Palpitații și amețeli

11-10-2021
Iulia Costache
Nu este medic/terapeut
Iulia Costache
Bună ziua, mă numesc Iulia și am aproximativ 19 ani. În urmă cu 2 zile, mai precis sâmbătă, în jurul orei 13:00, m-a luat o amețeală puternică urmată de palpitații și tremurat, în jur de 2 minute, după care am avut o greață puternică, însă fără să vomit. După ce am deschis geamul în încăperea în care ma aflam, palplitațiile au dispărut. Amețeala mi-a rămas încă și acum, dar o amețeală mai ușoară. Niciodată nu am mai avut așa ceva, doar de vreo 4-5 ori pe ani aveam palpitații pentru câteva secunde, dar niciodată cu amețeli sau cu tremurat.. Vă rog ajută-mă, dacă puteți, pentru că nu aș vrea să mă duc la analize, știți și dumneavoastră în ce perioadă ne aflăm... Mulțumesc din suflet! Aștept un răspuns cât mai repede.
10 comentarii
2
11-10-2021, ora 17:40
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
E posibil sa fie somatizari de anxietate (un mic atac de panica).
Cand puteti, faceti totusi si niste analize de rutina. Trebuie exclusa orice cauza organica.
1
11-10-2021, ora 20:21
tassevasi
Nu este medic/terapeut
tassevasi
Cititi cu atentie despre Simdromul Roemheld poate vedeti vreo asemanare in ceia ce aveti.--------*

(*modificat de admin)
0
30-01-2022, ora 11:22
Petronela.Eva
Nu este medic/terapeut
Petronela.Eva
Buna! Sper să-mi puteți Răspunde și sa ma lămuriti! Ma confrunt de vreo doi ani cu palpitații destul de dese.. dar m-am obișnuit cu ele și parca nu mamai deranjează așa tare! Problema e ca o data sau de doua ori pe luna apar niște “palpitații” nu știu dacă le pot numi așa, gen, începe din senin și brusc inima sa bara foarte foarte repede si atunci când începe, mi se albește in fata ochilor, îmi da senzație de greață, frica, amețeala si o senzație ciudata in mâini si picioare! După asta rămân cu o panica foarte mare câteva zile si o zi-doua cu puls mărit
Menționez ca nu fumez, nu beau cafea, tensiunea e buna… am făcut EKG acu’ un an… in timp ce mi se făcea EKG-ul, aveam palpitații foarte mari si nu au ieșit! Am fost odata la urgentă si o data la cardiologie… nu a ieșit nimic pe EKG
Menționez ca am avut probleme in trecut cu atacurile de panica si anxietatea dar nu se manifestau așa atacurile de panica… sunt extrem de speriata si panicata
0
30-01-2022, ora 13:23
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
E vorba de atacuri de panica si anxietate daca la inima nu aveti nimic. Mergeti la psihiatru si psiholog sa va tratati.
0
30-01-2022, ora 14:02
Petronela.Eva
Nu este medic/terapeut
Petronela.Eva
Sunt periculoase? Gen, se poate muri din asta? Sunt panicata rău! Am o fetița de 7 luni și vreau sa fiu lângă ea
0
30-01-2022, ora 14:56
Petronela.Eva
Nu este medic/terapeut
Petronela.Eva
Și așa de intens poate fi un atac de panica? Să-ți dea senzația ca ai problema cu inima?
0
30-01-2022, ora 15:40
tassevasi
Nu este medic/terapeut
tassevasi
Da, asa de intens, nu se moare dar nici zdravănă la cap nu ramii.Mergi pt tratament la psihiatru sa nu te mai chinui.
0
30-01-2022, ora 16:01
Petronela.Eva
Nu este medic/terapeut
Petronela.Eva
Eu am cumva convingerea ca am probleme cu inima… nici după EKG nu eram convinsă ca nu am nimic
0
30-01-2022, ora 17:02
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Mai faceti un control la inima ca sa stati linistita.
0
30-01-2022, ora 18:01
Petronela.Eva
Nu este medic/terapeut
Petronela.Eva
Și asta îmi e frica sa fac :)))
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce apar palpitatiile?
  • De ce ameţeşti când te ridici în picioare?
  • Palpitații - când ar trebui să-ți faci griji?
  • Amețeli frecvente - e normal să amețești zilnic? Despre cauzele amețelilor
  • De ce amețesc? Cele mai frecvente cauze ale amețelilor
  • Amețeala - cele mai frecvente cauze
  • Cum tratezi amețeala (vertijul, amețelile frecvente)
  • Legătura dintre amețeală și COVID-19: unul din zece pacienți infectați cu virusul SARS-CoV-2 prezintă amețeală
  • Ameţeli în timpul somnului (înainte să adormi) - cauze posibile
  •