ameteli si amorteli
Buna ziua
De vreo 3 zile am dureri de cap persistente, parca imi fierbe capul plus ca mi-l simt amortit.Pe langa asta imi amorteste fata, am furnicaturi in maini, dureri intestinale, dureri in ceafa, spate, in zona rinichilor, tulburari de vedere si ameteli.Analizele mi-au aratat o scadere a calciului total si ionic sub limita normala..Am inceput sa i-au de azi calciu cu vit d si ceva pentru circulatie, iar pentru dureri aspirina. Nu stiu daca durerile si amortelile sunt de la coloana sau e ceva neurologic.Am mai avut asemenea simptome dar nu atat de accentuate.Va rog sa-mi spuneti daca trebuie sa fac si alte investigatii.Urmeaza sa-mi fac si niste analize hormonale.
Va multumesc!
De vreo 3 zile am dureri de cap persistente, parca imi fierbe capul plus ca mi-l simt amortit.Pe langa asta imi amorteste fata, am furnicaturi in maini, dureri intestinale, dureri in ceafa, spate, in zona rinichilor, tulburari de vedere si ameteli.Analizele mi-au aratat o scadere a calciului total si ionic sub limita normala..Am inceput sa i-au de azi calciu cu vit d si ceva pentru circulatie, iar pentru dureri aspirina. Nu stiu daca durerile si amortelile sunt de la coloana sau e ceva neurologic.Am mai avut asemenea simptome dar nu atat de accentuate.Va rog sa-mi spuneti daca trebuie sa fac si alte investigatii.Urmeaza sa-mi fac si niste analize hormonale.
Va multumesc!
1 comentarii
Nu sunt convinsa, dar poate fi si ceva pe sistem nervos. daca toate analizele vor iesi normale, aveti in vedere si un consult psihiatric.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1amorteala la nivelul fetei
- 10ameteli puternice
- 4Ameteli aproape in fiecare zi
- 3dureri de maini si picioare + oboseala, ameteala
- 3lauzie... miros neplacut al scurgerilor + stari de ameteala
- 11amorteli ciudate
- 4cer ajutorul unui gastroenterolog!va rog!
- 5ameteala cand ma pun la somn de aprox. 2 luni
- 1ii amortesc maine si o dor foarte tare
- 7Amortirea oaselor, muschilor
- 2Ameteli, vajaituri in cap, sunet de clopotei, fiare in cap.
- 4Ameteala permanenta
- 13corzi vocale
- 63ameteli permanente, ureche ce pulseaza si tiuituri
- 1Ameţeală şi amorţeală cap, alertă, ţiuit urechi, auz, vedere intetosata
- 4dureri ceafa, ameteli
- 1Buna, va rog imi puteti da un raspuns mai clar la rezultatele analizelor, va multumesc.
- 4Ameteala, zgomote urechi
- 9Ameteala, pierdere echilibru
- 2Anxietate si/sau depresie si ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: