Ameteala, ajutor!

05-07-2015
Olli
Nu este medic/terapeut
Olli
Poate sa ma ajute cineva cu un sfat?
Acum doua zile am ajuns iarasi la urgenta, prima oara am fost acum 3 luni (simptome: ameteala si o apasare puternica in spatele capului cu senzatie de lesin fara durere de cap si fara vertij; mi s-au facut analize de sange au iesit bune, tensiune buna 12/8, ct cerebral normal cu exc mica acumulare mica de fluid inchistata in sinusul maxiliar drept; probe vestibulare fara modificari; consult cardio totul ok. Dupa cateva zile mi a disparut apasarea si ameteala.

Dar dupa 3 luni aceasi simptome simt o apasare puternica in spatele capului doar cand stau in pozitia pe calculator si in picioare si cand merg uneori simt ca nu pot sa respir bine, cand stau intinsa nu am nimic. Si acuma deja este a 3 zi si nu imi trece. Simt si o slabiciune in picioare si daca lucrez mai mut de 2 ore pe calculator imi revine imediat apasarea.

Ce analize ar trebui sa fac?
Multumesc!
4 comentarii
0
05-07-2015, ora 12:42
Olli
Nu este medic/terapeut
Olli
Mentionez ca la ultimile analize mi au iesit leucocitele putin marite: 10.5, (interval de referinta 4-10.00); in luna martie leucocitele au fost 9.4 (interval 4-10); i decembrie au fost 7.68; cresc treptat, ar trebui sa ma duc la un internist??

si astazi ma simt la fel de rau o apasare in spatele capului, durere usoara pe coloana si mai ales cand merg.
Ca tratament iau neurovitamine si nurofen, dar nu mi a trecut deloc starea pe care o am.
Sa ma duc sa imi fac un Rmn la coloana? Sau un orl?
0
05-07-2015, ora 13:39
lachriss
lachriss
Buna ziua. Simptomatologia dv cred ca are legatura cu faptul ca stati mult timp in fata calculatorului intr-o pozitie vicioasa. Leucocitele usor crescute pot semnifica prezenta unei infectii. Cred ca solutia la problema dv este sa evitati sa stati foarte mult timp in fata calculatorului.
0
05-07-2015, ora 17:23
Olli
Nu este medic/terapeut
Olli
Va multumesc pentru raspuns.

Din pacate eu asta lucrez (desenez pe calculator, tableta) si uneori uit sa fac miscare multe ore. In general practic sport cel putin de 3 ori pe saptamana. O sa incerc sa ma ridic de mai multe ori cand lucrez pe calculator.

Pentry leucocitele usor crescute ce analize ar trebui sa fac?

Multumesc!
0
05-07-2015, ora 18:25
lachriss
lachriss
Cu multa placere. Aveti vreun simptom de raceala (curge nasul, dureri in gat etc)? Leucocitele nu sunt foarte mari. Era important sa mentionati si formula leucocitara. Puteti face si un examen de urina.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce amețesc? Cele mai frecvente cauze ale amețelilor
  • Amețeala - cele mai frecvente cauze
  • Cum tratezi amețeala (vertijul, amețelile frecvente)
  • Legătura dintre amețeală și COVID-19: unul din zece pacienți infectați cu virusul SARS-CoV-2 prezintă amețeală
  • Ameţeli în timpul somnului (înainte să adormi) - cauze posibile
  • Terapia fizică poate scădea riscul de accidentare cazată de amețeală
  • Amețeala - un simptom asiciat cu un risc crescut de deces
  •