Nu stiu ce am
![SkkOrPiONn](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Totul a inceput acum 2-3 saptamani, cand am facut o nevralgie intercostala, prima data m-am speriat am crezut ca am ceva la inima sau plamani, dar am fost la medic si mi-a dat diagnosticul de nevralgie intercostala,
Dupa o saptamana a inceput sa imi treaca nevralgia, dar am inceput sa am o ameteala usoara si dureri de cap, aceste ameteli au devenit cat de cat permanente asa ca am fost la medic iar. Acesta mi-a dat trimitere sa imi fac analizele de sange/scaun/urina. Aceste analize au iesit bine, totul la limita normalului, nimic rau, dar eu tot am aceste ameteli, langa acestea mai am ca simptome tulburari de somn, cate-data ma panichez ca nu stiu ce am, ma simt rau, obosit, nu am chef de nimic, ma doare capul mai tot timpul si am aceasta ameteala. Am fost din nou la medicul de familie, iar acesta mi-a spus ca nu am nimic, doar posibilitatea ca stilul de viata si lipsa exercitiilor fizice sa ma fi adus in starea asta. Dar eu sunt distrus psihic incontinuu ma gandesc ca am ceva, mi-e frica sincer, intre a-mi face analizele de sange si a merge la medicul de familie am fost la urgente intr-o seara, doctorul de acolo m-a consultat si mi-a spus ca am sindrom vertiginos si mi-a prescris betaserc si bilobil, starea mea nu se prea inbunatateste si mi-e frica sa nu am ceva mai grav.
Daca e careva pe forum care poate sa imi dea sfaturi va rog :(.
Dupa o saptamana a inceput sa imi treaca nevralgia, dar am inceput sa am o ameteala usoara si dureri de cap, aceste ameteli au devenit cat de cat permanente asa ca am fost la medic iar. Acesta mi-a dat trimitere sa imi fac analizele de sange/scaun/urina. Aceste analize au iesit bine, totul la limita normalului, nimic rau, dar eu tot am aceste ameteli, langa acestea mai am ca simptome tulburari de somn, cate-data ma panichez ca nu stiu ce am, ma simt rau, obosit, nu am chef de nimic, ma doare capul mai tot timpul si am aceasta ameteala. Am fost din nou la medicul de familie, iar acesta mi-a spus ca nu am nimic, doar posibilitatea ca stilul de viata si lipsa exercitiilor fizice sa ma fi adus in starea asta. Dar eu sunt distrus psihic incontinuu ma gandesc ca am ceva, mi-e frica sincer, intre a-mi face analizele de sange si a merge la medicul de familie am fost la urgente intr-o seara, doctorul de acolo m-a consultat si mi-a spus ca am sindrom vertiginos si mi-a prescris betaserc si bilobil, starea mea nu se prea inbunatateste si mi-e frica sa nu am ceva mai grav.
Daca e careva pe forum care poate sa imi dea sfaturi va rog :(.
4 comentarii
![Dr. Balcan Anisoara](/arata_img.php?img=cont_29883.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Ce varsta aveti? Avati vreo boala cronica pentru care luati zilnic pastile?Fumati? Alcool?Exces de cafea ? Nopti nedormite ?
20 de ani, nu am boli cronice, am suferit de astm bronsic acum 5-6 ani, fumator am fost, recent m-am lasat, si nopti nedormite o gramada, acum sunt mai bine, m-am odihnit 2 zile bine, m-am hranit, ceva plimbari prin natura si dusuri fierbinti seara si dimineata, starea mea e mult mai buna. Se putea sa fie de la oboseala acumulata? Ma culcam la 5-6 dimineata, dormeam pana pe la 12-1 dupamasa, nu prea faceam miscare, statea in mare parte in fata calculatorului.
![Dr. Balcan Anisoara](/arata_img.php?img=cont_29883.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
La varsta asta doar un program de viata dezordonat poate cauza dezechilibre psihice initial apoi si fizice. Betaserc si Bilobil nu are sens sa iei. Cumpara-ti o cutie de Multivitamine Eurovita A_Z.sunt bune si se asimileaza bine. vei cunoaste de la ele; Somnul de noapte este singurul benefic pentru activitatea cerebrala si functionarea optima a organismului ; odihneste creierul noaptea, incearca sa dormi si sa te hranesti mai bine.O zi frumoasa de toamna!
Multumesc mult de sfat, multa sanatate si o zi faina !
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1am ameteli puternice, stari de voma
- 2ameteala, cefalee
- 3slabiciune, ameteala, dezechilibrul, palpitatii si caderi de calciu
- 2dupa cateva min dupa anestezie mi s-a facut rau: ameteala, greata, palpitatii, balonare
- 5tensiunea mare, ameteli si uneori dureri de tample
- 6Xanaxul poate deveni o problema?
- 1Ameteala
- 3greata, ameteli, respiratie dificila
- 1De vreo 3 luni am ameteli in continuu, stare de moleseala
- 5de 1 an am probleme cu palpitatiile, puls marit, simt o caldura in obraji..
- 5simt un nod in gat si am niste ameteli
- 34vertij (ameteli) in pozitia culcat
- 1Ameteala si stare de rau cam de o saptamana
- 6Ameteala
- 1Dureri de cap puternice si stari de ameteala
- 7Stare de moleseala, ameteli si presiune in urechi
- 2Interpretare RMN
- 3Ce poate fi oare? amețeală cu pierderi de echilibru
- 1Ameteli, numai afara
Mai multe informații despre: Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: