Sunt oare insarcinata?:((
Buna am si eu o problema daca ar putea cineva sa ma ajute. Am avut niste puncte negre in jurul guri si am fost la ginecolog sa-mi recomande niste anticonceptionale in vara dar totusi nu le-am luat si m-am gandit luna trecuta sa le iau ca sa-mi treaca, imi era frica pana acuma ca nu cumva sa ma ingras de la ele si de aceea nu le-am luat, infine problema mea e ca m-am culcat cu prietenul meu fix dupa o zi dupa ce am terminat prima cutie, adik eram in acea pauza de 7 zile, prietenul meu sa protejat dar mi-a spus ca e posibilitatea sa se fii spart prezervativul, menstruatie mi-am venit cu doua zile mai rpd decat ar fii trebuit si mi-a venit foarte putin ma refer la cantitate si foarte inchisa la culoare, poate sa fie din cauza anticonceptionalelor? uneori am asa o durere usoara a ovarelor dar inca nu-mi pot face testul de sarcina pt ca nu a trecut timp suficient de la act.. sanii nu mi-i simt mariti pofta de mancare hmmm am uneori..dati-mi un sfat va rog. Ms:*
5 comentarii
Sunteti protejata si in perioada de pauza (cele 7 zile) asa ca nu aveti de ce sa va ingrijorati.
Dar sunt niste anticonceptionale din cate stiu care au un continut de hormoni scazut.se numesc Artizia de 0, 075mg/0, 020mg! Nu stiu o fii subconstientul dar simt de parca as avea ceva.sa fie de la anticonceptionale durerile mici de ovare si marirea sanilor? mi-i simt asa mariti. Va multumesc.
Nu conteaza ce continut hormonal au pilulele contraceptive, ele tot te protejeaza. Fiecare tip de pilule contraceptive au o combinatie de hormoni diferita, insa tot te protejeaza. Atata timp cat ti-a venit menstruatia, esti in regula. Menstra este mai redusa cantitativ in perioada administrarii pilulelor.
Esti protejata permanent atunci cand iei pilule, inclusiv in pauza de 7 zile, adica poti face sex neprotejat ( fara prezervativ si cu ejaculare in interior) fara a-ti face probleme cu privire la o sarcina nedorita.
Durerile de ovare nu sunt de la anticonceptionale, marirea si senzatia de tensiune la nivelul sanilor sunt de la pilule mai mult ca sigur.
Esti protejata permanent atunci cand iei pilule, inclusiv in pauza de 7 zile, adica poti face sex neprotejat ( fara prezervativ si cu ejaculare in interior) fara a-ti face probleme cu privire la o sarcina nedorita.
Durerile de ovare nu sunt de la anticonceptionale, marirea si senzatia de tensiune la nivelul sanilor sunt de la pilule mai mult ca sigur.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Contraceptive si noduli la sani
- 3posibila sarcina?
- 2Exista oare riscul sa fiu insarcinata?
- 3sunt in dubi sper sa ma ajute careva plss
- 2Poate fi vorba de sarcina?
- 8pot sa raman insarcinata?
- 4sunt virgina si as vrea s imi incep viata sexuala
- 40sunt insarcinata? Va rog mult, un raspuns
- 7pot fi insarcinata?
- 4cand pot sa fac sex neprotejat?
- 3sa fie vorba de o sarcina?
- 3Nu stiu ce sa cred.. sunt insarcinata sau nu?
- 6Care este riscul unei sarcini, daca am folosit metoda coitului intrerupt?
- 9Am facut sex anal cu iubitul meu
- 6sex neprotejat. ejacuare afara
- 3exista posibilitatea sa raman insarcinata?
- 3buna am o nelamurire!
- 3Sarcina?
- 2Sarcina sau dereglare hormonala
- 0Poate fi sarcina?
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: