazut si tratat ca si urgenta, nu vei fi obligat sa platesti nimic. Dupa ce scapi de aceasta problema, cauta pe unde stai tu un medic care sa primeasca pe lista si pacienti fara asigurare. Daca tu crezi ca avand penisul mai gros decat il ai vei fi mai fericit, te inseli.
va multumesc pentru sfat, am luat niste antibiotice si mai astept o zi poate se mai desumfla.aveti dreptate, mam luat dupa cineva si acum sunt intro situatie disperata.nu stiu daca am sa fiu considerat o urgenta medicala pentru ca mi-am provocat singur aceasta problema si mie frica sa nu fie mediatizata in presa de aici aceasta problema a mea.va multumesc
CUM TE SIMTI ACUM ? SA MAI DESUMFLAT? TI-AI SCOSO ? VREAU SA IMI BAG SI EU DAR MAI PUTINA. RASPUNDEMI TE ROG SI ZIMI CUM AI FACUT. MS
miam pus si eu d 2 saptamani si sa intarit si nu se mai decaloteaza deloc. E problema dak mai stau asa? Va rog dati un raspuns
Miam injectat 3 tuburi de canamicina sub pielea tenisului acum 6 ani iar acum am o infectie ft mare mia explodat rog din suflet cineva sa ma ajute ie bun penicilina de 1 milion violă si apa oxigenata pentru a trata va rog din suflet ajutatima
Buna, poți să.mi spui daca te-ai vindecat și cum, am aceeași problema mi-am injectat canamicina și am rani de unde îmi curge ceva lichid
Buna seara, prietenul meu si-a facut acasa, , acid hialuronic" ceva din pielita de oua si spirt fierte, nu stiu exact cum. Si-a injectat foarte mult spun eu undeva la 15ml, este foarte umflat penisul si acum se pare ca se trage si spre testicole. Intrebarea mea este: acea substanta poate fi absorbita de Corp s-au trebuie sa mearga la spital pentru ai fi scoasa?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4boala ciudata la penis
- 55boala venerica? help pls...
- 35Bubite rosii in jurul penisului + poze (cenzurate)
- 2De trei zile ma ustura pe interior pielea de pe penis doar cand o trag de pe cap
- 5a m facut sex 3 zile una dupa alta cu prietena si mi-a aparut pe penis niste taieturi
- 3pete micute rosii pe capul penisului
- 5Capul penisului uscat - sensibilitate extrem de redusa
- 4umflatura alba tare pe pielea penisului
- 8Sange din penis
- 8Problema majora! Penis
- 4pe penis am ca o alunita de culoare maro...
- 2fungi
- 0Fisuri la nivelul varfului penisului
- 1Imi miroase ca nu-l mai suport
- 0Problemă penis !!
- 1Piele penis uscata
- 0Penis mov
- 1Problema urgenta, penis
- 3Ajutor-Trauma fizica penis.
- 1Punct negru penis copil 4 ani
Mai multe informații despre: Penisul canamicina in penis
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: