ameteli si amorteli

Buna ziua
De vreo 3 zile am dureri de cap persistente, parca imi fierbe capul plus ca mi-l simt amortit.Pe langa asta imi amorteste fata, am furnicaturi in maini, dureri intestinale, dureri in ceafa, spate, in zona rinichilor, tulburari de vedere si ameteli.Analizele mi-au aratat o scadere a calciului total si ionic sub limita normala..Am inceput sa i-au de azi calciu cu vit d si ceva pentru circulatie, iar pentru dureri aspirina. Nu stiu daca durerile si amortelile sunt de la coloana sau e ceva neurologic.Am mai avut asemenea simptome dar nu atat de accentuate.Va rog sa-mi spuneti daca trebuie sa fac si alte investigatii.Urmeaza sa-mi fac si niste analize hormonale.
Va multumesc!
De vreo 3 zile am dureri de cap persistente, parca imi fierbe capul plus ca mi-l simt amortit.Pe langa asta imi amorteste fata, am furnicaturi in maini, dureri intestinale, dureri in ceafa, spate, in zona rinichilor, tulburari de vedere si ameteli.Analizele mi-au aratat o scadere a calciului total si ionic sub limita normala..Am inceput sa i-au de azi calciu cu vit d si ceva pentru circulatie, iar pentru dureri aspirina. Nu stiu daca durerile si amortelile sunt de la coloana sau e ceva neurologic.Am mai avut asemenea simptome dar nu atat de accentuate.Va rog sa-mi spuneti daca trebuie sa fac si alte investigatii.Urmeaza sa-mi fac si niste analize hormonale.
Va multumesc!
1 comentarii

Nu sunt convinsa, dar poate fi si ceva pe sistem nervos. daca toate analizele vor iesi normale, aveti in vedere si un consult psihiatric.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9Amorteala
- 4problema emotionala: greturi, voma, accelerarea batailor inimii, ameteala
- 5lacrimare, pleoape grele, ameteli
- 4ameteli foarte puternice de aproape un an
- 6amorteala partiala picior stang de 2 zile
- 5Ameteli persistente, dureri in partea dreapta
- 13Imi amorteste capul
- 7greata, ameteli, lipsa poftei de mancare
- 7Amortirea oaselor, muschilor
- 1dureri de cap cu ameteli
- 10Ameteli
- 0Intrebare ameteli si uneori furnicaturi la nivelul corpului
- 1Ameteala din cauza urechii?
- 4Ameteli puternice
- 1Ameteala continua si lipsa de energie
- 7Chronic subjective diziness/ ameteala cronica subiectiva
- 1Anemie??
- 1Simptome ciudate: ameteala, amorteli, cap infundat, neliniste, agitatie, senzatie de plutire, greata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: