ameteli si amorteli
Buna ziua
De vreo 3 zile am dureri de cap persistente, parca imi fierbe capul plus ca mi-l simt amortit.Pe langa asta imi amorteste fata, am furnicaturi in maini, dureri intestinale, dureri in ceafa, spate, in zona rinichilor, tulburari de vedere si ameteli.Analizele mi-au aratat o scadere a calciului total si ionic sub limita normala..Am inceput sa i-au de azi calciu cu vit d si ceva pentru circulatie, iar pentru dureri aspirina. Nu stiu daca durerile si amortelile sunt de la coloana sau e ceva neurologic.Am mai avut asemenea simptome dar nu atat de accentuate.Va rog sa-mi spuneti daca trebuie sa fac si alte investigatii.Urmeaza sa-mi fac si niste analize hormonale.
Va multumesc!
De vreo 3 zile am dureri de cap persistente, parca imi fierbe capul plus ca mi-l simt amortit.Pe langa asta imi amorteste fata, am furnicaturi in maini, dureri intestinale, dureri in ceafa, spate, in zona rinichilor, tulburari de vedere si ameteli.Analizele mi-au aratat o scadere a calciului total si ionic sub limita normala..Am inceput sa i-au de azi calciu cu vit d si ceva pentru circulatie, iar pentru dureri aspirina. Nu stiu daca durerile si amortelile sunt de la coloana sau e ceva neurologic.Am mai avut asemenea simptome dar nu atat de accentuate.Va rog sa-mi spuneti daca trebuie sa fac si alte investigatii.Urmeaza sa-mi fac si niste analize hormonale.
Va multumesc!
1 comentarii
Nu sunt convinsa, dar poate fi si ceva pe sistem nervos. daca toate analizele vor iesi normale, aveti in vedere si un consult psihiatric.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9dureri cap, ureche, gat si ameteli!!!
- 3De o luna de zile ma simt foarte prost... voma, ameteala, durere de spate
- 12Palpitatii, disconfort inima, stari de oboseala si ameteala
- 4ameteala puternica
- 3vertij, ameteli
- 3Stare inconfortabila la emotii si caldura + altele
- 3ameteli puternice de un an, dimineata
- 3Dezechilibru sau stare de plutire
- 3ameteala si vedere incetosata
- 2Pierderea echilibrului pe strada ameteala poate fi de la Alzheimer?
- 1acum 1 sapt am avut niste ameteli foarte puternice
- 1Senzaţie de sufocare, nod în gât, palpitaţii, amorţeli
- 14Glicemie, ameteala, durere de spate si ceafa, probleme respiratie, respiratie in somn
- 10Ameteli, senzatie de cutremur, amorteala membrelor, depersonalizare, etc
- 2Sindrom vertiginos periferic. Ajutor sunt foarte speriată !
- 4Ameteli, muschi incordati
- 2Ameteli si dureri de cap
- 4Rinita cronica?
- 1Ameteala profunda
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: