ameteli si amorteli
Buna ziua
De vreo 3 zile am dureri de cap persistente, parca imi fierbe capul plus ca mi-l simt amortit.Pe langa asta imi amorteste fata, am furnicaturi in maini, dureri intestinale, dureri in ceafa, spate, in zona rinichilor, tulburari de vedere si ameteli.Analizele mi-au aratat o scadere a calciului total si ionic sub limita normala..Am inceput sa i-au de azi calciu cu vit d si ceva pentru circulatie, iar pentru dureri aspirina. Nu stiu daca durerile si amortelile sunt de la coloana sau e ceva neurologic.Am mai avut asemenea simptome dar nu atat de accentuate.Va rog sa-mi spuneti daca trebuie sa fac si alte investigatii.Urmeaza sa-mi fac si niste analize hormonale.
Va multumesc!
De vreo 3 zile am dureri de cap persistente, parca imi fierbe capul plus ca mi-l simt amortit.Pe langa asta imi amorteste fata, am furnicaturi in maini, dureri intestinale, dureri in ceafa, spate, in zona rinichilor, tulburari de vedere si ameteli.Analizele mi-au aratat o scadere a calciului total si ionic sub limita normala..Am inceput sa i-au de azi calciu cu vit d si ceva pentru circulatie, iar pentru dureri aspirina. Nu stiu daca durerile si amortelile sunt de la coloana sau e ceva neurologic.Am mai avut asemenea simptome dar nu atat de accentuate.Va rog sa-mi spuneti daca trebuie sa fac si alte investigatii.Urmeaza sa-mi fac si niste analize hormonale.
Va multumesc!
1 comentarii
Nu sunt convinsa, dar poate fi si ceva pe sistem nervos. daca toate analizele vor iesi normale, aveti in vedere si un consult psihiatric.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 68va rog... cine are aceleasi simptome sa ma ajute!
- 4ameteala, amorteala, dureri de cap cam la 3-4 saptamani
- 5imi amortesc mainile mai ales noaptea dar imi amorteste asa ciudat doar ultimele doua trei degete
- 4simt la baza craniului senzatii de arsura, usturime
- 28Discopatie lombara si amorteala picioul stang
- 2Ameteala puternica..rog un sfat..o parere
- 2ameteli, stari de slabiciune
- 6Am 19 ani si niste dureri de cap groaznice mai ales dimineata la frunte
- 1Ameteli si amorteala in partea dreapta a spatelui respectiv dureri de spate
- 13Cu ce se trateaza sindromul de nerv ulnar?
- 0Stari de voma, ameteala
- 18Ameteala, tremuraturile si stare de rau
- 3de cate ori ma ridic in picioare ametesc groaznic
- 2dureri de cap si ameteli
- 3durere zona lombara amorteala si furnicaturi tot membru stang
- 0ameteala, auz amplificat
- 3ameteli , intepaturi
- 4Ameteala poate fi psihica?
- 1Probleme la stomac?
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: