ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

Amețeli

05-06-2023
Cicy
Nu este medic/terapeut
Cicy
Am o amețeală care persistă de vreo 10 luni.Am fost la ORL și mi.a spus că am otită externă dar nu are legătură cu amețeala. Am terminat tratamentul cu antibiotic dar tot am mâncărimi în urechi și am observat că dacă e un zgomot în apropierea mea, percep și în urechi un zgomot înfundat. De săptămâna trecută am început un tratament de la psihiatru pt că de când cu amețelile au început și insomniile.Incepusem să mă simt un pic mai bine dar acum sunt la menstruație și iar amețesc foarte tare. La CT la cap cu substanță am ieșit bine, doar la coloană spune că am ușoare pensari posterioare ale spatiilor intervertebrale cervicale C2 până la C6 și o ușoară demineralizare a coloanei cervicale.Oare amețeala asta poate fi provocată de aceste pensari la cervicala?
2 comentarii
1
05-06-2023, ora 14:58
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
E posibil sa treaca cu tratamentul de la psihiatru in 2-4 saptamani. Mai aveti putina rabdare. Ametelile pot fi somatizari de anxietate.
0
05-07-2023, ora 10:33
Vic77
Nu este medic/terapeut
Vic77
Buna ati gasit remédie pt ameteala, si cap tilbure??si eu sunt la fel si as vrea sa vad incontro sa o iau si eu ?
Am analizele bine, cet ff bun, ,
Exact la C6C7 ceva dégradanre de cartilagiu, , in rest nu am nimic.
Decit ameteala asta urita si enervanta si un cap tulbure, ,
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce amețesc? Cele mai frecvente cauze ale amețelilor
  • Amețeala - cele mai frecvente cauze
  • Cum tratezi amețeala (vertijul, amețelile frecvente)
  • Legătura dintre amețeală și COVID-19: unul din zece pacienți infectați cu virusul SARS-CoV-2 prezintă amețeală
  • Ameţeli în timpul somnului (înainte să adormi) - cauze posibile
  • Terapia fizică poate scădea riscul de accidentare cazată de amețeală
  • Amețeala - un simptom asiciat cu un risc crescut de deces
  •